Kapcsolat

Remus

A REMUS kipufogók számos autószakértő és autótulajdonos körében méltán elismertek minőségükről és teljesítményükről. Az osztrák vállalat, amelyet 1990-ben alapítottak, az autók teljesítményét és hangját fejleszti tovább azzal, hogy kiváló minőségű kipufogórendszereket tervez és gyárt. A REMUS kipufogók hosszú történelmük során a motorhang javításában, a teljesítmény növelésében és a károsanyag-kibocsátás csökkentésében játszottak fontos szerepet.


 
A REMUS a sportkipufogók széles választékát kínálja, amelyek között megtalálhatók a gyárit helyettesítő axle-back, cat-back és kimondottan verseny rendszerek. Ezek az egyedileg fejlesztett és gyártott kipufogók különböző anyagokból készülhetnek. A legtöbb REMUS sportkipufogó anyaga rozsdamentes acél, de egyes  típusokhoz akár titánból készült opciókat is találhatunk. A REMUS kipufogók híresek arról, hogy javítják az autók teljesítményét, mivel növelik a lóerő és a forgatónyomaték számát, valamint csökkentik a kipufogógázok károsanyag-kibocsátását.

 
REMUS AXLE-BACK Sportkipufogók
A REMUS axle-back egy olyan kipufogóra utal, amely az autó hátsó tengelye mögött található.  Az "axle-back" kipufogócsere általában a hátsó dobrendszer vagy a kipufogódob cseréjét jelenti, anélkül, hogy az autó teljes kipufogórendszerét érintené. Felszerelésével öblösebb, sportosabb hangzást érhetünk el és az autónk gyári teljesítményét is javíthatjuk.


 

Az autó tulajdonosa egyedi hangot és megjelenést adhat járművének anélkül, hogy a teljes kipufogórendszer cseréjét kellene végrehajtania, ami összetettebb és drágább folyamat is lehet.
A REMUS axle-back kipufogórendszerek kiváló minőségű anyagokból készülnek, legtöbbször rozsdamentes acélból vagy titánból, különböző végvariációkkal választhatók és hangzásban is dönthetünk, hogy egy szolídabb sportdobot vagy egy versenydobot szeretnénk. Ezek a kipufogórendszerek a sportosabb és egyedibb autók szerelmeseinek kínálnak lehetőséget arra, hogy testre szabhassák járművük hangját és kinézetét a saját ízlésüknek megfelelően, miközben a teljes kipufogórendszerrel összehasonlítva kisebb mértékű módosítást végeznek.

REMUS CAT-BACK Sportkipufogók
A REMUS cat-back rendszer egy olyan kipufogórendszerre utal, amely az autó katalizátorától hátrafelé egészen a rendszer végéig terjed. Típustól függően tartalmazza a katalizátor utáni kipufogódobot, a középső dobrendszert és a hátsó dobrendszert, valamint a végeket. A cat-back kipufogórendszerek gyakran népszerűek az autótuning szerelmesei körében, mivel lehetővé teszik az autó hangjának és teljesítményének testreszabását anélkül, hogy a katalizátor vagy az emissziós rendszer módosítására lenne szükség. Ezek a kipufogórendszerek kiváló minőségű anyagokból készülnek, például rozsdamentes acélból vagy titánból, és különböző hangzású variációkban érhetők el.

REMUS kipufogóvég variációk:
A REMUS számos variációt kínál, ha kipufogóvégződésről van szó, így leginkább saját izlésünknek megfelelően választhatjuk meg autónk design-ját. Színben, méretben és formában is léteznek különböző opciók. Legyen szó ezüst, fekete vagy akár karbon kipufogóvégről, a REMUS kínálatában mindegyik megtalálható.Elkötelezetten az autósportok iránt!
A REMUS megjelenése óta szoros kapcsolatot ápol több versenysorozattal is. A DTM versenyeken például a Mercedes-AMG kipufogófejlesztő partnere, de találkozhattunk vele a Forma 1-ben is, mivel a Redd Bull csapat éveken keresztül ment a REMUS által is fejlesztett kipufogókkal. A jobb hangzás mellett a maximális teljesítmény elérése a legfontosabb, ha versenyautókról beszélünk és ennek érdekében a REMUS anyaghasználatban, technológiai tudásban is folyamatosan fejlődik és az egyik legnagyobb tudással rendelkezik.  A REMUS mérnökei és tervezői széles körű tapasztalattal rendelkeznek a motorsportban, és ezeket a tapasztalatokat beépítik a kipufogórendszerek tervezésébe és gyártásába. A versenypályán szerzett tapasztalatok segítenek abban, hogy a Remus kipufogórendszerek a lehető legjobban teljesítsenek az utcai autókon is.A REMUS folyamatosan kutatási és fejlesztési tevékenységet folytat annak érdekében, hogy a legújabb technológiákat és innovációkat alkalmazza a kipufogórendszerek tervezésében és gyártásában. Ez lehetővé teszi a vállalat számára, hogy lépést tartsanak az autóipar fejlődésével és a motorsport új követelményeivel.

A REMUS a legkülönfélébb autótípusokhoz kínál sportkipufogó opciókat, így sokan megtalálhatják számításaikat kínálatukban. A vállalat folyamatosan fejleszti termékeit és bővíti modellkínálatát.Milyen gyártókhoz kínál sportkipufogókat a REMUS?
Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Cupra, Daewoo, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, VW

További információkért keresse értékesítő kollégáinkat: +36 30/952-7506 vagy info@premiumcardesign.hu
PREMIUM CAR DESIGN- A REMUS hivatalos magyarországi forgalmazója 

Kérje egyedi árajánlatunkat!