Kapcsolat

Autómárkák & Design

Audi tuning

Az Audi minden egyes modell megtervezésekor kínosan ügyel arra, hogy az elvárt luxus és kényelemérzet mellett a sportosság is a négykarikás autók egyik legfőbb jellemzője legyen. 

Típus: Karosszéria: Tuningcég:

AUDI TUNING

 

Az Audi márkanév jelentése mára teljesen összeforrt az innovatív, sportos luxusautók fogalmával. Mivel tehetnénk még egyedibbé, még sportosabbá?


Cégünk, a PREMIUM CAR DESIGN mindig is kiemelt figyelmet fordított az Audi márka típusainak prémium szintű tuningolására. Partnerül olyan tuningcégeket választottunk ehhez, akik évtizedek óta bizonyítanak az Audi tuningolás területén és márkanevük szavatolja a minőséget. Az ABT Sportsline, MTM, Hofele-Design, Caractere és Prior-Design termékei a legmagasabb szintű minőséget képviselik a legújabb trendeket figyelembe véve.

Ma már a legkisebb A1-es típustól egészen a zászlóshajó A8-asig mindent átfogó tuningprogrammal rendelkezünk. A legkeresettebb garanciális motortuning mellett, optikai tuning, futómű tuning, sport kipufogórendszerek, hanggenerátorok, egyedi belső átépítések és design felnik is programunk részét képezik.


AUDI MOTORTUNING

 

Audi garanciális motortuning:

Csak biztonságosan! Felejtsük el a „sufnituningot”, az Audi egy prémium autó és prémium motortuningot érdemel! Nincs értelme kockáztatni, az Audi gyári diagnosztikagépe képes bármilyen motortuning kimutatására (hiába kerül visszaírásra a gyári program) és ez garanciavesztéssel járhat. Válasszon Ön is olyan motortuningot, amely garanciát nyújt!

Egy új Audi tuningolása esetén nem csak a nagyobb teljesítmény elérése a cél, fontos az is, hogy azt biztonságosan, az autó élettartamát nem rövidítve érjük el. Partnerünk az MTM tuningcég ennek megfelelően, a legtöbb Audi motortípusra nyújt teljesítménynövelő opciókat, úgy, hogy közben nem csak a termékére, hanem az autó hajtásláncára is garanciát* vállal! Az MTM garanciális Audi motortuninggal Ön ugyanúgy biztonságban tudhatja autóját.


 

Milyen típusú motortuningokat használunk? Kínálatunkban ugyanúgy megtalálható a chiptuning, a tuningbox és komplett motorátépítések.

Chiptuning: Ebben az esetben az Audi központi vezérlőegysége kap egy optimalizált motorvezérlő software-t. Hatására nagyobb teljesítményt és forgatónyomatékot érünk el, mérsékeltebb fogyasztás mellett. Partnerein több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a motorvezérlők biztonságos átírásával kapcsolatban. Az összes turbo motoros Audi esetén rendelkezünk chiptuniggal legyen szó akár benzines vagy diesel változatról.

 

HOGYAN ZAJLIK AUDIJA CHIPTUNINGOLÁSA

 

A tuning elvégzése 1 munkanapot vesz igénybe. A tuningolás előtt autója két teszten vesz részt, amelyeknek célja az esetleges rejtett hibák kiszűrése, amik meggátolnák a motortuning megfelelő működését.

Teszt 1:

Egy professzionális diagnosztikai gép segítségével kiolvassuk az autó hibatárolóját, ez olyan hibákat is képez jelezni, amit az autó saját menürendszerén keresztül nem jelez.

Teszt 2:

Egy másik számítógép segítségével menet közben is vizsgáljuk az autót. Itt ellenőrizzük a töltőnyomás értékét, a kipufogógáz hőmérsékletét, a befecskendezést és más olyan paramétereket, amelyek pontosan megmutatják az autó aktuális állapotát.

Teljesítménymérés 1:

A második teszt elvégzése közben az autó gyári teljesítményét is lemérjük, amely később segítségünkre lesz, hogy később lássuk az értékek pontos változását.

ECU kiolvasása, tuningprogram beírása:

Ha az autó mindkét tesztet sikeresen teljesítette, akkor alkalmas a motortuningolás elvégzésére és kiolvassuk a vezérlést, amelyet kiküldünk egy az Audik tuningolására specializálódott partnerünknek (Pl: MTM). Az ECU tárolja az autó gyári programját, amely helyére kerül majd be az új optimalizált motorvezérlő software. Az autó saját paramétereit figyelembe véve készített motortuningot töltjük majd fel az ECU-ba.

