Kapcsolat

MTM tuning márka

Az MTM története 1985-re vezethető vissza, amikor az első Audi Quattro valósággal elbűvölte Roland Mayert, a cég igazgatóját. Az autók iránti csodálata azóta még erősödött.
 
Mayert akkoriban bevonták az ötcilinderes, soros motorú Quattro fejlesztésébe. Később, az MTM tuning feljesztéseivel tovább erősítették azt, így 400 LE-vel és 300 km/órás csúcssebességével elsőnek számított a hagyományosnak mondható utcaautók között ilyen paraméterekkel.
 
Manapság az Audi különböző modelljein kívül Seat, Skoda, Volkswagen, Ferrari, Lamborghini, Porsche, és Bentley gyártmányok motortuningolásával foglalkozik csapatával.


 
Az MTM szenvedélyessége elvégzett munkájában is jól tükröződik. Ügyfeleiket nagy megbecsüléssel fogadják, célul tűzték ki igényeik tökéletes kielégítését. Nem saját megelégedésüknek fejlesztik az autókat, hanem személyre szabott, egyedi megoldásokat kínálnak.
Az MTM nemcsak nagyobb teljesítményt és forgatónyomtatékot ígér átalakításukkal, hanem egy teljesen átértelmezett, új autó koncepcióját is.


 
Az MTM chiptuningjával az autó többek között nagyobb erőkibocsátást, magasabb forgatónyomatékot ér el amellett, hogy üzemanyagfogyasztása kisebb lesz.

Az ilyen tulajdonságok iránt egyre megnövekvő kereslet komoly mérnöki munkát von maga után.
A központi vezérlő egység - mint ahogy a neve elárulja – a motor működésének központja. Több, különböző szenzor segítségével meghatározza a motor aktuális működéséhez, állapotához megfelelő értékeket. A motor fordulatszámát, a légtömeget, beszívott levegő és üzemanyag hőmérsékletét, valamint számításba veszi a gázpedál helyzetét is. Attól függően, hogy benzin- vagy dízelmotorról van szó, a chiptuning ezeket a tényezőket az adott motortípushoz igazítja.

 
Tuning elemeik legtöbbjét házon belül, saját maguk gyártják. Az átalakítás során csakis minőségi és eredeti alkatrészeket használnak fel. Partnerei közt csak olyan gyártók szerepelnek, melyek minőségileg megfelelnek az MTM magas elvárásainak. Ezzel garantálják a maximális vezetési élményt, a biztonságot és stabilitást.
 
Az MTM minden általa fejlesztett autót és tuning alkatrészt gondos tesztelési folyamatnak vetik alá. Ezeket az MTM autókat gyakran extrém körülményeknek kitéve, határaik feszegetésével tesztelik olyan profi versenyzők, mint Walter Röhrl, Armin Schwarz vagy Florian Gruber.

Az MTM termékeit keresse a Premium Car Design kínálatában! További információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!