Kapcsolat

CAPRISTO tuning márka

A Capristo sportkipufogó márka a tuningvilágban arról híres, hogy csapatuk bármilyen kihívást legyőzve kézzelfogható termékké tudja alakítani az elképzelhetetlent.
Olyan személyre szabott megoldásokat kínálnak ügyfeleiknek, amelyek minden igényt tökéletesen kielégítenek. Szakembereik biztos partnerek a kezdeti ötleteléstől a végtermékek megvalósításáig.


 
A Capristót és annak alapítóját, Antonio Capristót már 25 éve hajtja a részletek és a tökéletességre való törekvés iránti szerelem.
A kipufogó tuning cég Sundern-ban, a németországi Sauerland régióban található.
Erős, növekvő partnerkapcsolatainak köszönhetően mára már egy világszinten működő vállalkozásnak tudhatják magukat. Termékeik megfelelnek a legmagasabb minőségi szintnek, melyeket naprakész, modern technikával állítanak elő. Kínálatuk kiemelkedik a konkurencia termékei mellett.A Capristo tuning sportkipufogó rendszerei egyedivé teszik a prémium autók megjelenését. A jármű nagyobb lóerőt kaphat és magasabb forgatónyomatékot tud leadni ezzel a technikai optimalizálással.

Modern gyártási folyamatuk nagyfokú illeszkedési pontosságot biztosít minden elemhez. Előállítási folyamatuk pedig lehetővé teszi, hogy folyamatosan kiváló minőséget produkáljanak a Capristónál.
Kipufogó rendszereiket minőségi, hőálló rozsdamentes acélból készítik.A kipufogói mellett a Capristo a különböző sportautókra gyártott karbon karosszéria elemeiről is méltán híres. Mivel folyamatos fejlesztéseket végeznek, mára már világhírnévnek örvendhetnek ezen a területen. A márka karbon elemeivel minden autó egyedi stílust kaphat.

A kárpitok gyártása során pedig arra törekednek, hogy az anyaghasználattal megőrizzék az autó eredeti stílusjegyeit, ezért a Capristo ugyanolyan anyagokkal dolgozik, mint az autógyártók.

A Capristo termékeit megtalálja a Premium Car Design kínálatában! További információkért kérjük keresse fel munkatársainkat!