Kapcsolat

Porsche 992 Techart: még több erő, még sportosabb megjelenés egy csomagban!

2020. május 27.
Egy rendkívül átfogó tuningcsomagot tett elérhetővé a Porsche 911 legújabb generációjához a Techart, mely mostantól már Magyarországon is elérhető a Premium Car Design kínálatában!
 
A Porsche 992 Techart csomag hűen követi azt az átfogó és egyben minőségi munkát, amit a profizmusáról ismert német tuningcégtől megszokhattunk korábban olyan modellek esetében, mint a Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid vagy a 911 GT2 RS, tehát egy olyan komplett készletet kapnak a tulajdonosok, mely nemcsak a vizuális megjelenést emeli magasabb szintre, hanem erőteljes teljesítménynövekedést is garantál.
 
Sportosabb és kirívóbb megjelenés
 
A Techart tuningcsomagjának leglátványosabb extráit értelemszerűen a Porsche 992 külső megjelenésében fedezhetjük fel. Felszerelését követően egy sokkal nagyobb és karakteresebb első lökhárítót kapunk, melyhez vadonatúj oldalsó szoknyák és diffúzorok, valamint egy rendkívül masszív rögzítésű hátsó szárny csatlakozik. Főként utóbbi igencsak különleges összhatást kelt, hiszen az üvegszerű rögzítésekkel, valamint a Makrolon név alatt megismert, nagy szakítószilárdságú polikarbonátból készült anyagával azonnali betekintést ad a jövő tuninglehetőségeibe is.


 
Hasonló gondolatok járhatnak a fejünkben a Porsche 992 Techart tuningcsomagjának felni-készlete láttán is. A Techart Daytona II készletében egy-egy 20 colos elülső és egy-egy 21 colos hátsó könnyűfém kereket kapunk, melyek különleges megjelenését és hópelyhes dizájnját határozottan a néhai Porsche 911 (996) ihlette. Fontos kiemelni továbbá, hogy a Techart egy 3 centiméterrel alacsonyabbra eresztett futóművel, valamint természetesen egy szabályozható szelepekkel ellátott kipufogórendszerrel fokozta az autó sportos összhatását.


 
Változások az utastérben és a motorháztető alatt
 
A külső megjelenés mellett a Porsche tuningban világelsőnek tekinthető Techart természetesen ismét gondoskodott a belső átalakításról és fejlesztésről is. Az utastérben például minden ülést bőrre és szűz gyapjúra cseréltek le pontosan úgy, ahogyan a tavalyi évben a Cayenne esetében tették. Ezen felül a beszereléskor kapunk hozzá speciális, látványosabb és kezelhetőbb alumínium pedálokat, kézzel készített kormányborítást, valamint más egyéb vizuális fejlesztéseket.


 
A Techart mérnökei természetesen egy komplett teljesítménynövelő programot is beletettek a csomagba, aminek részeként az autó teljesítményét 503 lóerőre, nyomatékát pedig 610 newtonméterre növelték, vagyis +59 lóerő és +58 Nm jár a pénzünkért cserébe a gyári értékekhez viszonyítva. Fontos kiemelni ugyanakkor, hogy az extra teljesítmény kizárólag akkor érhető el, ha az autót Sport vagy Sport Plus üzemmódban használjuk, Normál módban még a tuningcsomag alkalmazása esetén is a gyári adatok lesznek a mérvadóak.
 
Felkeltettük a figyelmét? Szeretne magának egy Porsche 992 Techart tuningcsomagot? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!
további hírek

2024. január 26. G60 / G61 BMW 5 tuning - AC Schnitzer felnigarnitúrák Szinte azonnal, miután megjelent az új G60/ G61 BMW 5-ös széria, az AC Schnitzer jelezte komplett tuningprogrammal fog ... 2023. október 04. G87 BMW M2 Coupé REMUS sportkipufogó A REMUS is szolídnak ítélte az új G87 BMW M2 Coupé hangját és gyorsan kezelésbe is vette a vadonatúj típust. Annak ... 2023. szeptember 27. (G87) BMW M2 tuningmegoldások G87 BMW M2 tuning megoldások: +36 30/952-7506 , info@premiumcardesign.hu A cikkben szereplő alkatrészek ... 2023. szeptember 22. (G87) BMW M2 Coupé sportkipufogó megoldás! Az új G87 BMW M2 szinte még csak most jelent meg, de a legnagyobb kipufogó gyártók máris kínálnak hozzájuk tuning ... 2023. szeptember 19. REMUS kipufogók REMUS SPORTKIPUFOGÓK a PREMIUM CAR DESIGN-nál!   A REMUS a világ egyik vezető sportkipufogó gyártója. 1990-ben ... 2023. június 22. Akrapovic újdonságok 2023 Partnerünk, a szlovén Akrapovic 2023-ban is rengeteg újdonsággal készült. A már több, mint 1800 főt fogalkoztató ... 2021. október 19. BMW M4 G82 tuning az AC Schnitzer-től Nem kérdés, hogy az M-es jelzéssel ellátott autók fejlesztése jelenti a legnagyobb kihívást tuning szempontjából, ... 2021. szeptember 27. 2021 Mercedes S-Class (W223) tuning a Brabus-tól és a Mansory-tól Ismét kitett magáért a Mercedes, akik a legújabb S-osztállyal újabb szintre emelték a luxuskategóriás ... 2021. szeptember 15. Akrapovic újdonságok 2021 első felében A szlovén Akrapovič a tuning kipufogók világában az egyik legismertebb gyártó, akik 1990 óta biztosítanak elragadó ... 2021. június 04. PowerControl chiptuning: német precizitás akár 30 százalékos teljesítménynövekedéssel A minőségi és biztonságos motortuning világában a DTE Systems neve hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem ... 2021. május 27. RaceChip GTS Black bemutató, ha egy testre szabható chiptuningot szeretnénk A teljesítménynövelő megoldások kapcsán a chiptuning mindig is a legjobb alternatívát jelentette az ... 2020. június 16. Akrapovic újdonságok - 2020 Ezek az Akrapovic legfontosabb 2020-as újdonságai   A szlovén Akrapovic a korábbi évekhez hasonlóan idén is ...