Kapcsolat

MANTHEY RACING

A Manthey Racing a Nürburgringi VLN Endurance Bajnokságban, a WEC sportkocsi-világbajnokságban és más versenyeken folytatott tevékenységének köszönhetően került a nemzetközi figyelem középpontjába. A vállalat 2013 óta a gyári Porsche Motorsport GT versenyeinek lebonyolításáért felelős. A Manthey Racing GmbH mára egy több, mint 250 alkalmazottat foglalkoztató vállalattá nőtt.


Egy igazi versenycsapat, aki a gyári Porsche AG teljes támogatását élvezi:
A Manthey Racing a Porsche AG megbízásából két Porsche 911 RSR-rel vesz részt a World Endurance Championship (WEC) versenyeken. Ez magában foglalja a legendás Le Mans-i 24 órás versenyt, valamint a globális endurcance futamokat is. Ebben a gyári projektben a Manthey Racing gondoskodik a teljes lebonyolításról, beleértve az autók karbantartását, valamint a logisztikát és az időbeosztást. Ezen felül a Manthey Racing a Porsche-val és további partnerek támogatásával a VLN endurance bajnokságban is részt vesz egy Porsche 911 GT3 R-rel.


Teljes versenytámogatás akár Önnek is:
A Manthey Racing komplett csomagokat kínál ügyfelei támogatására különböző versenysorozatokban. Ilyenek például a 24 órás versenyek a Nürburgringen és Dubaiban, de a Creventic sorozatban vagy a VLN endurance bajnokságban is. Ezek a csomagok tartalmazzák az érkezési és vezetési szolgáltatást a foglalástól és az előzetes ellenőrzéstől a teljes versenytámogatásig.Manthey Racing versenycsomagok utcai autókra is:
A versenypályáról az utcára - ez a szlogen áll a Porsche sportos modelljeinek csomagjai fejlesztése mögött. A Manthey-Racing egyedi megoldásokat kínál az autók teljesítményének növelésére a pályanapokon és a vezetési eseményeken. A motorsportból származó tudás minden termékbe beépül, amelyeket a kutatás-fejlesztési folyamat során széleskörűen tesztelnek a versenypályákon.
Milyen típusokra kínál a Mathey Racing versencsomagokat? A Porsche legkülönlgesebb típusaira: Cayman GT4, 911 GT3, 911 GT3 RS, GT2 RSTovábbi információk a Manthey-Racing termékeivel kapcsolatban: +36 30/952-7506 vagy info@premiumcardesign.hu