Kapcsolat

Eisenmann kipufogó rendszerek

Kérjük válasszon az alábbi Eisenmann kipufogó rendszerek közül:

Egy jó sportkipufogó dob vagy rendszer nem csupán kiemeli autója erejének hangját, de a szabadabb kipufogógáz áramlás miatt plusz teljesítményhez is juttatja azt. Az egyedileg, minden esetben kézzel készített Eisenmann kipufogó rendszerek a legmagasabb igényeknek is megfelelően biztosítják a sportos, markáns hangzást legyen az Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche vagy éppen a különleges Nissan GT-R. A magasfokú szakértelmet mi sem bizonyítja jobban, minthogy az Eisenmann a Porsche AG egyik legfőbb kipufogó beszállítója. Mindenkori bemutató autónkon Ön is meghallgathatja azt az egyedi érces, fémes hangzást, ami minden Eisenmann kipufogót kitűnően jellemez.​

Amikor tuning kipufogót, kipufogórendszert választunk autónkhoz, nagyon fontos figyelembe venni autónk stílusát. Minden esetben olyat válasszunk, amivel autónk stílusa kiegészül és nem rontja annak összképét. Egy Mercedes-Benz CL 65 AMG-nél például nem az a legfontosabb, hogy versenyautós hangzással még a Ferrari és Lamborghini modelleknél is hangosabb legyen, hanem, hogy kiemeljük a V12-es Biturbo motor egyedi hangzását és egy Eisenmann kipufogórendszer segítségével még markánsabb hangot adjunk neki. Természetesen az olyan kőkemény sportkocsiknál, mint például a Nissan GT-R vagy éppen a Porsche GT3 már egészen más szempontok a mérvadóak. Itt minden a versenysporthoz hasonló hangzásról szól. Ebben segítenek az Eisenmann kipufogók, hogy minden leendő ügyfél az autója stílusához leginkább megfelelő terméket választhasson.

Alapállapotban minden egyes tuning kipufogódob két különböző variációban készül az Eisenmann-nál. Már a „Sport” változatok is rendelkeznek az egyedi, semmivel sem összetéveszthető hangzással, de csak néhány decibellel hangosabbak, mint a gyári dobok. A „Race” kipufogó dobok esetében azonban megmutatja a gyártó, hogy ő hogyan is képzeli el az erőteljes hangzást. Természetesen arra is van lehetőség, hogy teljesen egyedi kipufogó rendszer készüljön, akár olyan autóra is, ami jelenleg nem szerepel a kínálatban, saját kívánságaink szerint. Ebben az esetben a gyártási idő 6-8 hét.

Minden egyes Eisenmann kipufogó mesteri fokon kombinálja a legmagasabb szintű technológiát a kézzel készítés előnyeivel. A végeredmény egy kipufogó rendszer, amelyet a teljesítmény, a stílus és az egyedi hangzás jellemez.

A jövő tuning kipufogó rendszerei: Az Eisenmann a Forma 1 technológiáját hozza el az utakra. Az Eisenmann nem csak rozsdamentes acélból gyártja jó minőségű kipufogó rendszereit, hanem egy speciális anyagot az INCONEL-t is használja a kimondottan nagy teljesítményű autók esetében. Ez a nikkel-króm speciális ötvözet akár 1200°C hőt is könnyedén kibír, így akár versenykörülmények között is biztonságosan használhatjuk (A rozsdamentes acél kipufogórendszerek körülbelül 4-500°C-t bírnak ki mindenféle deformáció nélkül). Az INCONEL kipufogó másik nagy előnye, hogy 40%-kal kisebb a súlya, mint a rozsdamentes acél társának.

Az Eisenmann modellpalettáján szinte az összes Audi, BMW, Mercedes-Benz és Porsche modell szerepel, legyen az akár diesel vagy benzines.Kérje egyedi árajánlatunkat!