Kapcsolat

LENGÉSCSILLAPÍTÓKSportfutómű tuningolás utca és/vagy verseny célokra. Ha nem csak egy egyszerű ültetőrugó szettet szeretne, hanem egy komoly sportfutóműre vágyik, a PREMIUM CAR DESIGN-nál a legnevesebb gyártók komplett futómű  programjai közül választhatja ki az Ön autójának és vezetési stílusának leginkább megfelelőt. Minden egyes termékünk hosszú tesztfázison megy keresztül és a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, legyen szó akár egy kisteljesítményű városi autóról vagy akár egy kőkemény sportautóról, egy hétköznapi vezetőről vagy egy profi versenyzőről. Állítható sportfutóművek szinte minden autótípushoz!

Forgalmazott márkáink: H&R, Koni, KW, ST, Bilstein

A komplett rugó- és lengéscsillapító szett cseréből álló futómű tuningot azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik a sportosabb vezetési élményt keresve nagyon pontos úttartást szeretnének elérni, kisebb karosszéria kilengéssel, a kormánymozdulatokra késlekedés nélkül reagáló futóművel. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy ez mennyire megy a komfort rovására? Az általunk forgalmazott sport lengéscsillapító szettek közül több rendelkezik állítási lehetőséggel, amely a használattól függően állítható komfort, sport és racing állásba.

Komfort mód: Az autó jelenlegi kényelmét megtartva mindennapos használatra ajánlott.

Sport mód: A jelenleginél feszesebb, sportosabb jellemzők

Racing mód: Versenypályára ajánlatos beállítás, kimondottan nagysebességű egyenesek és kanyarok bevételekor ajánlott.

A sport lengéscsillapítók beállításához nem kell autószerelőnek lenni és nem kell szétszedni az autót sem. A futómű finomhangolása könnyedén és rövid időn belül elvégezhető akár laikus számára is, hogy mindig az adott útviszonyokhoz, vezetési stílushoz állítható legyen. Nem szeretné összekenni magát sportfutóműve finomhangolása közben? A manuális állítás mellett Ön akár már Iphone telefonjáról is szabályozhatja futóművét! A beállítási értékeket elmentheti és akár barátaival is megoszthatja. Ezt kimondottan azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik a minél gyorsabb köridők elérése miatt választanak sport futóművet.

Hidraulikus emelőrendszerek/ Lifting systems:

Az alacsony hasmagasságú tuning autóknál illetve a sport és supersport autóknál előfordulhatnak olyan bosszantó akadályok az utakon, a mindennapi használat során, amelyek súlyosan korlátozzák azok  használhatóságát és akár kárt is tehetnek a gépkocsiban. Ilyen lehet például egy mélygarázsba való behajtás vagy egy fekvő rendőrön való áthaladás stb. Az autó eleje ilyenkor nagy veszélynek van kitéve, hiszen felakadhat és ez igen komoly anyagi károkhoz vezethet. Erre megoldásképpen ajánljuk hidraulikus emelőrendszereinket (Lifting systems), amelyek egy egyszerű gombnyomás segítségével megemelik az autó elejét, ezzel segítve, hogy könnyen áthaladhassunk az előttünk lévő akadályon. Akár 45 mm-rel megemelhető az autó. A hidraulikus emelőrendszer gyorsan és pontosan működik, akár 4-5 mp alatt képes felemelni az autót.

Elektromos ültetés légrugós autókhoz:

Egy egyszerű modul beépítésével (pl: KW DLC Airsuspension, Hofele ETS modul) akár a légrugós autók futómű tuningja is professzionálisan elvégezhető. Ebben az esetben az autóba épített gyári kombok segítségével tudjuk továbbra is szabályozni már tuningolt légrugós futóművünket. A feszesebb beállítás és sportosabb, a vezetés élményére fektetett nagyobb hangsúly itt is alaptartozék. Ezzel akár 4-5 cm-rel is lejjebb kerülhet autónk hasmagassága.

Egyes forgalmazott termékeink kompatibilisak Iphone készülékekkel így akár milliméterenként is állíthatjuk autónkat, elmenthetünk kedvenc beállítási szinteket, amelyeket az útviszonyok változásai mellett később könnyen előhívhatunk.
Kérje egyedi árajánlatunkat!

Kapcsolódó galéria