Kapcsolat

NOVITEC ROSSO

NOVITEC ROSSO tuning márka

Német precizitással nyúl a Novitec a világ talán legkülönlegesebb sportkocsi márkáihoz, a Ferrarihoz (Novitec Rosso) és a Maseratihoz (Novitec Tridente).

Ezeknél a csúcsgépeknél tényleg csak a legjobb az elfogadható. A teljes Ferrari és Maserati modellpalettát átfogó tuning programok és átépítő csomagok garantálják az egyedi megjelenést ebben az amúgy sem tágnak nevezhető szegmensben. Itt az aerodinamikai elemek nem csak a designt szolgálják, hanem nagyon komoly szerepet kapnak abban, hogy még 300 km/h feletti sebességtartományban is biztosan az aszfalton tartsák az autót.

A Novitec Rosso által fejlesztett kompresszor csomagok pedig igazi versenyautóvá változtatják a Ferrari és Maserati modelleket. Segítségükkel akár 880 lóerő is lehet egy-egy motor leadott teljesítménye. Az ügyfél igényeinek csak a képzelete tud határt szabni, mert a Novitec Rosso bármilyen egyedi kérést teljesíteni tud, legyen az egyedi színű bőrbelső vagy akár az autó színére fényezett felnik.

A Novitec Rosso kapcsolható kipufogó rendszerek pedig nyitott állapotban a Forma 1 világát és hangzását hozzák el a versenypályákról a közutakra.