Kapcsolat

Autómárkák & Design

TESLA

Típus: Karosszéria: Tuningcég:

TESLA tuning Magyarországon - PREMIUM CAR DESIGN

Tesla technikai innovációival már hosszú évek óta az elektromos autók csúcsát képviseli. A mindent elsöprő gyorsulás, egyedi design és az egyre növekvő hatótávolság méltán szerzett hírnevet neki kategóriájában.
Talán egyetlen dolog hiányzik csak! Az erősen korlátozott színválaszték, cseppet sem sportos felnik és a fekete belsők kicsit unalmassá teszik ezeket az amúgy  nagyszerű autókat. Hogyan tudnánk egyedibbé tenni a Tesla modelljeit? A PREMIUM CAR DESIGN megoldást nyújt a Tesla teljes modellpalettájának tuningolására, itthon Magyarországon. Ehhez partnerül olyan a tuningiparban már bizonyított cégeket választottunk, mint a Ferrari-k, Lamborghini-k, Mclaren-ek és Rolls-Royce-ok nemesítésére szakosodott német Novitec és a tuningipar legkülönlegesebb autóit előállító Mansory. Legyen szó akár a legkisebb Tesla Model 3-asról vagy éppen a Model S és X típusokról, átfogó technikai és optikai tuninggal várjuk ügyfeleinket.

Tesla Model 3 tuning:
A Novitec tuningcég az elsők között vette kezelésbe a Tesla legkisebb modelljét. Az autó külsejét carbon optikai spoilerekkel és 21"-os kovácsolt felnikkel tehetjük egyedibbé. A sportosabb autózást kedvelők választhatnak állítható sportfutóművet, amely jelentősen emeli a Tesla Model 3 élményfaktorát. Az elektromos autóknál biztonsági okok miatt a jövőben kötelező olyan eszköz telepítése, amely hangot ad ki. Erre tudjuk ajánlani ügyfeleinknek Kipufogó Hanggenerátor termékünket, amellyel V8/ V10/ V12 hangzás adható a Tesla Model 3 típusnak.Tesla Model S tuning:
Tesla Model S tuning lehetősége rögtön két tuningcéget is megihletett. Erre a típusra a Novitec mellett a Mansory is kínál tuning opciókat. Mindkét esetben carbon optikai spoilerek teszik sportosabbá a külsőt. Felni tekintetében a kovácsolt ultrakönnyű variációk lehetnek 21" vagy 22" méretűek. A futómű tuningolása a Model S esetében is professzionális szinten megvalósítható (légrugós változat esetében is!). Kipufogó Hanggenerátor termékünkkel pedig a Tesla Model S is tuninghangot kaphat. Válasszon telefonos applikáció vagy az autó saját menürendszerén keresztül a V8/ V10/ V12 hangzások közül.Tesla Model X tuning:
A Tesla SUV modellje már alapból sem egy megszokott forma, rögtön minden szemet magára vonz egyedi megjelenésével és sirályszárny szerűen nyíló hátsó ajtajaival. A hatalmas teljesítményt viszont semmi sem jelzi, a forma csöppet sem nevezhető sportosnak. A Novitec tuningalkatrészek felhasználásával a PREMIUM CAR DESIGN erre kínál megoldást. A tökéletesen illeszkedő carbon optikai toldatok egyrészt sportos karaktert kölcsönöznek a Model X-nek és a tényleges szerepet vállalnak a leszorítóerő növelésében is. Mind az optikai kiegészítők, mind a tuning futóműalkatrészek hozzájárulnak a sportosabb vezetési élményhez. A Tesla Model 3 és a Model S típusokhoz hasonlóan a Tesla Model X is ellátható állítható hangzású Kipufogó Hanggenerátorral, így tetszőlegesen váltogathatunk V8/ V10/ V12 hangzások közül, akár az autó menürendszerén keresztül is. Nem lehet egy tuning teljes megfelelő felni nélkül. A Novitec és a Vossen kooperációjából született Novitec NV2 Forged 22" méretben és többféle színben érhető el a Tesla Model X tuning opciós listáján.