Kapcsolat

Diesel Hangmodul

Diesel Active Hangmodul- a benzines sportkocsik kipufogóhangjával egyenértékű hangzás diesel és benzines gépjárművekhez. Világújdonságként az új típusú hanggenerátorunk durrogó kipufogóhangot is tud képezni. Napjainkban a legnagyobb problémát az jelenti a diesel autók tulajdonosai számára, hogy a megnövekedett teljesítmény mellett a sportos hangzás továbbra is hiányzik. Rengeteg gyártó kínál 200-300+ lóerős diesel autókat, amelyek igen sportos vezetési élményt tesznek lehetővé, de a sportos menettulajdonságokhoz tartozó markáns kipufogóhang idáig megoldhatatlan volt. Miért használjunk Hangmodult? Mert V8-as sporthangzást adhatunk diesel üzemű autónknak.

Az Active Hangmodul használatával a benzines sportkocsikat megszégyenítő hangzást érhetünk el. Az Active Hangmodul az autó kipufogójához kerül beépítésre, ez fogja adni a markáns, erőteljes kipufogóhangot. A hangmodul szett tartalmaz egy vezérlő elektronikát ami az autó CAN-BUS rendszerére csatlakozik, ezáltal a modul pontosan tudja, hogy mekkora a gépjármű fordulatszáma és ehhez mérten állítja elő a hangzást. Továbbá tartalmaz egy bluetooth kezelőegységet, mely lehetővé teszi, hogy Android / IOS okostelefonnal csatlakozni tudjunk a hangmodulhoz.

Annak érdekében, hogy mindenki ízlésének megfelelően tudja beállítani a hallani kívánt kipufogóhangot egy ingyenes magyar nyelvű telefonos applikáció van segítségünkre. Az applikáció segítségével meghatározhatjuk a hangerőt, a hangkarakterisztikát, az intenzitást és a motorbeindítási hangot. Öt különböző profilt is elmenthetünk, így könnyedén lépegethetünk a teljesen halk állástól az egészen hangosig. Az elmentett profilok között az autón belül gombnyomással is lehet lépkedni ha valaki nem szeretné az okostelefonját használni menet közben. A hangmodul bármikor ki- és bekapcsolható, amennyiben csak a gyári hangzást szeretnénk egy-egy útra visszaállítani. Lehetőség van az autó profilokhoz (Eco, Komfort, Sport, Sport+) különböző hangzások beállítására, mintha csak gyárilag nyitná a szelepét egy AMG, M, RS modell és válik igazán agresszívvá a kipufogóhangja a Sport módban.

Az Active Hangmodul V8 hangzása bármilyen CAN-BUS rendszerű autó számára lehetséges. A hanggenerátorral az autó egyedülálló módon agresszívabb és erősebb lesz. Ez a hangjellemző nem csak a diesel üzemű autók számára elérhető - benzin, hybrid és elektromos autók számára is. A hangmodul a gépkocsi rendszeréhez csatlakozva csak adatokat olvas le, a gyári rendszerek működését semmilyen módon nem befolyásolja. A hanggenerátorunk másik autóba átszerelhető, hangosabb és realisztikusabb hangot ad ki bármely más konkurens terméknél. 
Mindenkori demo autónkban, előre egyeztetett időpontban személyesen is meg tudja hallgatni, hogyan is működik a Diesel Active Hangmodul a gyakorlatban.
Milyen gépjárművekhez érhető el a Diesel Hangmodul?
(Alfa Romeo, Audi, BMW, Chrysler, Fiat, Ford, Infiniti, Jaguar, Jeep, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Seat, Škoda, Tesla, Volkswagen, Volvo)

Bővebb információk és videók: www.hanggenerator.hu


Forgalmazott márkáink