Kapcsolat

SUPERSPRINT tuning márka

A Supersprint története 1955-re vezethető vissza. Az olasz tuning márkának már a kezdeti törekvése is az volt, hogy csakis minőségi anyagokból állítsa elő legkiválóbb termékeit. Lelkesedésük erősítéseként szigorúan odafigyelnek kutatásaikra és tervezésükre is. A Supersprint célja, hogy az egész világot prémium kipufogó elemekkel lássa el.
 
Minden Supersprint kipufogó nagy kutatómunka eredménye. Arra tervezték őket, hogy erőtöbbletet biztosítsanak, mely teljesítménynövekedésben járul hozzá az autó elemeként. Típusaik mindegyikét hosszadalmas tesztfázisok alá vetik. A Supersprint minden autómodell minden motorváltozatú típusát kielemzi, ezzel biztosítja a tökéletes illeszkedést.


 
Az alacsony teljesítményű átlagautók követelményei teljesen eltérnek a nagy lóerővel bíró erőgépekétől. Más egy városi autó, és más egy terepjáró alkalmazása is. A Supersprint ezeket a szituációkat külön-külön vizsgálja annak érdekében, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsa minden igény számára.
 
Az egyedi versenymegoldások megkövetelik a kézzel készített, vékonyfalú rozsdamentes acél csőrendszert, hogy az autó maximálisan ki tudja használni annak minden erejét. A terepen való bevetéshez a Supersprint nehézacél elemek segítségével biztosítja a kövek, sziklák és salakkal szembeni ellenállást.

Legyen szó az autó utcai vagy versenycélú használatáról, az alapos kutatási munkának, tervezésnek, tesztelésnek köszönhetően a Supersprint hosszú életű, minőségi tuning szerkezeteket kínál.


 
A Supersprint sok vetélytársával ellentétben évtizedek óta jelen van a piacon. Rengeteg tapasztalattal rendelkezik a tesztpadon, az utakon és a versenypályán egyaránt. Kiterjedt tudása gyümölcsét világszerte autók és sofőrjeik ezrei élvezhetik. Ezzel a tudással tudta a Supersprint megvalósítani, hogy tuning kipufogói nemcsak nagyobb hangot képesek nyújtani, mint sok kipufogógyártó terméke.

Sportkipufogói befolyásolják az autó erejét, így az nagyobb teljesítmény leadására lesz képes. Komoly tudományos háttér áll minden Supersprint termék mögött.


 
Sok olyan kipufogót látni a piacon, melyet csak arra terveztek, hogy elcsábítsák az ügyfeleket. Kitágítsák a sportkipufogó csőrendszerét, vagy kialakítsanak benne egy hangtompítót, esetleg felnagyítsák a hangokat vagy krómozott végekkel látják el azokat.

A Supersprint teljes mértékben elutasítja ezt a felfogást, elkötelezett a teljesítmény és a minőség mellett. Ehelyett a tuning cég az autók motorikus teljesítményének karakteréhez illően tervezi meg, és gyártja le minden termékét.


 
A kipufogógáz-áramlását és annak sebességét drámaian megnöveli a Supersprint design, mindezt amellett, hogy a gyári OEM csövek átmérőjén nem változtatnak. Minden elem, fejrésztől a csővégig pontos behangolnak, és a Supersprint mérnökei motortípus szerint személyre szabnak.
 
Minden Supersprint utcai sportkipufogó rendszer megfelel a TÜV követelményeknek.

A Supersprint termékeit megtalálja a Premium Car Design kínálatában! További információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.