Kapcsolat

TECHART tuning márka

A TechArt német főhadiszállású tuning cég a Porsche modelljeinek átépítésére, továbbfejlesztésére specializálódott. Három évtizedes működésük során széleskörű, átfogó tuining-csomag kínálatot állítottak össze e prémium márka szerelmeseinek.
 
A Porsche modelleken elvégzett kivételes minőségű, egyedi megoldásaikkal méltán nyerték el hírnevüket. Munkájukban kiváló formatervezésre törekednek, melyet fejlett technológiai kompetenciájuk tesz teljessé. A TechArt csapata felelősséget érez az iránt is, hogy tuning-megoldásaik indokoltak és ésszerűek legyenek amellett, hogy segítségükkel érzelmek kiváltására is képesek legyenek.  A TechArt páratlan kínálata lehetővé teszi, hogy a Porsche tulajdonosok egyedi karakterrel ruházzák fel sportautójukat. Termékpalettájuk az ultrakönnyű felniszetteken át a motortuningig teljesen átfogó programot biztosít a Porsche autók számára.
 
Alkatrészeik megalkotásában a legmodernebb technológiák segítenek, fejlesztési folyamataik teljes egészében számítógépes programozás eredményei. Ez teszi lehetővé, hogy termékeik kitűnő pontosságúak és illesztésűek legyenek.A TechArt a felhasznált anyagok körében nem ismer kompromisszumokat: a kitűnő Porsche autóinak fejlesztését csakis prémium minőségű nyersanyagok felhasználásával oldják meg, mint a PU-RIM vagy a karbonszál.
 
Szélcsatornában történő gondos teszteléseknek vetik alá külső optikai elemeiket, hogy azok funkcionalitása és illeszkedése garantált legyen. A prémium hatás kedvelői karbonszálas elemeik közt megtalálhatják számításaikat.Világhírűek a TechArt kézzel készített enteriőrjei a lenyűgöző minőségüknek és részletgazdag mivoltuknak köszönhetően. Ezt többnyire válogatott anyaghasználatuk, ízléses színösszeállítások és remek stílusérzékük miatt érdemelték ki. Kivételes minőségű bőrök és nemes fák teszik a TechArt-belsőt páratlanul exkluzívvá.A TechArt sportkipufogó rendszerei lenyűgöző hangzással ruházzák fel az autót. A legtöbb Porsche modell számára széleskörű választékot kínál sportkipufogókból és hangtompítókból.
Szelepvezérelt kipufogói hangkibocsátása dinamikusan igazodik a vezetési stílushoz. A versenyautók rajongói számára pedig külön termékpalettával állt elő a TechArt, melyek rendkívüli akusztikával bírnak.

 
Az egyedi megjelenés kedvelői a TechArt különféle kipufogóvégei közül válogathatnak. Legyen az krómozott, matt fekete, rozsdamentes acél, mindegyik kiegészítő extra stílust visz a megjelenésbe.
 
A TechArt termékeit keresse a Premium Car Design kínálatában! További információkért kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!