Kapcsolat

PRIOR DESIGN

PRIOR DESIGN tuning márka

A németországi Prior-Design az évek során az optikai tuningra szakosodott: fő profiljuk a különböző aerodinamikai elemek, exkluzív könnyű ötvözetű felnik és kiváló minőségű kipufogó rendszerek gyártása és értékesítése. Ezen felül aktívan részt vesznek a legtöbb modell belső terének megtervezésében és minőségi kivitelezésében is.Tuning átépítéseik főként Audi, Mercedes-Benz és BMW modellek fejlesztésére terjednek ki, de Lamborghini, Porsche és Ferrari csomagokkal is büszkélkednek portfóliójukban.
 
A Prior-Design elképzelése továbbra is az, hogy a sportos és agresszív megjelenést eleganciával párosítsák. Mesteri szakértelemnek örvendő designer csapata azt a célkitűzést állította fel maga elé, hogy munkájuk során egyediséggel és sportossággal ruházzák fel a monoton és egysíkú formatervezéseket.A Prior-Design megannyi órát alkatrészeik fejlesztésébe és tökéletesítésébe öl, így hibátlan termékkínálattal büszkélkedhetnek. Céljuk, hogy tuning-járműveik érzelmeket keltsenek mindenkiben, és hogy időtlen darabokat hozzanak létre, melyek modern technológiák segítségével egységesítik az egyediséget, és minőséget.
 
Hogy megfeleljen a követelményeknek, a Prior-Design termékeit a német TÜV követelmények alapján szigorú teszteléseknek vetik alá. Folyamatos és gondos tesztelési folyamatok garantálják minden egyes alkatrészük maximális teljesítményét, megfelelő illeszthetőségét és technikai kiválóságát.
 
Termékeik magas minőségű üveggyapot és Duraflex keverékéből állítják elő. Az így kapott anyag kiváló felületű szerkezetek megalkotására képes, mely elegendő rugalmasságot és rendkívüli stabilitást kínál. Az utólagos festésmunkák elvégzését is jelentősen megkönnyíti a felület ezen struktúrája.A Prior-Design tuning felniszettjei a legmodernebb kovácsolási technológiák felhasználásával, házon belül készítik. Prémium kínálatuk a legkülönfélébb designok gyűjteménye, melyek minden autótípus számára elérhetők.
 
A Prior-Design termékeit keresse a Premium Car Design kínálatában! További információkért kérjük keresse fel munkatársainkat!