Kapcsolat

AC SCHNITZER

AC SCHNITZER tuning márka
 
Már több mint 30 éve annak, hogy az AC Schnitzer megnyitotta kapuit a prémium járművek – mint a MINI, Land Rover, Jaguar és főként a BMW modellek - fejlesztése előtt.
Azóta a tömegtermelés kompromisszumaitól mentes, egyedi elemek gyártására fektetik a hangsúlyt, melyek a legmagasabb minőségi szintnek felelnek meg.
 
Az AC Schnitzer a mindennapi használatban dinamikus vezetési élményt és széleskörű felhasználhatóságot garantál az erőforrások maximális hatékonyságának biztosításával.
 

A tuning vállalkozást 1987-ben Willi Kohl és Herbert Schnitzer alapította a németországi Aachenben. Ebben az évben a Frankfurti Autószalon alkalmával debütált a legelső AC Schnitzer modell: a BMW E32 ACS7.
 
Fennállásuk korai szakaszától kezdődően lenyűgöző rekorderedmények büszke tulajdonosai. Számos csúcstartó adat köthető az AC Schnitzer nevéhez, ezek legutóbbija a 2018-ban, a Nürburgring és Sachsenring pályán megszerzett leggyorsabb szedán cím, melyet a BMW M5 átépítése nyerte el.
 
 
Az AC Schnitzer új főhadiszállásán egy 55 főből álló team segíti a cég működését, és dolgozik azon, hogy az AC Schnitzer további fejlesztéseket eszközölve kiszolgálhassa az egész világot minőségi tuning alkatrészeivel és átépítéseivel, valamint nevük fennmaradhasson, mint a világ legkeresettebb BMW tuning márkája.
 
 

Az AC Schnitzer minőség egyet jelent a stílusos megjelenéssel és funkcionalitással. Tuning elemeiket a BMW modellek eredeti formavilágával összhangban fejlesztik a hibátlan esztétikum elérése érdekében, miközben minden darab törekszik maximális funkcionalitást biztosítani az autó számára.
 
A sportos design koncepciók az AC Schnitzer olasz vezető designerétől, Michele Viandante-tól származnak. Mottójuk, - miszerint a forma funkciót követ - alapos megerősítést nyer mind a versenypályán, mind a szélcsatornában való tesztelés során.
 

A mintegy 2500 darab önálló tuning kiegészítővel az AC Schnitzer világszinten is piacvezetővé vált a sportautó alkatrészek gyártásában. Széleskörű kínálatukban az optikai tuningon, a teljesítménynövelő elemeken át a felniken, felfüggesztésen, belső design kialakításán keresztül a hangzás fejlesztéséig minden megtalálható. Ezek mindegyike a vezetési élmény jelentős javulását hivatott szolgálni.
 

Az AC Schnitzer BMW-i túlmutatnak a sztenderden: tuning programjaik a lehető legjobbat hozzák ki minden modellből, így válnak belőlük egyedi és lenyűgöző autókká kiemelkedő stílus és teljesítmény birtokában.

Az AC Schnitzer termékeit megtalálja a Premium Car Design kínálatában!
További információkért kérjük vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot!