Kapcsolat

Supersprint

Kérjük válasszon az alábbi Supersprint kipufogó rendszerek közül:


Supersprint sportkipufogók

Az 1955-ben alakult Supersprint cég a kipufogó tuningvilág egyik legjelentősebb európai képviselője. A leömlőktől kezdve egészen a kipufogóvégekig évtizedes szakértelmet felhalmozva készítik az egyedileg gyártott rendszereiket. Kiváló minőség, folyamatos fejlesztés és páratlanul széles modellpaletta jellemzi a Supersprint-et.
Sok kipufogógyártó cég ugyanazt az univerzális dobot használja minimális változtatásokkal az egyes autótípusoknál, ami oda vezet, hogy a teljesítmény még a gyári rendszereknél is kisebb lesz. A Supersprint filozófiája egészen más. Minden egyes típus, amelyre kipufogót fejlesztenek egyedileg terveződik, az autó paramétereit, tulajdonságait figyelembe véve. Így érhetünk el tökéletes gázáramlást és megfelelően sportos hangzást a Supersprint kipufogórendszerek segítségével.
Minden alkalommal, amikor megjelenik egy potenciálisan érdekes, új autó, a Supersprint igyekszik az elsők között sportkipufogó opciókat nyújtani. Egyes típusokhoz akár több variációban is. A Supersprint először a saját MAHA AWD padján teszteli a kipufogórendszereket teljesítmény szempontjából. Ezután külön tesztek következnek, amelyek a hangra összpontosítanak az autón kívül és belül egyaránt. Az így összegyűjtött adatok alapján választják ki a legoptimálisabb megoldásokat.
Minden egyes Supersprint kipufogó alkatrész megfelel a legszigorúbb TÜV szabályzatnak (kivéve a Racing export alkatrészek).
 

Miért válaszd a Supersprint termékeit:
  1. Az 1955-ben alapított Supersprint több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a sportkipufogó rendszerek gyártásában.
  2. A Supersprint minden egyes tuning kipufogót egyedileg tesztel és alkatrészei tökéletesen illeszkednek a gyári komponensekhez.
  3. Európa legszélesebb sportkipufogó palettájával rendelkezik. Több olyan típus is van, amelyre csak a Supersprint fejlesztett sportkipufogót.
  4. Több, mint 20 design szabadalom, több, mint 100 -féle kipufogóvégződés
  5. A tervezéstől a gyártásig minden házon belül történik, nincs átvett vagy másolt alkatrész
  6. Több, mint 1500 kipufogóteszt évente MAHA AWD padon
  7. Garantáltan nagyobb teljesítmény a gyári rendszerhez képest
  8. TÜV által jóváhagyott sportkipufogó alkatrészek (kivéve Racing, export alkatrészek)További információk: KAPCSOLAT- SUPERSPRINT

Kérje egyedi árajánlatunkat!