Kapcsolat

Autómárkák & Design

FERRARI

A Ferrari név már önmagában is egyet jelent a vérbeli sportautó, határtalan teljesítmény és maximális vezetési élmény fogalmával. 

Típus: Karosszéria: Tuningcég:

További FERRARI információk


A Ferrari tulajdonosok között akadnak olyan ínyencek, akiknek még a gyári megoldásoknál is igényesebb, egyedibb részletekre, optikára vagy nagyobb motorteljesítményre van igényük. A Novitec Rosso Ferrari tuningcég szinte minden elképzelésre, kívánságra igennel tud válaszolni, ha egy Ferrari-ról van szó. Itt még a 900 lóerős teljesítmény sem elképzelhetetlen! A PREMIUM CAR DESIGN, mint a Novitec Rosso magyarországi importőre mostantól itthon is elérhetővé teszi ezeket a nem mindennapi kiegészítőket.
A Novitec Rosso a világ vezető Ferrari tuningcége. Számtalan gyorsasági rekord és a legkülönlegesebb Ferrarik megépítése köthető a nevükhöz. A német precizitással legyártott Novitec Rosso emblémával ellátott alkatrészek és kiegészítők egyértelműen a csúcskategóriába tartoznak.
 

Novitec Rosso aerodinamika és optikai tuning:

A Novitec Rosso minden egyes aerodinamikai elemet hosszú órákon keresztül tesztel egy professzionális szélcsatornában, mielőtt azokat láthatjuk az utcai átépített Ferrarikon. Itt az optikai elemeknek nem csak a szebb külsőért kell felelniük, hanem minden egyes darab komoly szerephez jut a kitűnő légáramlás és a minél nagyobb leszorítóerő megteremtésében. Természetesen az optikai tuning alkatrészek karbon változatban is elérhetőek. A Novitec Ferrarik egyik fő ismérve a hátsó fekete „Black-Line” lámpák, amelyek még az olyan limitált típusokhoz is elérhetőek, mint az 599 GTO vagy az Enzo Ferrari. Amennyiben az ügyfél autója átfényezését is szeretné megvalósítani, akkor ismét a Novitec lehet a megfelelő választás, hiszen bármilyen egyedi szín megalkotását vállalják.
 

Novitec Rosso motortuning:

Maximális szakértelemre van szüksége annak a cégnek, aki egy Ferrari motorjának tuningolására adja a fejét. A Novitec Rosso rendelkezik ezzel a szaktudással és tapasztalattal. A kisebb vezérlésátírásoktól (+20-30 LE) egészen a nagyobb kompresszoros beavatkozásokig (akár +200-250 LE) különböző szinteken kínálja a cég a teljesítménynövelő csomagokat. A nagyobb átépítésekért maga a Novitec Rosso vállalja a teljes körű szerződéses garanciát.
 

Novitec Rosso kipufogórendszer:

Sokan azt gondolják, hogy egy Ferrarinak már nem lehet szebb hangja, mint amilyet gyárilag megálmodtak neki. Ez addig igaz, amíg meg nem hallják a Novitec Rosso mérnökei által fejlesztett Ferrari tuning kipufogókat. A kapcsolható kipufogó rendszerek segítségével egy gombnyomásra változtathatjuk a karakterisztikát a teljesen csöndestől egészen az F1 autókhoz hasonló üvöltésig. A plusz opcióként kínált inkonel anyagú rendszerek pedig akár versenypályán is tartósan használhatóvá teszik az eredeti autót.
 

Novitec Rosso belső design:

A tuningautók világában már jól megszokott alumínium sportpedálok, speciális sportkormány, karbon betétek mellett a Novitec Rosso-nál tényleg csak a képzelet szab határt. A beltér kedvünkre színezhető (bármilyen színű bőr belső burkolat kivitelezhető), különbözőféle- és finomságú bőr várja a megrendelőket. A fejtámlákba pedig egyedi logók vagy monogrammok hímzésére is lehetőség nyílik.
 

Novitec Rosso kerékgarnitúrák:

A Novitec Rosso a 2012-es évtől már négy különböző formájú felnivel várja ügyfeleit. Ezek között találhatunk egy vagy többrészes, peremes vagy perem nélküli felnit. Nem elhanyagolható tény, hogy a Novitec Rosso felnik súlya még a gyári felniknél is kisebb, így a futóművet kevésbé terheli és stabilabb érzetet is ad. A Novitec alufelnik egyedi színre is fényeztethetőek.
 

Novitec Rosso sportfutómű:

A Novitec Rosso szinte az összes Ferrari modellhez kínál sport és verseny lengéscsillapítókat és rugókat. Az így elérhető, a gyárinál kisebb hasmagasság javítja az autó légellenállási képességét és javítja a stabilitást nagyobb sebességnél.