Teljesítménymérés 2:

A már elkészült tuning programmal újra lemérjük autója teljesítményét, így Ön is meggyőződhet a többletteljesítmény mértékéről.

Diagnosztikai tesz:

A második teljesítménymérés után miután pontosan meggyőződtünk az elért teljesítményszintről egy végső diagnosztikai tesztet végzünk. A teszt célja, hogy még egyszer leellenőrizzük, hogy az autóban minden hibátlanul működik és ügyfelünk így kapja vissza autóját.

 

Audi tuningolás tuningbox használatával

 

A tuningprogram egy külső dobozon tárolódik, amely a doboz kábelkötegén keresztül csatlakozik az autó gyári szenzoraira. A központi ECU nem kerül átírásra. A legtöbb diesel és benzines Audi típushoz megvásárolható.

Újdonság: Már kapcsolható, állítható teljesítményszintű változat is elérhető, ahol szabadon választhatunk Eco, Sport és Sport Plus beállítási szintek között. Akár telefonos applikáció segítségével is működtethető.

 

Komplett motorátépítések

 

Motorok turbósítása, kompresszor csomagok beszerelése.

 

 

AUDI FUTÓMŰ TUNING

 

Audi futómű tuning:

Nem találja elég sportosnak a gyári futóművet? Termékeink között a sportrugóktól kezdve a komplett állítható sportfutóművekig mindent megtalál. Használatukkal nem csak lényegesen stabilabb lesz autója menet közben, de optikailag is sportosabb összképet kapunk.Ültetőrugóink a gyári lengéscsillapítókhoz fejlesztődtek, így költséghatékonyan tudjuk élvezetesebbé tenni Audink karakterisztikáját. Aki ennél komolyabb átalakításra vágyik, az különböző állítható (magasságú, keménységű, kirugózású) sportfutóművek közül válogathat.A nagyobb, légrugóval felszerelt modellek (Audi A8, Audi Q7, Audi Q8) tulajdonosainak sem kell lemondani a sportos futóműről. Egy speciális ültetőmodul segítségével légrugójuk telefonos applikáció segítségével állíthatóvá válik és akár milliméterenként tudják szabályozni autójuk hasmagasságát külön az első és a hátsó tengelynél. Az alacsonyabb hasmagasság nem csak a kanyarokban érezteti stabilizáló hatását, hanem a kigyorsításoknál és a fékezéseknél is jótékony hatással bír, mivel nem engedi billegni az autót.

 

AUDI OPTIKAI TUNING

 

Audi optikai tuning:

Az Audi design filozófiája egy tökéletes ötvözete a sportosságnak és az eleganciának. Minden egyes típus könnyen felismerhető, hogy a négykarikás gyártó terméke. Az általunk forgalmazott tuningcégek optikai termékei ehhez a design vonalhoz idomulnak.A kisebb optikai tuning alkatrészektől (pl.: hátsó spoiler, lökhárító toldat) kezdve egészen a komplett widebody átépítésekig kedvükre választhatnak termékeink közül azok az Audi tulajdonosok, akik igényes, minőségi tuningra vágynak. Tuning alkatrészeink a gyári alkatrészek minőségével megegyezőek vagy még annál is jobbak. Az optikai elemek összeszerelését szervizünk több, mint 15 év szakmai tapasztalat birtokában végzi.

Referenciáink: https://www.premiumcardesign.hu/referenciak-audi-95.html


 

Az optikai tuning kiegészítő alkatrészeken túl óriási sikere van karbonozási szolgáltatásunknak is. Ezzel az eljárással bármilyen elemet eredeti szénszállal tudunk borítani, amely jelentősen sportosabb összképet tud biztosítani autónk számára. Karbonozás szolgáltatásunkkal kapcsolatban it tud bővebben tájékozódni: https://www.premiumcardesign.hu/karbonozas-1086.html

 

AUDI KAROSSZÉRIA FÓLIÁZÁS

 

