Kapcsolat

KW tuning márka

Évek óta a prémium termékek élő megtestesülésének mondhatók a KW automotive tuning gyártmányai és autófejlesztései. Az egész világon a KW rendelkezik a legszélesebb választékú futóműfejlesztési programmal. Kínálatukban megtalálhatók a különböző sportrugókon át tuning futómű elemek, valamint coiloverek is.


 
A vállalkozás 1995-ben kezdte meg működését mindössze három emberrel. Ma már a világ öt pontján jelen vannak, és mintegy kétszáz ember dolgozik azon, hogy a KW továbbra is a piacág legjobbjai között tudhassa magát.
 
A KW futómű tuningja fokozatos süllyesztést tesz lehetővé. Street Comfort termékük állítható magasságot, diszkrét 10 - 50 mm-es süllyesztést biztosít az autónak. Street Performance termékük ezzel szemben a lehetséges maximális süllyesztéssel dolgozik, ami az autó típusától függően 45 – 85 mm is lehet.

A KW termékek teljes mértékben a felhasználó ízlésvilágára vannak bízva, így a süllyesztési beállítás könnyen megegyezhet a személyes igényekkel legyen szó sportos vagy normál vezetési stílusról.


 
A KW a termékei használatával egy új vezetési élményt garantál. Optimális beállítással tökéletes egyensúlyba hozható a sportosság, a kényelem és a biztonság. A KW sportrugóival stabilabbá válik az autó egysége, így az könnyebben kezelhetővé válik. Javítja a jármű úttartását, mely a kanyarkövetésben és manőverezésben válik segítségünkre.A KW termékeket nagyfokú precizitással állítják elő, minden elemet a lehetséges súrlódásokhoz optimalizáltak. Minőségi tuning alkatrészeiket kiváló rozsdamentes acélból készítik.
Gyengébb minőségű termékekkel ellentétben, a KW sportrugóinak bevonata nem válik le a folyamatos használattól, így az képes megtartani eredeti, újszerű állapotát. Ezt még évek múltával, az időjárás hatásai sem befolyásolják.

A KW termékeit megtalálja a Premium Car Design kínálatában! További információkért kérjük keresse fel munkatársainkat!