Kapcsolat

AC SCHNITZER FELNIK

Kérjük válasszon az alábbi felni ajánlataink közülAz AC Schnitzer alufelnik évtizedek óta a BMW felnik elit osztályát képezik. A semmivel sem összetéveszthető, egyedi formájú kerekek kimondottan a BMW és a MINI típusaihoz készülnek. Más autókra nem felszerelhetőek, ezzel is növelve az exkluzivitásukat. A 18”-tól 23”-ig tartó méretskálán mindenki megtalálhatja a számítását, aki igazán egyedi BMW alufelnit szeretne.

Az AC Schnitzer BMW felnik hét különböző formában érhetőek el az 1-es BMW-től egészen a zászlóshajó 7-es szériáig. A 18”-tól induló méretskálán találunk peremes, nem peremes, egyedi színű, bicolor, egy vagy többrészes illetve kovácsolt felniket is. Minden egyes AC Schnitzer felni megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak is és TÜV vizsgával rendelkezik.


tovább »»

Kapcsolódó galériaKapcsolódó cikkekAz AC Schnitzer nagy gondot fordít arra, hogy felnijei egyediek és könnyedén megkülönböztethetőek legyenek. A Michele Viandante által tervezett AC Schnitzer BMW felnik designja mesteri szinten ötvözi a sportosságot az eleganciával. Sok cég megpróbálta már lemásolni ezeket a formákat, ezért az AC Schnitzer létrehozta a „Stop the Copy” programot, amellyel hadjáratot indított a másolat felnik ellen, ezzel is tovább növelve saját felnijei egyediségét.


AC Schnitzer BMW alufelnik a használatban:

A Nürnburgring és a Sachsenring versenypályákon is tesztelt felnik kimondottan nagy terhelésnek és igénybevételnek is tökéletesen megfelelnek. A nagy sebességnél rendkívül lényeges egyenes futási képesség az egyik legfontosabb tényező az AC Schnitzer felniknél. Egyes prototípusokon 320 km/h felett is tesztelik a kerekeket. A gyári felnikénél kisebb súly miatt kisebb a rugózatlan tömeg és így kevésbé terhelődik a futómű. Még nagyobb átmérőjű felni esetén sem romlik az autó menetkomfortja, a könnyű súly pedig az autó jobb erőkifejtéséhez járul hozzá. Természetesen a felnik szilárdsága, tartóssága teljes mértékben megegyezik a gyári felnikével. 

 

További BMW tuning felnikért kérem tekintse meg Vossen, Emotion és Motec felnimárkáinkat.

Kérje egyedi árajánlatunkat!