Kapcsolat

AUTÓFÓLIÁZÁS



Autófóliázás a PREMIUM CAR DESIGN-nál

A PREMIUM CAR DESIGN évek óta nagy sikerrel alkalmazza a 3M, HEXIS karosszériavédő-, oldalablak sötétítő- és első szélvédő megóvó fóliákat. A matt, karbon és fényes Avery fóliák szintén megtalálhatóak a modellkínálatunkban. Egy fontos tény, mely nem elhanyagolható: akár 5 év garanciával!

Magyarországon is évek óta hódít a matt és szatén autófóliázás, amely valószínűleg még jó pár évig így is marad. Autónk ily módon való „átváltoztatása” kétségtelenül minden esetben nagyon látványosra sikeredik. A sláger matt fekete, fehér és szürke árnyalatok mellett ma már tényleg csak a képzelet szab határt a színekben. De akár autónk saját gyári fényezését is mattíthatjuk egy speciális fólia segítségével. A PREMIUM CAR DESIGN minden esetben az Avery és a 3M német gyártó termékeit használja, ha autófóliázásról van szó, melynél a minőséghez 5 év garancia is járul biztosítva a vevőket megbízhatóságáról.


A matt autófóliák mellett egyre nagyobb teret hódít az átlátszó karosszériavédő fólia is, amely egy nagy értékű új autó esetében szinte elengedhetetlen. Nem csak a kőfelverődésektől óvja meg a fényezést ez a speciális fólia, hanem akár a kisebb koccanások okozta fényezési sérüléseket is képes kivédeni speciális szerkezetének köszönhetően. Egyedülálló fényáteresztő képességének köszönhetően nem befolyásolja az autó színét, tehát a fólia későbbi eltávolítása után a karosszéria azon elemének színe, ahol a karosszériavédő fóliát alkalmaztuk, tökéletesen meg fog egyezni azzal a résszel, ahol esetlegesen nem volt telepítve a fólia. A karosszériavédő fóliákat különböző csomagokban kínáljuk, de egyéni kérésre lehetőség van egy-egy különálló elem csomagolására is.

3M, HEXIS védőfólia előnyei:

Áttetsző, fényáteresztő

Nem színeződik el

Megóvja autója fényezését a fizikai és kémiai hatásoktól

Minden gépjárműtípushoz egyedi sablon alapján készül

Pontosan illeszkedik

Vastagabb, mint bármely más alkalmazott védőfólia

Nagyobb fizikai hatásokkal is elbír

 
Cégünk minden esetben a Skyfol márkájú fényvédő fóliát telepíti, ha oldalüvegek sötétítéséről van szó. A hővédő fólia védelmet nyújt a napsugárzástól és az autó belterének túlzott felmelegedésétől. Tesztek bizonyítják, hogy a Skyfol fólia nem fakul ki a fény hatására, valamint jelentősen kisebb marad a napon hagyott autó belterének hőmérséklete a fólia telepítése után. A fólia telepítése a vizes eljárásnak köszönhetően kevés időt vesz igénybe és nem hólyagosodik fel. Lehetőség van akár a gyári hővédőüveggel megegyező színű fólia választására is.


Skyfol hő- és fényvédő fólia előnyei:

Csökkenti az utastér felmelegedését

Véd az UV-sugárzás ellen

Nem fakul ki más fóliákkal ellentétben

Komfortérzetet biztosít az utasok számára

Sportosabb megjelenést ad autója számára
 

Világújdonság a PREMIUM CAR DESIGN-nál! Az első szélvédő megóvása is rendkívül fontos, hiszen egy felpattanó kő akár a szélvédő teljes cseréjéhez is vezethet. Magyarországon először a PREMIUM CAR DESIGN kínál olyan védőfóliát, amely könnyedén telepíthető az első szélvédőre és azt a törlőlapátok sem tudják összekarcolni, ennek alátámasztásaként a Clearplex 1 év granciát vállal fóliájára.
További információk:
KONTAKT- AUTÓFÓLIÁZÁS

REFERENCIÁINK

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Kapcsolódó galéria