Kapcsolat

Autómárkák & Design

TESLA

Típus: Karosszéria: Tuningcég:

TESLA TUNING - MAGYARORSZÁGON
 
Az elektromos autók királyának tekinthető Tesla márka az elmúlt években különlegesebbnél különlegesebb típusokkal jelentkezett a piacon. A Tesla típusai jól felismerhetőek egyedi design megoldásaikról és rendkívüli teljesítményükről. Talán csak egyetlen dolog hiányzik! A Tesla bizony nem nagyon hagyja, hogy individualizáljuk autónkat. Korlátozott színválaszték (kivül-belül), kevés felni opció stb. Hogyan tehetnénk egyedibbé, sportosabbá Tesla autónkat? A PREMIUM CAR DESIGN egy átfogó tuningprogramot kínál a Tesla összes típusára a legkisebb Model 3-astól egészen a Model X SUV-ig. Egyedülálló carbon optikai elemek, sportos felnik, sportfutómű és akár különleges V8-as hangzást adhat szeretett Tesla-jának.



Tesla Model 3 tuning - Novitec:
A legkisebb Tesla, a Model 3-as partnerünk a Novitec tuningcég segítségével tehető még egyedibbé. A carbon optikai elemek (első lökhárító toldat, oldalküszöb szett, hátsó diffuzor, hátsó spoiler) nem csak a látványt szolgálják, de az autó menettulajdonságának stabilizálásában is jelentős szerepet vállalnak. Felnivel kapcsolatban a Novitec a 21"-os NV2-es Forged felnit ajánlja, amely amellett, hogy lényegesen erősebb, mint a gyári variáció, súlyban lényegesen könnyebb is.Méretek: Elől: 9x21", Hátul: 10x21".
Azoknak az ügyfelelknek, akik még élvezetesebb vezetésre, még élménydúsabb kanyarvételi tulajdonságokra vágynak, a Novitec állítható magasságú sportfutóműve nyujthatja a legmegfelelőbb opciót.
Adjon V8/V10/V12-es hangzást Tesla Model 3-asának Kipufogó Hanggnerátorunk segítségével. További információk: TESLA HANGGENERÁTOR



Tesla Model S tuning - Novitec:
A Ferrarik, Lamborghinik és Rolls-Royce-ok tuningolásában élenjáró Novitec Group először a Tesla Model S tuningja mellett tette le a voksát az elektromos autók közül. Nem véletlenül. Ez az a típus, ami szinte az összes utca sportautót képes megverni gyorsulásban. Annak érdekében, hogy ez a brutális erő az autó külsején is méltóképp megjelenhessen, a Novitec egy carbon optikai csomagot készített. Használatával és a Vossen-nel közösen fejlesztett Novitec NV2 Forged ( Méretek: Elöl: 9x21" , Hátul 9,5x21") felnivel a Tesla Model S lényegesen sportosabb külsőt kap. Azt már idáig is tudtuk, hogy a Tesla Model S őrületesen gyorsul, de, hogy kanyarba se lehesen zavarba hozni, használjuk a Novitec állítható sportfutóművét (légrugós autók esetében is). Brutális gyorsuláshoz erőteljes fékezés! A Novitec carbon-kerámia féktárcsái még verseny körülmények között is megállják a helyüket.
Adjon V8/V10/V12-es sportautó hangzást Tesla Model S-ének Kipufogó Hanggenerátorunk segítségével. További információk: TESLA HANGGENERÁTOR



Tesla Model X tuning- Novitec:
A Tesla Model X már önmagában is elég figyelemfelkeltő jelenség az utakon. Sirályszárnyas hátsó ajtajai pedig még tovább fokozzák egyediségét. A Model X tulajdonosok viszont mégis valahogy hiányolják a sportosságot az autójuk megjelenésével kapcsolatban. A Novitec tuningcég pont ezen szeretett volna segíteni, amikor megalkotta a Model X külső optikai csomagját. A másik két típushoz hasonlóan itt is nagyon könnyű carbon elemek kerülhetnek az autóra, amelyek besegítenek a leszorítóerő termelésébe is. Az optikai csomagot a Novitec NV2 Forged 22"-os felnigarnitúrájával egészíthetjük ki. Méretek: Elől: 9,5x22", Hátul 10,5x22". A kanyarok megfelelő stabilítását a Novitec légrugó upgread szettjével biztosíthatjuk. Az autó súlypontja ilyenkor 35mm-rel kerül lentebb.
A Model S-hez hasonlóan a Model X is megkaphatja a Novitec carbon-kerámia fékrendszerét a jobb fékhatás érdekében.
Adjon V8/V10/V12-es sportkipufogó hangzást Tesla Model X-ének Kipufogó Hanggenerátorunk segítségével. További információk: TESLA HANGGENERÁTOR