Kapcsolat

Autómárkák & Design

MERCEDES-BENZ

Az igényes tuning, „nemesítés” lehetősége még egy olyan patináns, konzervatív márkánál is létjogosultságú, mint a Mercedes-Benz. 

Típus: Karosszéria: Tuningcég:

Mercedes Tuning: Stílus és Teljesítmény Új Szintje

 

Mercedes Garanciális Motortuning

A Mercedes egy luxusautó, amely prémium motortuningot érdemel. Fontos elkerülni a „sufnituningot”, mert a Mercedes gyári diagnosztikai rendszere könnyen felismeri a motortuningot, még akkor is, ha visszaírják a gyári programot, ami garanciavesztést eredményezhet. Ezért válasszon olyan motortuningot, amely garanciát nyújt!
Amikor egy új Mercedes tuningolásáról van szó, nem csak a nagyobb teljesítmény elérése a cél, hanem az is, hogy ezt biztonságosan, az autó élettartamának megőrzésével érjük el. Partnerünk, a Brabus tuningcég, számos Mercedes motortípushoz kínál teljesítménynövelő megoldásokat, miközben garanciát vállal mind a termékekre, mind az autó hajtásláncára. A Brabus garanciális Mercedes motortuninggal Ön biztos lehet benne, hogy autója jó kezekben van.
 

Tuning Típusok

A kínálatunkban megtalálhatók a chiptuningok, tuningboxok és komplett motorátépítések.
 

Chiptuning

A chiptuning során a Mercedes központi vezérlőegysége kap egy optimalizált motorvezérlő szoftvert. Ennek eredményeképpen nagyobb teljesítmény és forgatónyomaték érhető el, miközben csökken a fogyasztás. Partnereink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a motorvezérlők biztonságos átírásában, és minden turbómotoros Mercedeshez kínálnak chiptuningot, legyen szó benzines vagy dízel változatról.
 

A Mercedes Chiptuning Folyamata

A tuning elvégzése egy munkanapot vesz igénybe, és két teszt előzi meg, amelyek célja a rejtett hibák kiszűrése, amelyek megakadályoznák a motortuning megfelelő működését.
 

Első Teszt

Professzionális diagnosztikai eszközzel kiolvassuk az autó hibatárolóját, amely olyan hibákat is jelezhet, amelyeket az autó saját menürendszere nem mutat meg.
 

Második Teszt

Egy másik számítógép segítségével menet közben vizsgáljuk az autót. Ellenőrizzük a töltőnyomást, kipufogógáz hőmérsékletét, befecskendezést és más paramétereket, amelyek az autó aktuális állapotát mutatják.
 

Első Teljesítménymérés

A második teszt során lemérjük az autó gyári teljesítményét, hogy később lássuk az értékek pontos változását.
 

ECU Kiolvasása és Tuningprogram Beírása

Ha az autó mindkét tesztet sikeresen teljesítette, alkalmas a motortuningra. Kiolvassuk a vezérlést, amelyet elküldünk egy Mercedes tuningra specializálódott partnerünknek (pl. Brabus). Az ECU tárolja az autó gyári programját, amely helyére egy optimalizált motorvezérlő szoftver kerül.
 

Második Teljesítménymérés

Az új tuningprogrammal újra lemérjük az autó teljesítményét, így Ön is meggyőződhet a többletteljesítmény mértékéről.
 

Diagnosztikai Teszt

A második teljesítménymérés után végzünk egy végső diagnosztikai tesztet, hogy biztosítsuk, minden hibátlanul működik.
 

Mercedes Tuningbox

A tuningprogram egy külső dobozban tárolódik, amely a kábelkötegen keresztül csatlakozik az autó gyári szenzoraihoz. A központi ECU nem kerül átírásra. A legtöbb dízel és benzines Mercedes típushoz elérhető. Újdonságként kínálunk kapcsolható, állítható teljesítményszintű változatot is, amely lehetővé teszi az Eco, Sport és Sport Plus beállítások közötti választást, akár telefonos applikáció segítségével is.
 

Komplett Motorátépítések

Turbók és kompresszor csomagok beszerelése a motor teljesítményének növelése érdekében.
 

