Kapcsolat

EISENMANN

EISENMANN tuning márka

A tuning kipufogó szerkezeteiről híres Eisenmann története 1988-ra vezethető vissza. A már akkoriban is a tökéletességre törekvő Rolf Eisenmann, - a cég későbbi alapítója - kifejlesztett egy kipufogót saját Porsche autójához. A piacon lévő termékek egyike sem nyerte el ugyanis a tetszését, sem az általuk keltett hangzásban, sem teljesítményükben.
 
Fejlesztése akkora népszerűségnek örvendett a Porsche rajongók körében, hogy erre alapozva létrehozta a mára világszinten ismert cégét.1991-ben a Frankfurti Autószalon alkalmával az Eisenmann előállt legújabb innovációjával: a BMW E36 modellhez kifejlesztett hajlított kipufogó szerkezettel. Öt évvel később a Porsche AG hivatalos beszállítójává válik.
 
Az Eisenmann továbbra is hű maradt alap elképzeléseihez: dinamikus élményt és nagyobb vezetési élvezetet nyújtsanak a sportautó tulajdonosok és járművek szerelmeseinek. Természetesen mindezt hiteles és karakteres hangzás kíséretében.


 
Az Eisenmann szakemberei rendkívüli figyelmet szentelnek a vásárlói igényeknek való megfelelésnek. Ez lehetővé teszi számukra, hogy széleskörű választékot nyújtsanak a legkülönfélébb szükségletek kielégítésére.
 
Kiváló minőségű tuning kipufogó rendszereiket számos típusra, - Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Seat, Skoda és VW modellekre – gyártják.


 
Az Eisenmann alkatrészek a sportos stílus megtestesítői, melyek egyedi megjelenéssel ruházzák fel hordozóját, és növelik annak értékét. A jellegzetes Eisenmann-hangzás összetéveszthetetlen, markáns akusztikával látja el az autót.
 
Kipufogóik kialakításában a hangzás optimalizálása megy végbe, így a kellemetlen, zavaró frekvencia teljességgel elkerülhető. Ezen túl a speciális design azt is lehetővé teszi, hogy erő- és forgatónyomaték-növekedésre is szert tegyen autó.

 
Az egyedi megjelenést az Eisenmann prémium kipufogóvégei garantálják. Legyen szó krómozott, színes, 24-karátos arany bevonatú vagy karbonszálas elemről, kínálatukban könnyen megtalálhatja számítását.
 
Az Eisenmann termékeit keresse a Premium Car Design kínálatában! További információkért kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!