Kapcsolat

Hanggenerátor & hangmodul

Diesel Active Hangmodul & hanggenerátor a benzines sportkocsik kipufogóhangjával egyenértékű hangzás diesel és benzines gépjárművekhez. Világújdonságként az új típusú hanggenerátorunk durrogó kipufogóhangot is tud képezni. Napjainkban a legnagyobb problémát az jelenti a diesel autók tulajdonosai számára, hogy a megnövekedett teljesítmény mellett a sportos hangzás továbbra is hiányzik. Rengeteg gyártó kínál 200-300+ lóerős diesel autókat, amelyek igen sportos vezetési élményt tesznek lehetővé, de a sportos menettulajdonságokhoz tartozó markáns kipufogóhang idáig megoldhatatlan volt. Miért használjunk Hangmodult? Mert V8/ V10/ V12-es sporthangzást adhatunk diesel üzemű autónknak.
 
Rendelhető Hanggenerátor típusok
 
         
  1. PRO Hanggenerátor   2. EXTENDED Hanggenerátor  
  1 motorhang (Audi hangzás)   1 motorhang (Maserati hangzás)  
  telefonos alkalmazás   telefonos alkalmazás  
  6 elmenthető hangfájl   6 elmenthető hangfájl  
  gombról állítható   gombról állítható  
  gyengébb hangzás   erős hangzás  
  −−−   telefonról állítható (100-zas skálán) hangerő, hangkarakterisztika, fordulatszám, indításhang  
  ügyfelek 3%-ának választása   ügyfelek 9%-ának választása  
         
         
  3. PREMIUM Hanggenerátor   4. PREMIUM EXTRA Hanggenerátor  
  10 különböző motorhang (Audi / Maserati / +8 további hangzás)   10 különböző motorhang (Audi / Maserati / +8 további hangzás)  
  telefonos alkalmazás   telefonos alkalmazás  
  6 elmenthető hangfájl   6 elmenthető hangfájl  
  gombról és autó menüjéből is állítható   gombról és autó menüjéből is állítható  
  prémium hangzás   prémium hangzás  
  telefonról állítható (100-zas skálán) hangerő, hangkarakterisztika, fordulatszám, indításhang   telefonról állítható (100-zas skálán) hangerő, hangkarakterisztika, fordulatszám, indításhang  
  jövőbeli új motorhangok ingyen letölthetők   jövőbeli új motorhangok ingyen letölthetők  
  kényelmi funkció (csak gyorsításkor jelentkező sportkipufogó hang)   kényelmi funkció (csak gyorsításkor jelentkező sportkipufogó hang)  
  visszadurrogás funkció (gázelvételre durrogó kipufogóhang)   visszadurrogás funkció (gázelvételre durrogó kipufogóhang)  
  másik autóba tovább vihető, egyetlen gombnyomással átállítható   másik autóba tovább vihető, egyetlen gombnyomással átállítható  
  −−−   extra durrogás hangerő  
  −−−   extra hangerő magas fordulatszámon  
  ügyfelek 73%-ának választása   ügyfelek 15%-ának választása  
         
  Hallgasd meg a hanggenerátort élőben üzletünknél!  
   
         
 

 

Általános információk:

1. CAN-BUS csatlakozás autó felismeréssel
2. A hanggenerátor csak adatot olvas, semmit nem ír felül az autóban

3. Tökéletes fordulatszám lekövetés

4. Ki-be kapcsolható

5. Gyári technológia (Audi, BMW, Maserati alkalmazza)

6. Gépjárművön semmi sem kerül módosításra

7. Kipufogótól teljesen független rendszer

8. Ingyenes telefonos applikáció

9. Ingyenes szoftverfrissítés

10. Hangállítás gombon, telefonon, gyári menüben

11. LED-es / telefonos állapot jelzés az egyszerű telepítéshez

12. Szinte minden CAN hálózattal rendelkező autóhoz beszerelhető

 
  
Az Active Hangmodul használatával a benzines sportkocsikat megszégyenítő hangzást érhetünk el. Az Active Hangmodul az autó kipufogójához kerül beépítésre, ez fogja adni a markáns, erőteljes kipufogóhangot. A hangmodul szett tartalmaz egy vezérlő elektronikát ami az autó CAN-BUS rendszerére csatlakozik, ezáltal a modul pontosan tudja, hogy mekkora a gépjármű fordulatszáma és ehhez mérten állítja elő a hangzást. Továbbá tartalmaz egy bluetooth kezelőegységet, mely lehetővé teszi, hogy Android / IOS okostelefonnal csatlakozni tudjunk a hangmodulhoz.Annak érdekében, hogy mindenki ízlésének megfelelően tudja beállítani a hallani kívánt kipufogóhangot egy ingyenes magyar nyelvű telefonos applikáció van segítségünkre. Az applikáció segítségével meghatározhatjuk a hangerőt, a hangkarakterisztikát, az intenzitást és a motorbeindítási hangot. Hat különböző profilt is elmenthetünk, így könnyedén lépegethetünk a teljesen halk állástól az egészen hangosig. Az elmentett profilok között az autón belül gombnyomással is lehet lépkedni ha valaki nem szeretné az okostelefonját használni menet közben. A hangmodul bármikor ki- és bekapcsolható, amennyiben csak a gyári hangzást szeretnénk egy-egy útra visszaállítani. Lehetőség van az autó profilokhoz (Eco, Komfort, Sport, Sport+) különböző hangzások beállítására, mintha csak gyárilag nyitná a szelepét egy AMG, M, RS modell és válik igazán agresszívvá a kipufogóhangja a Sport módban.

Az Active Hangmodul V8 hangzása bármilyen CAN-BUS rendszerű autó számára lehetséges. A hanggenerátorral az autó egyedülálló módon agresszívabb és erősebb lesz. Ez a hangjellemző nem csak a diesel üzemű autók számára elérhető - benzin, hybrid és elektromos autók számára is. A hangmodul a gépkocsi rendszeréhez csatlakozva csak adatokat olvas le, a gyári rendszerek működését semmilyen módon nem befolyásolja. A hanggenerátorunk másik autóba átszerelhető, hangosabb és realisztikusabb hangot ad ki bármely más konkurens terméknél. 
Mindenkori demo autónkban, előre egyeztetett időpontban személyesen is meg tudja hallgatni, hogyan is működik a Diesel Active Hangmodul a gyakorlatban.

Milyen gépjárművekhez érhető el a Diesel Hangmodul?
(Alfa Romeo, Audi, BMW, Chrysler, Fiat, Ford, Honda, Infiniti, Isuzu, Jaguar, Jeep, Land Rover, Lexus, Maserati, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Seat, Škoda, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo)

Árajánlatért keressen bennünket: 
+36 30/ 952-7506


Bővebb információk és videók:
www.hanggenerator.hu 


Kérje egyedi árajánlatunkat!