Mercedes Futómű Tuning

Nem találja elég sportosnak a gyári futóművet? Termékeink között megtalálhatók a sportrugók és a komplett állítható sportfutóművek is. Ültetőrugóink a gyári lengéscsillapítókhoz készültek, így költséghatékonyan tehetjük sportosabbá Mercedesünk karakterisztikáját. Különböző állítható sportfutóművek is elérhetők, amelyek javítják az autó stabilitását és kanyarodási képességeit, miközben a vezetési komfort sem csökken.
A nagyobb, légrugóval felszerelt modellek (Mercedes S-osztály, Mercedes GLE, Mercedes GLS) tulajdonosainak sem kell lemondaniuk a sportos futóműről. Egy speciális ültetőmodul segítségével légrugójuk telefonos applikációval állíthatóvá válik, így akár milliméterenként szabályozhatják autójuk hasmagasságát az első és a hátsó tengelynél. Az alacsonyabb hasmagasság nem csak a kanyarokban javítja a stabilitást, hanem a kigyorsításoknál és fékezéseknél is kedvező hatással van, mivel nem engedi billegni az autót.
 

Mercedes Optikai Tuning

A Mercedes design filozófiája a sportosság és az elegancia tökéletes ötvözete. Az általunk forgalmazott tuningcégek optikai termékei ehhez a designhoz igazodnak. A kisebb optikai tuning alkatrészektől kezdve a komplett widebody átépítésekig széles választékot kínálunk. Tuning alkatrészeink minősége megegyezik a gyári alkatrészekkel, vagy még jobb is lehet. Az optikai elemek összeszerelését szervizünk több mint 15 év szakmai tapasztalattal végzi.
Az optikai tuning kiegészítő alkatrészeken túl nagy népszerűségnek örvend karbonozási szolgáltatásunk is. Ezzel az eljárással bármilyen elemet eredeti szénszállal tudunk borítani, amely jelentősen sportosabb megjelenést biztosít az autónak.
 

Mercedes Karosszéria Fóliázás

Unja már autója régi színét? Szeretné feldobni Mercedesét? Bemutatótermünkben több száz szín közül választhatja ki az egyéniségének leginkább megfelelő karosszéria fóliát. Partnereink, az Avery Dennison Supreme, 3M és az Oracle, kimondottan autófóliázásra fejlesztett fóliákat kínálnak, amelyek akár 10 évig is problémamentesen, színüket megőrizve használhatók. Legyen szó fényes, matt vagy szatén színekről, nálunk biztosan talál megfelelő opciót.
Nem csak a fólia minősége fontos, hanem a fóliázás precizitása és professzionális kivitelezése is. Külön figyelmet fordítunk a fóliázás során szükséges alkatrészek leszerelésére és visszaszerelésére. Minden munkafolyamatot Mercedes minőségben végzünk el. Autófóliázás szolgáltatásunkkal kapcsolatban itt tájékozódhat bővebben: https://www.premiumcardesign.hu/auto-foliazas-1087.html
 
Mercedes Sport Kipufogórendszerek

 

Sportos Hangzás és Kipufogórendszerek

Napjainkban egyre nehezebb elérni, hogy autónk igazán sportos hangot adjon ki. Az egyre szigorúbb európai uniós szabályozások miatt az autókban egyre több katalizátor és részecskeszűrő található. A turbómotorok sajátosságai sem segítik a kívánt sportos hangzás elérését.
Szerencsére van megoldás! Cégünk, a PREMIUM CAR DESIGN, Magyarországon egyedülálló, széles választékkal várja a Mercedes márka tulajdonosait. Kínálatunkban megtalálhatók hátsó sportdobok, teljes kipufogórendszerek (rozsdamentes acél és titán anyagból), sportkatalizátorok és leömlők is. Partnereink mind a tuning kipufogórendszerek gyártásának legjobbjai: Akrapovic, Capristo, Supersprint, Remus, Brabus.
 

Állítható Hangzású Mercedes Sportkipufogók

Nem szeretné, hogy kipufogója mindig hangos legyen? Termékeink között olyan állítható hangzású sportkipufogókat is talál, amelyek a doboknál elhelyezett szelepekkel könnyedén, gombnyomásra teljesen elhalkíthatók vagy éppen nagyon hangossá tehetők. Így mindig az adott helyzethez igazíthatja sportkipufogóját, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie.
 

