Kapcsolat

Autómárkák & Design

PORSCHE

A PREMIUM CAR DESIGN-nál Ön a legnevesebb Porsche tuningcégek termékei közül választhatja ki a stílusához leginkább illőt. 

Típus: Karosszéria: Tuningcég:

További PORSCHE információk


A nagymúltú Techart és Mansory márkanév a garancia arra, hogy a tuningalkatrészeik a Porsche által is képviselt magas színvonalat nyújtják. Motortuning, külső optikai átépítések, futóműtuning, kovácsolt alufelnik és belső optikai kiegészítők segítenek egy igazán egyedi autó megépítésében.


Techart Porsche tuning:

A Techart méltán nevezhető napjaink legismertebb és egyik legszínvonalasabb Porsche tuningcégének. Az évtizedek alatt felhalmozott tapasztalatok birtokában a Techart mérnökei és tervezői mindig valami igazán különlegeset alkotnak. A kisebb optikai átalakításoktól egészen a versenypályákon is tesztelt szélesítő csomagokig mindenki megtalálhatja a számítását Porsche-ja egyedivé tételében. A benzines és diesel motorokhoz kínált Techart Porsche motortuning csomagok és teljesítménynövelő szettek elősegítik a minél élvezetesebb vezetést. A belső átalakítások mesterének is nevezhetjük a Techartot, aki a nagynevű de Sede Switzerland bőr és bútorgyártó segítségével elképesztő, hibátlan bőrbelsőt teremt autójába. A több millió szín és anyag kombináció segít az egyediség megteremtésében.  A futómű tuningolását sem bízza a véletlenre a Techart, minden egyes rugó és lengéscsillapító variációt a Nürburgring Nordschleife szakaszán tökéletesít. A Techart kipufogó rendszerek pedig úgy kölcsönöznek sportos hangzást minden Porsche számára, hogy a markáns, öblös hangzás mellett az autó használati értéke nem csorbul. A Techart Formula kerékcsalád 18”-tól egészen 23”-ig, négy különböző design variációban szerelhető a jelenlegi Porsche típusokra.
 

Mansory Porsche tuning:

A tuningcégek királyának is emlegetik a svájci székhelyű Mansory-t. ahol olyan autócsodákhoz is bátran nyúlnak hozzá, mint az Aston Martin és Bentley modellek vagy éppen a Bugatti Veyron. Ma már a Porsche szinte minden modelljére kínál átépítő csomagot ez a patináns márka, legyen az 911, Cayenne vagy Panamera. Az akár teljesen carbonból készített optikai elemek a világon is egyedülállóak. Mansory termékek Porsche modellekhez: Mansory Porsche motortuning, optikai átépítő csomagok és Widebody szettek, belső átépítések, Porsche futóműtuning, kipufogórendszerek akár diesel modellekhez is.
 

Hofele-Design Porsche tuning:

A kimondottan a VW csoport gépjárműveire szakosodott Hofele-Design tuningmárka hosszú évek óta átfogó programot nyújt a Porsche tuajdonosok számára. A ma már Cayenne átépítő specialistának számító Hofele az optikai tuningon túl a motorvezérlő elektronikák módosításában is jeleskedik. A legújabb Porsche Cayenne-ből kialakított Hofele Cayster jól szemlélteti azt a szakértelmet és stílust amit minden Hofele autó magában hordoz. A Hofele-Design a következő modellekre kínál tuning lehetőségeket: Boxster, 911, Cayenne, Panamera.
 

Kahn-Design Porsche tuning:

A főleg angol luxusautók tuningolására szakosodott Kahn-Design a Porsche márka felé is nyitott az elmúlt időszakban. A kovácsolt felnijeiről híressé vált tuningcég szélesítő csomagokat kínál a legújabb Cayenne és Panamera modellekre, míg a csodálatos Kahn-Design könnyített felnik a 911 és Boxster / Cayman modellekre is felszerelhetőek.
 

Cargraphic Porsche tuning:

A Porsche tuningfutőművek legnagyobb mestere, így is hívhatnánk a Cargraphic tuning márkát, aki szinte az összes létező Porsche modellhez kínál ültetőrugó csomagot és tuning lengéscsillapítókat. A 911-es típushoz készített Airlift (megemeli az autó orrát) pedig segít, hogy a meredekebb garázsfeljárók, fekvőrendőrök se jelentsenek akadályt. Természetesen a Cargraphic is kínál Porsche motorteljesítmény növelő csomagokat, tuningkipufogó rendszereket, belső carbon elemeket és még sok más apróságot, amitől Porsche-ja egyedülálló arculatot kap.