Kapcsolat

BRABUS

BRABUS tuning márka 

A németországi Brabus tuning cég több mint 40 éve foglalkozik nagy teljesítményű prémium autók fejlesztésével és átépítésével. Ez idő során a Mercedes-Benz márka autóira specializálódtak, melyeket egyedi, designer megoldásokkal tesznek még exkluzívabbá.
 
A Brabus mára világszintű tuning gyártóvá nőtte ki magát, és közel 100 országban működnek aktívan.
 


Négy évtizedes tevékenységük alatt arra törekedtek, hogy minden egyes Brabus-motor kivételes teljesítményét megjelenítsék autóikban. Így teremtenek tökéletes összhangot kívül és belül is.
 
Folyamatos lendületben tartja őket az autók iránti szeretetük: amint megjelenik egy újabb Mercedes-Benz modell, a Brabus csapata azonnal munkához lát a következő mestermű megalkotásához.


 
Ugyanolyan lelkesedéssel nyúlnak a modern darabok mellett a vintage autókhoz is. Messzire visszavezethető tapasztalatukból fakadóan klasszikus Mercedes-Benz járművek helyreállításában is biztos szakértelemmel rendelkeznek.

Ezt maguk között csak „hatcsillagos restaurálásnak” nevezik; valóban büszkék is lehetnek a Brabus-klasszikusokra, hiszen számos régi darabnak adták vissza eredeti, gyári állapotát.


 
Helyreállításukat műhelyükben a jármű teljes szétszerelésével kezdik. A folyamat során minden egyes alkatrészt megvizsgálnak a legkisebb csavarig.

A felújításra alkalmas elemeket szakembereik rendkívüli gondossággal visszahozzák eredeti állapotukba. A hiányzó, sérült vagy elhasználódott alkatrészeket kicserélik újonnan gyártott, eredeti Mercedes-Benz alkatrészekre.


 
Mély odaadással és maximális precizitással keltik új életre az örök darabokat. Először egy kémiai folyamat során minden festéket eltávolítanak. A motor és sebességváltó alapos átalakításon megy keresztül, a belső tér finom restauráláson esik át, a karosszéria kataforetikus alapfestést kap.

Ezután átfogó rozsdavédő kezelésnek vetik alá az autót, mielőtt megkapja a végső festékréteget. Az utolsó munkafázis befejeztével a Mercedes-Benz klasszikus régi-új fényében ragyog.


 
A Brabus termékek mindegyikén megfigyelhető a professzionális tervezés és minőségi megmunkálás a legapróbb részletekig. Széleskörű termékpalettájuk teljességgel megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

Prémium tuning kínálatukban külső optikai elemek, kipufogó és más teljesítmény növelő rendszerek, felniszettek és különböző enteriőr kiegészítők kaptak helyet.


 
A Brabus márkajelzés egyet jelent az autók felé érzett szenvedély megtestesülésével, a teljesítmény iránti elkötelezettséggel, a tökéletességre való törekvéssel. Mindez természetesen kiváló esztétikummal és funkcionalitással testesül meg minden Brabus-autóban.

A Brabus termékeit megtalálja a Premium Car Design kínálatában! További információkért kérjük vegye fel kapcsolatot munkatársainkkal!