Kapcsolat

HOFELE-DESIGN

HOFELE DESIGN tuning márka

27 év tapasztalat a VW konszern autóinak (AudiVolkswagenPorsche) tuningolása terén. A Hofele-Design emellett a Volkswagen AG hivatalos elektronikai fejlesztésekért felelős partnercége.

Az egyedi optikai átépítő tuningszettek és szélesítő csomagok mellett a Hofele-Design olyan kittek gyártásával is foglalkozik, amelyek segítségével a ráncfelvarrás előtt készült modellek optikailag megfelelnek a már modellfrissített változatoknak.

Motortuningolásban is nagy tapasztalatokkal rendelkezik a Hofele márka. Az általa készített tuning boxok nem ritkán 30%-os teljesítmény és forgatónyomaték többletet jelentenek. Az Audi, Volkswagen és Porsche márka mellett a 2012-es évtől a Hofele-Design egy másik nagy múltú márkát: a Mercedes-Benz-t is kezelésbe vett, így a csillagos márka rajongói is egyre többet találkozhatnak majd a Hofele-Mercedes szókapcsolattal.

A PREMIUM CAR DESIGN, mint a Hofele-Design kiemelt partnere szeretettel várja azokat az Audi, Volkswagen, Porsche és Mercedes tulajdonosokat, akik eziránt az igazán különleges márka iránt érdeklődnek és a garantált gyári minőségre vágynak.