Kapcsolat

EISENMANN

EISENMANN tuning márka

Az egyedileg, kézzel készített Eisenmann kipufogó dobok a legmagasabb szintű minőséget képviselik a sportkipufogók világában. Jól mutatja ezt az is, hogy az Eisenmann hosszú évek óta a Porsche AG hivatalos kipufogó beszállítója.

Nem csak a Porsche tulajdonosok találhatják meg a számításaikat az Eisenmannál, hiszen az AudiBMWMercedes és Volkswagen modellek szinte mindegyikére készülnek sportdobok és egyedi króm kipufogóvégek. A benzines autókon túl már a diesel gépjárművek is kaphatnak markánsabb hangot, ha ezt a márkát választják. A márkajelzéssel ellátott, gravírozott króm végek helyett pedig akár fekete kerámiából készült végződéseket is rendelhetünk.

Nem kell félnie azoknak sem, akik nem szeretnének túl hangos kipufogó- dobot vagy rendszert, mert az Eisenmann minden egyes termékét két változatban kínálja. Amíg a „SPORT” kivitelek csak kb. +3 db-lel módosítják a hangzást, addig a „RACING” doboknál ez az érték kb. +10-12db. Magyarországi tapasztalataink alapján inkább a RACING sportkipufogó dobokra van nagyobb igény, míg a TÜV elismervénnyel rendelkező „SPORT” verziók a német belpiacon hódítanak.