Mercedes Hanggenerátor

Adjon V6/V8/V10/V12-es sporthangzást Mercedes gépjárművének a PREMIUM Hanggenerátorunk segítségével. A hátsó dob közelében felszerelt hanggenerátor minden 2005 után gyártott Mercedes esetében könnyen beszerelhető. Minden gyári alkatrész megmarad, nem kell semmit megbontani, Önnek csak a hanggenerátor által előállított sporthangot kell élveznie.
 

Hogyan Működik a Hanggenerátor?

Az autó CAN-bus rendszerén keresztül leolvasott fordulatszámjel alapján a generátor megszólal, és előállít egy sportkipufogó hangzást. Egy magyar nyelvű telefonos applikáció segítségével Ön választhat különböző V6/V8/V10/V12-es hangzások közül, amelyek finomhangolhatók a hangerő, hangkarakterisztika és beindítási hang szerint. A hangot különböző visszadurrogási effektekkel is gazdagíthatja.
 

Jobb, mint a Gyári!

A Mercedes évek óta alkalmazza ezt a technológiát például az SL500 típusban. Itt egy generátor állítja elő a benzines V8-asok sporthangzását. A gyári változat viszont csak egy hanggal lett leprogramozva. Ezzel szemben a PREMIUM Hanggenerátor 11 különböző motorhangot tud, lényegesen több beállítási lehetőséggel és nagyobb hangerővel. Természetesen a gyári generátort is tovább tudjuk fejleszteni, így például állíthatóvá válik, és erősebb hangot tud megszólaltatni. Fontos, hogy a telefonos applikáció mellett termékünk az autó saját rendszeréről is tökéletesen működik, így a Mercedes menüjén belül külön hangot állíthat be az egyes módokhoz (pl. Comfort, Dynamic stb.).
További információk a Hanggenerátor termékről: https://www.premiumcardesign.hu/kipufogo-rendszerek-dieselhangmodul-1120.html

Mercedes Tuningfelni

 
Az autó tuning egyik legfontosabb eleme egy szép felni, hiszen talán ez járul leginkább hozzá a sportos, elegáns vagy éppen e kettő ötvözetének megjelenéséhez.
Több mint 10 felnigyártó céggel állunk kapcsolatban, így több száz különböző felni közül választhatja ki az Ön Mercedes gépjárművéhez leginkább megfelelőt. Méretskála szerint 17”-tól egészen 24”-ig választhat felnijeink közül, színben pedig az ezüst, fekete, antracit, bicolor variációkon túl akár egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani.
A gyártók között olyan neves márkákat találunk, mint a Vossen Wheels, Lorinser, Veemann Wheels, Motec Wheels, Brabus, Mansory, RH Alurad.
Kínálatunkról itt tájékozódhat: https://www.premiumcardesign.hu/felnik.html
A Brabus motortuningok garanciafeltételeivel kapcsolatban érdeklődjön értékesítő kollégáinknál itt: Brabus motortuning - Kapcsolat.
 
 
Brabus Mercedes Tuning
A Mercedes mindig is az autóipar egyik legismertebb márkája volt, melyet sportos dizájn és kimagasló teljesítmény jellemez. Azok számára, akik még magasabb szintre szeretnék emelni járművük megjelenését és teljesítményét, a tuning jelenti az ideális megoldást. A prémium autók világában a tuning nemcsak esztétikai változtatásokat hoz, hanem javítja a jármű teljesítményét és vezetési élményét is.
 
Miért érdemes tuningolni a Mercedest?
A Mercedes járművek alapvetően kiváló tervezéssel rendelkeznek, de a tuning lehetőséget nyújt arra, hogy a tulajdonosok még inkább személyre szabják autóikat. A tuning révén nemcsak a jármű megjelenése változhat meg jelentősen, hanem a motor teljesítménye, a futómű és a kipufogórendszer is jelentősen javulhat.
 
Brabus: A Mercedes Tuning Mestere
A Brabus a Mercedes tuning piacának egyik legismertebb neve. Az 1977-ben alapított német cég a Mercedes autók teljesítményének növelésére és esztétikai átalakítására specializálódott. A Brabus által kínált tuning csomagok széles választékot kínálnak a motor tuningtól kezdve a futómű optimalizálásáig, valamint a belső tér személyre szabásáig.
 
