Kapcsolat

Autómárkák & Design

MINI

Az AC Schnitzer nem csak a BMW tuningolásban jeleskedik régóta, hiszen a MINI márka is már évekkel ezelőtt az aacheni csapat célkeresztjébe került. 

Típus: Karosszéria: Tuningcég:

További MINI információk


A BMW-nél már jól ismert AC Schnitzer minőség és szakértelem a MINI tuning alkatrészekre is ugyanúgy jellemző. A garanciális motortuning, optikai átalakítások, kipufogó rendszerek és egyedi felnik mind-mind megtalálhatóak az AC Schnitzer MINI  tuning programjában.
Már az előző MINI-re is gyártott az AC Schnitzer egyedi elemeket és teljesítménynövelő csomagokat, de az új típusoknál már igazán komplett tuningautókat tudunk összeállítani. Nem csak a MINI One/Cooper/Cooper S trió kaphatja meg az aacheni tuningcég kiegészítőit, hanem az olyan különleges típusok is, mint a Clubman, Countryman vagy éppen a gyári méregzsák John Cooper Works változatok.

A külön ezekhez a típusokhoz fejlesztett lengéscsillapítók és sportrugók még feszesebbé, a kanyarok királyává teszik az autót. Jó példa erre az AC Schnitzer által felkészített AC Schnitzer Eagle vagy az AC Schnitzer MINI Raptor, amely a Hockenheim versenypályán még a Ferrari Californiánál is gyorsabb volt. A garanciális motortuning nem csak a turbós benzines motoroknál érhető el, hanem a Cooper D/ Cooper SD diesel változatoknál is. A külső optikai elemek finoman jelzik, hogy a gyárinál valami komolyabb közeledik, mégsem tolakodó és fölöslegesen feltünősködő. Az AC Schnitzer MINI kipufogórendszerek különleges érces hangon kérnek szót a legkisebb gázadásra is.

A belsőt sem hagyta érintetlenül az AC Schnitzer, hogy a MINI használója se felejtse el soha, milyen különleges autóban is ül. Ebben segít az AC Schnitzer alumínium váltógomb és sportpedál szett, valamint a velour AC Schnitzer hímzett logos lábszőnyegek.