Unja már autója régi színét? Szeretné valamivel feldobni Audi-ját? Bemutatótermünkben több száz szín közül választhatja ki az egyéniségének leginkább megfelelő karosszéria fóliát.Partnereink az Avery Dennison Supreme, 3M és az Oracle olyan, kimondottan autófóliázásra fejlesztett fóliákat kínálnak, - (nem dekorfólia, amivel sajnos sok helyen fóliáznak), - amelyek akár 10 évig is problémamentesen, a színüket megtartva használhatóak. Legyen szó akár fényes, matt vagy a mostanában legkeresettebb szatén színekről, nálunk biztos talál megfelelő opciót.Nem csak a fólia minősége lényeg, a fóliázásnak precíznek és professzionálisnak kell lennie. Külön hangsúlyt fektetünk a fóliázásnál szükséges alkatrészek le és felszerelésére. Audi minőségben végzünk el minden egyes munkafolyamatot.

Autófóliázás szolgáltatásunkkal kapcsolatban itt tájékozódhat bővebben: https://www.premiumcardesign.hu/auto-foliazas-1087.html

 

AUDI SPORT KIPUFOGÓRENDSZEREK

 

Napjainkban egyre nagyobb kihívást jelent autónk sportos megszólaltatása. Az egyre szigorodó EU feltételek miatt, az autókban egyre több katalizátor, részecskeszűrő kerül. A turbo motorra jellemző sajátosságok sem segítenek a megfelelő sportos hangzás elérésében.Szerencsére van megoldás! Cégünk, a PREMIUM CAR DESIGN Magyarországon egyedülálló, széles modellválasztékkal várja az Audi márka tulajdonosait. Kínálatunkban megtalálhatók a hátsó sportdobok, teljes kipufogórendszerek (rozsdamentes acél és titánium), sportkatalizátorok és leömlők is. Partnereink mind-mind a tuning kipufogó gyártás csúcsát képviselik: Akrapovic, Capristo, Supersprint. Remus, MTM.
Kapcsolható hangzású Audi sportkipufogók: Nem szeretné, hogy kipufogója mindig hangos legyen? Termékeink között olyan kapcsolható hangzású sportkipufogókat is talál, amelyek a doboknál elhelyezett szelepek segítségével könnyedén, gombnyomásra teljesen elhalkíthatóak vagy éppen teljesen hangosra vehetőek. Így nem kell kompromisszumot kötnie, mindig az adott útnak megfelelően tudja használni sportkipufogóját.

 

AUDI HANGGENERÁTOR

 

Adjon V6/V8/V10/V12-es sporthangzást Audi gépjárművének PREMIUM Hanggenerátorunk segítségével. A hátsó dob közelében felszerelt hanggenerátor minden 2005 után gyártott Audi esetében könnyedén beszerelhető. Minden gyári marad, nem kell semmit megbontani, Önnek csak a hanggenerátor által előállított sporthangot kell élveznie.Hogyan működik a hanggenerátor? Az autó can-bus rendszerén keresztül leolvasott fordulatszámjel hatására a generátor megszólal és előállít egy sportkipufogónak 100%-ban reálisan megfelelő hangzást. Egy magyarnyelvű telefonos applikáció segítségével Ön választhat különböző V6/V8/V10/V12-es hangzások között, amelyek finomhangolhatóak a hangerő, hangkarakterisztika, beindítási hang szerint. A hangot külön fűszerezhetjük különböző visszadurrogási effektekkel is.


 

Jobb, mint a gyári!

Az Audi évek óta használja ezt a technológiát a 3.0 biturbo diesel motoros, valamit az SQ7, SQ8 típusoknál. Itt ugyanúgy egy generátor állítja elő a benzines V8-asoknak megfelelő sporthangzást. A gyári változat viszont csak 1 hanggal lett leprogramozva. Ezzel szemben a PREMIUM Hanggenerátor 10 különböző motorhangot tud lényegesen több beállítási lehetőséggel és nagyobb hangerővel. Természetesen a gyári generátort is tudjuk továbbfejleszteni, így például egy SQ7-es is ugyanúgy állíthatóvá tud válni és lényegesen erősebb hangon tud megszólalni. Fontos, hogy a telefonos applikáció mellett termékünk az autó saját rendszeréről is tökéletesen működik, így a Drive Select-en belül külön hangot állíthat be az egyes módozatokra (pl.: Comfort. Dynamic stb.)

