Kapcsolat

KARBONOZÁS



Karbonozás, Karbon borítások elérhető áron

A karbon elemek alkalmazása régebben kimondottan a versenyautók és ritka sportkocsik kiváltsága volt. Ma már egyre több gyártó sportos modelljeiben megtalálható ez a különleges szénszálborítás, de az ára még mindig nagyon magas. Erre kínál most megoldást a PREMIUM CAR DESIGN!

Még a prémium autókat gyártó vállalatoknál sem megszokott a karbon borítás használata. Ha például a BMW, Mercedes, Audi modelljeit vesszük gorcső alá, akkor jól láthatjuk, hogy a karbon belső- és külső elemek csak az egyes csúcsmodellekhez elérhetőek (BMW M széria, Mercedes AMG, Audi RS). Amennyiben az ügyfél más, kisebb modellel rendelkezik, akkor a karbon elemek alkalmazása szinte lehetetlen, mert egyetlen opciós listában sem szerepel. A PREMIUM CAR DESIGN erre kínál megoldást!



Egy speciális eljárással a karbon anyagot bármilyen formára: karosszéria elemre, műszerfal betétre, akár felnire is rá tudjuk laminálni. Ez nem egy karbon fólia, hanem igazi karbon szénszál, ahol lehetőség van különböző mintázatok kiválasztására is! A bevonás után a karbon anyag több réteg lakkot kap, amelytől szép fényes felületűvé válik. Az így nyert felület megegyezik a gyári karbon minőségével és kinézetével. A különbség csak az, hogy a gyári árak töredékéért. Akár komplett autókat is karbonozni tudunk és igény esetén teljes alkatrészeket is le tudunk gyártani ebből a különleges anyagból. További információért keresse értékesítő kollégáinkat!

Újdonság, színes karbon: Különböző színű karbonnal is be tudjuk vonni autója elemeit. Amennyiben szeretne a fekete mintázattól eltérőt, választhat bármilyen egyéb színt is, hogy sportosabbá és egyedibbé varázsolja kedvelt autóját.
Kérje egyedi árajánlatunkat!

Kapcsolódó galéria