Motor és Teljesítmény
A Brabus motor tuningjai jelentős teljesítménynövekedést eredményeznek. A cég kifejezetten a Mercedes motorjaira fejlesztett chiptuningokat kínál, melyek akár 20-30%-os teljesítménynövekedést is elérhetnek. A Brabus által kínált kipufogórendszerek nemcsak a motor hangzását javítják, hanem hozzájárulnak a teljesítmény növekedéséhez is.
 
Futómű és Vezetési Élmény
A futómű tuning kulcsfontosságú a vezetési élmény javításában. A Brabus sportfutóművei és rugói javítják az autó stabilitását és kanyarodási képességeit, miközben a vezetési komfort sem csökken. Az optimalizált futóművek segítségével a Mercedes még dinamikusabb és élvezetesebb vezetési élményt nyújt.
 
Esztétikai Átalakítások
A Brabus nemcsak a teljesítményre koncentrál, hanem az autó megjelenésére is. Az aerodinamikai kiegészítők, mint például a spoilerek, diffúzorok és szárnyak, sportosabbá teszik az autó kinézetét és csökkentik a légellenállást. Emellett a belső tér személyre szabásához kínált prémium minőségű kiegészítők, mint a sportkormányok, ülések és alumínium pedálok, még luxusabbá teszik a vezetési élményt.
 
Tuning Lehetőségek a Premium Car Design-nál
A Premium Car Design az autótuning szerelmeseinek paradicsoma. Szinte minden nagynevű tuningcég termékei elérhetők náluk, így a tulajdonosok biztosan megtalálják az egyéni elképzeléseikhez és igényeikhez legjobban illő megoldást. A Brabus mellett a következő cégek termékei közül is választhatnak:
 
Lorinser
A Lorinser kiemelkedő a Mercedes tuning világában, különösen az aerodinamikai és esztétikai kiegészítők terén. Termékeik elegáns megjelenést és javított aerodinamikai teljesítményt kínálnak.
 
Vath
A Vath a motoroptimalizálásban és a futómű tuningban nyújt kiváló megoldásokat. Teljesítménynövelő csomagjaik jelentősen javítják a Mercedes modellek gyorsulását és kezelhetőségét.
 
Prior-Design
A Prior-Design a Mercedesek agresszívabb és sportosabb megjelenéséért felelős. Karosszéria kiegészítőik radikálisan átalakítják az autók kinézetét, miközben megőrzik a gyári minőséget.
 
Hofele-Design
A Hofele-Design a luxus és az exkluzivitás jegyében kínál átalakításokat. Termékeik jelentősen feljavítják a Mercedes modellek belső és külső megjelenését prémium anyagok és egyedi tervezés révén.
Emellett a Premium Car Design kínálatában különböző kipufogórendszerek is megtalálhatók, mint például az Akrapovic, Remus, Supersprint, Capristo és más márkák. Az ügyfelek több márka termékeit is megrendelhetik, így csak a képzeletük szab határt autójuk átépítésében.
 
Összegzés
A Mercedes tuning egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a tulajdonosok még inkább kiemeljék autójuk egyediségét és teljesítményét. A Brabus, Lorinser, Vath, Prior-Design és Hofele-Design, mint a tuning piac vezető szereplői, kiváló minőségű termékeket és megoldásokat nyújtanak mindazok számára, akik a legjobbat szeretnék kihozni járművükből. A Premium Car Design segítségével szinte minden egyedi elképzelés megvalósítható, legyen szó motor teljesítményének növeléséről, futómű optimalizálásáról vagy esztétikai átalakításokról. A különböző márkák termékeinek kombinálásával és a széles választékú felnigyártók és kipufogórendszerek révén a lehetőségek szinte végtelenek, és csak a tulajdonos fantáziája szabhat határt.
 

 

További MERCEDES-BENZ információk


A PREMIUM CAR DESIGN a legnevesebb Mercedes tuningcégekkel együttdolgozva kínálja a motorteljesítmény növelés, sportfutómű, sportkipufogó rendszer, egyedi könnyűfém garnitúra, külső- és belső optikai átalakítás lehetőségét. A BRABUS, VAETH, és Prior-Design átépítő csomagjai az abszolút csúcskategóriát képviselik.
BRABUS:

Ma már számtalan tuningcég kínál különböző kiegészítőket a csillagos márka modelljei számára, de a PREMIUM CAR DESIGN megpróbálta kiválasztani a legjobbakat ügyfelei számára. A BRABUS Mercedes tuning évtizedek óta a csúcsot képviseli, akár Mercedes motortuningról, futóműtuningról, kipufogó rendszerről, avagy karosszéria átépítésekről beszélünk. A TÜV által bevizsgált termékek minősége és pontossága a gyári elemekkel megegyező színvonalú, így nem kell attól tartani, hogy elrondítják az autó összképét vagy nehezen felszerelhetőek lennének.
 

