Kapcsolat

VOSSEN tuning márka

A VOSSEN tuning felnigyártásra szakosodott cégcsoport hosszadalmas fejlesztési- és kutatómunkáinak eredményeként mára elmondhatja magáról, hogy egyike a világ azon kevés felnigyártóinak, akik kovácsolt kerekeit házon belül, teljes mértékben saját csapatukkal állítja elő.
Főhadiszállásuk Floridában, Miamiban található.

A TÜV tanúsítvánnyal rendelkező létesítmény figyelemreméltó felszereltséggel rendelkezik a legújabb munkagépek és eszközök terén.A VOSSEN a kovácsolási üzemében tíz modern CNC gép segítségével alkotja meg a különböző felniket, kerekeket. A gravitációt kihasználva a függőleges esztergák biztosítják az elemek pontos körkörösségét. Az őrlők merevsége és az optimális sebesség csökkentik a ciklusidőt, ezáltal simább, finomabb felületű felnielemeket tudnak előállítani.


 
Minden terméket kézimunkával fejeznek be, így a VOSSEN felnik kivételes minőségnek örvendhetnek. A csiszolt, polírozott kerekeken további kézműves munkákat hajtanak végre, ezzel a VOSSEN termékei egy teljesen egyedi, szakértelemmel átitatott külsőt kapnak.
 
A VOSSEN üzemeiben többféle végső fázison eshetnek át a tuning elemek. Lehetnek ezek kerámia polírozású, kézzel csiszolt vagy porszórásos változatok. Mivel a VOSSEN látja el a teljes gyártási folyamatot minden felni és kerék esetében, így teljes rálátása van az elkészült végeredményre. Garanciát vállal, hogy minden legyártott termékük kivételes minőséggel és pontossággal bír.


 
A legtöbb kovácsolt kerék és felnigyártó cég az egyszerű, sokak által használt technikákra alapozza gyártási folyamatát, mellyel növelni akarják az előállított mennyiséget. A VOSSEN kovácsolt szettjei, különösen a „Precision” névre hallgató termékcsaládja nem ismer kompromisszumokat az exkluzivitás és komplexitás terén.
 
A VOSSEN design csapata a végtermék beazonosításával kezdi a munkafolyamatokat. A piaci rések meghatározása és a már meglévő termékkínálatuk segíti őket új stílusirányzatok kialakításában. Arra törekednek, hogy olyat csináljanak, ami még nincs, hogy ezzel betöltsék azokat a bizonyos réseket. A munkálatokhoz 3D modell segítségével látnak hozzá.
 


A VOSSEN „Precision” felniszettjének jellegzetessége a dobon megjelenő „Infini-Lip” minta, mely az egyszerű elegancia és a kifinomult design megtestesítője egyben. Előállítási munkájuk nagyfokú pontosságának köszönhető, hogy az elemek illesztésében finom, már-már láthatatlan átmenetekre figyelhetünk fel.
 
Minden autó, minden egyes modell különböző paraméterekkel rendelkezik, ami azt eredményezi, hogy külső megjelenésükben is igen eltérők lehetnek egymástól. A VOSSEN aprólékos mérési munkájának köszönhetően a kovácsolt kerekeit az autóhoz optimalizálják. Így tudják maximalizálni a felnik konkáv, homorú formáját, és az elemek tökéletes illeszkedését.

A VOSSEN termékeket megtalálja a Premium Car Design kínálatában! Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére!