Kapcsolat

G-POWER

A G-Power tuningmanufaktúra története több, mint 30 évre nyúlik vissza. Az egyik első olyan tuningcég, amely kimondottan a BMW modelljeinek nemesítését tűzte ki célul. Az elmúlt 30 évben egy dolog biztosan nem változott. Az a szenvedély és elhivatottság, amely jellemzi a G-Power-t a kezdetektől fogva, mára csak még erősebb lett. Számtalan világrekord és csodálatos egyedi autó a tanúbizonysága annak az elhivatottságnak, amely jellemző a G-Power-re. A tökéletességre való törekvés minden egyes G-Power termékben és szolgáltatásban jelen van. A G-Power nem ígéri az élményeket, hanem garantálja!A G-Power egyes innovációi nagy hatással voltak az elmúlt években a BMW társadalomra. Ez nem véletlen. A G-Power azon kevesek egyike a tuningolás világában, aki saját mérnökcsapattal dolgozik és fejleszt. Egyedülállóan nagy hardware állománya és saját 3D laser scannere biztosítja az elkészült termékek pontosságát, tökéletes használhatóságát.
 

A G-Power alkatrészek hosszú tesztfázisokon mennek keresztül, amíg eljutnak a végfelhasználókhoz. Különösen nagy odafigyelést igényel azoknak az alkatrészeknek a legyártása, amelyek jelentős erőtöbblethez segítik hozzá az egyes BMW-ket. A G-Power több olyan sebességi világrekordot is tart, amelyet a mai napig meg sem közelítettek. A G-Power termékek fejlesztésekor számtalan számítógépes szimulációt, anyagvizsgálatot és valós közúti teszteket végeznek. Egyes alkatrészek azonban csak a versenypályán tudják megmutatni teljesítményük határait. Ilyenkor a G-Power a híres Nardo versenypályán tesztel és gyűjt információkat.A G-Power nem keveseb, mint 7 világrekorddal rendelkezik! Ezek közül a legérdekesebbek:
A leggyorsabb M3 V8 (337 km/h)
A világ leggyorsabb kombija (362 km/h)
A világ leggyorsabb limousineja (372 km/h) G-Power BMW M5 Hurricane RR 800 lóerővel!A G-Power az elmúlt évtizedekben kizárólag a BMW modelljeinek tuningolására összpontosított, de a nagyteljesítményű autók szerelmeseként egy új irányba bővül. A Mercedes-AMG modelljei eddig sem szenvedtek teljesítmény hiányában, de a G-Power úgy gondolta, hogy van még mit keresni tuning szempontjából. Az AMG Mercedes-ek tuningolásához ugyanolyan nagyfokú értelemmel fogtak hozzá, mint ami jellemzi őket az M-es BMW-k területén is. Ma már szinte az összes AMG típushoz rendelkeznek átfogó tuningprogrammal.A G-Power márka teljes modellpalettája megrendelhető a G-Power magyarországi forgalmazójánál, a PREMIUM CAR DESIGN-nál!
További információk: +36309527506