További információk a Hanggenerátor termékről: https://www.premiumcardesign.hu/kipufogo-rendszerek-dieselhangmodul-1120.html

 

AUDI TUNINGFELNI

 

Az autó tuningolás egyik legfontosabb kelléke egy szép felni, hiszen talán ez járul legjobban hozzá a sportos, elegáns vagy éppen e kettő ötvözetének összképéhez.Több, mint 10 felnigyártó céggel ápolunk közeli kapcsolatot, így több száz különböző felni közül választhatja ki az Ön Audi gépjárművéhez leginkább megfelelőt. Méretskála szerint 17”-tól egészen 24”-ig választhat felnijeink közül, színben az ezüst, fekete, antracit, bicolor variációkon túl akár egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani.A gyártók között olyan neves márkákat találunk, mint a Vossen Wheels, IW Automotive, Veemann Wheels, Motec Wheels, MTM, ABT Sportsline, RH Alurad.

Kínálatunkról itt tájékozódhat: https://www.premiumcardesign.hu/felnik.html

 

*Az MTM motortuningok garanciafeltételeivel kapcsolatban érdeklődjön értékesítő kollégáinknál itt: MTM motortuning- Kapcsolat

 

További Hofele-Design Audi tuning információk


Az Audi génjeiben hordozott sportosságot erősíthetjük még tovább, ha a PREMIUM CAR DESIGN-nál megvásárolható Hofele-Design Audi tuning termékeket választjuk. Ki érthetne jobban az Audi motorok tuningolásához, mint az Audi AG technológiai partnere a Hofele-Design. A Magyarországon még kevésbé ismert márkanév külföldön már 25 éve hódít és igazi különlegességeket tartogat. Győződjön meg róla Ön is!Hofele-Design optikai tuning:

A Hofele designerei mindig az Audi imázsnak leginkább megfelelő optikai kiegészítők megtervezésén fáradoznak. A kisebb átalakításoktól egészen a szélesített Widebody Audi tuning csomagokig szinte minden megtalálható a modellpalettán. Minden egyes csomagnál tetten érhető a markáns, sportos Hofele-Design arculat, de ez sosem tolakodó vagy túl agresszív. A Hofele-nél használt tuning alkatrészek nagy része PU-RIM-ből készül, ezzel biztosítva a könnyű és pontos felszerelhetőséget. A Hofele-Design saját Audi optikai kiegészítőin kívül arra is lehetőséget biztosít, hogy a korábbi modelleket ráncfelvarrottá (Facelift) alakíthassuk át. Igény esetén az optikai elemek karbon változatban is megvásárolhatók.
 

Hofele-Design motortuning:

A Hofele-Design évek óta az Audi AG egyik legfőbb elektronikai fejlesztő partnere, így a teljesítménynövelés és Audi motortuning igazán biztos kézben van náluk. A piacon egyedülálló módon, akár 30%-os teljesítménynövekedést is garantálni tudnak. Fő szakterületük a benzines turbo és diesel motorok tuningolása. Még az olyan ritkább és igazán különleges modellekre is kínál a Hofele opciókat, mint az Audi R8 vagy az új RS4/ RS6.
 

Hofele-Design futómű tuning:

Sportosabb vezethetőség, biztonságosabb úttartás, ezt garantálja a Hofele-Design lengéscsillapítói és sportrugói segítségével. A 30mm-t ültető rugók az autók optikáján, összképén is sokat javítanak és légellenállási tényezőjükben is fontos szerepet játszanak. Első és összkerék hajtású modellekhez is elérhető!
 

Hofele-Design belső design:

A Hofele-Design ezen a téren sem éri be kevesebbel, mint hogy a legjobb legyen. Az alumínium sportpedálok és lábtartók mellett vaskosabb, ergonómiailag újraformált sportkormánnyal, kibővített mérőműszerekkel és exkluzív bőrkárpitozással várja az ügyfeleket. Igazi Hofele specialitás a legfinomabb Nappa bőr két színárnyalatának mesteri fokú összekombinálása.
 

Hofele-Design alufelnik:

A legkisebb Auditól egészen az R8-ig minden típusra kínál a Hofele-Design különleges felnigarnitúrákat, akár peremes vagy perem nélküli, fekete, ezüst vagy más egyedi színekben. Elérhető méretek: 16”-tól 22”-ig. A folyamatosan megújuló raktárkészlet biztosítja, hogy Ön minél gyorsabban új felnijeihez jusson.