Mercedes-Benz motortuning: A BRABUS két különböző variációt kínál a Mercedes motorok tuningolására. A legtöbb esetben egyszerűen a vezérlőelektronika módosításával elérhetjük a kívánt plusz teljesítményt. A BRABUS által fejlesztett tuning boxokra a gyártó akár nyolc év teljeskörű garanciát is vállal. Nem csak az autó teljesítménye nő, hanem a gázreakció is rövidebb lesz, valamint a váltó programozásra kerül, hogy elbírja a nagyobb nyomatékot.

A motortuningolás másik módja, amiben a BRABUS évtizedek óta élen jár, a hengerűrtartalom megnövelése. Ezt az eljárást csak speciális esetekben, az egyébként is nagy lökettérfogatú benzines motorok esetében használják ( pl:V8-500-as sorozat, V12-600-as sorozat).
 

Mercedes-Benz futóműtuning: A Mercedes tulajdonosok számára mindig is nagyon fontos szempont volt a kényelem és, hogy autójukkal úgy tudjanak hosszabb távokat is megtenni, hogy közben ne fáradjanak el. A BRABUS által fejlesztett futómű alkatrészek feladata nem kisebb, minthogy sportosságot csempésszen az autó futóművébe úgy, hogy az ne menjen az előbb említett kényelem rovására. A különböző karakterisztikájú BRABUS ültetőrugók és lengéscsillapítók segítségével mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő futómű beállítást úgy, hogy közben autója optikailag is sokkal egységesebb képet mutat. Az autó érezhetően stabilabb lesz és kanyarban lényegesen kisebb belengés érezhető a karosszérián.
 

BRABUS kipufogótuning, kipufogó rendszerek: A BRABUS szinte minden létező Mercedes-Benz típushoz kínál sportkipufogó- rendszert vagy dobot. A markánsabb, mélyebb hang minden BRABUS kipufogó sajátossága.  Minden egyes kipufogódobból és rendszerből kétféle változat létezik: 1. Sport változat: csak kis mértékben hangosabb, mint a gyári rendszer, de jellegzetes BRABUS hangja van, 2. Export „RACING” változat: lényegesen erősebb, mélyebb BRABUS hangzás. Azoknak az ügyfeleknek, akiknek a hang nem számít, csak azt szeretnék, hogy optikailag szebb legyen autójuk, a BRABUS krómozott és gravírozott logoval ellátott kipufogó végeket ajánljuk.
 

Mercedes-Benz külső-, és belső optikai tuning, átépítés: Az optikai elemek fejlesztésénél a BRABUS nagy hangsúlyt fektet arra, hogy úgy módosítsa az autók külsejét, hogy azok a sportosabb kinézet mellett is az igazi Mercedes eleganciát sugallják. Nem a brutális kinézet a fontos, hanem hogy a sport és az elegancia tökéletes ötvözete tükröződjön az autón. A PU-RIM-ből és Karbonból készült kiegészítő elemek mindegyike TÜV minősítéssel rendelkezik és hajlékonyságának köszönhetően könnyedén és pontosan felszerelhetők az autóra.

A belső tér tuningolásánál tényleg csak a képzelet szab határt, ha a BRABUS nevét említjük. A kisebb módosító elemektől (alumínium pedálok, BRABUS váltógomb, BRABUS sportkormány) egészen az egyedileg kiválasztott teljes belső bőrkárpitozásig minden lehetséges.
 

Mercedes-Benz tuning felnik: A BRABUS 11 különböző modellel várja a felnik szerelmeseit. A modellpalettán találhatunk Monoblock vagy többrészes felnit, peremes vagy nem peremes változatokat, sűrű küllős vagy éppen ötágú BRABUS felnit. A speciális kovácsolási és marási eljárásoknak köszönhetően a BRABUS felnik szilárdsága még a gyári felnikénél is nagyobb, miközben súlyúk jelentősen kisebb azokénál. További információkért kérem, keresse értékesítő kollégáinkat a PREMIUM CAR DESIGN-nál.