Kapcsolat

Autómárkák & Design

Audi tuning

Az Audi minden egyes modell megtervezésekor kínosan ügyel arra, hogy az elvárt luxus és kényelemérzet mellett a sportosság is a négykarikás autók egyik legfőbb jellemzője legyen. 

Típus: Karosszéria: Tuningcég:

További AUDI információk


Az Audi génjeiben hordozott sportosságot erősíthetjük még tovább, ha a PREMIUM CAR DESIGN-nál megvásárolható Hofele-Design Audi tuning termékeket választjuk. Ki érthetne jobban az Audi motorok tuningolásához, mint az Audi AG technológiai partnere a Hofele-Design. A Magyarországon még kevésbé ismert márkanév külföldön már 25 éve hódít és igazi különlegességeket tartogat. Győződjön meg róla Ön is!

Hofele-Design optikai tuning:

A Hofele designerei mindig az Audi imázsnak leginkább megfelelő optikai kiegészítők megtervezésén fáradoznak. A kisebb átalakításoktól egészen a szélesített Widebody Audi tuning csomagokig szinte minden megtalálható a modellpalettán. Minden egyes csomagnál tetten érhető a markáns, sportos Hofele-Design arculat, de ez sosem tolakodó vagy túl agresszív. A Hofele-nél használt tuning alkatrészek nagy része PU-RIM-ből készül, ezzel biztosítva a könnyű és pontos felszerelhetőséget. A Hofele-Design saját Audi optikai kiegészítőin kívül arra is lehetőséget biztosít, hogy a korábbi modelleket ráncfelvarrottá (Facelift) alakíthassuk át. Igény esetén az optikai elemek karbon változatban is megvásárolhatók.
 

Hofele-Design motortuning:

A Hofele-Design évek óta az Audi AG egyik legfőbb elektronikai fejlesztő partnere, így a teljesítménynövelés és Audi motortuning igazán biztos kézben van náluk. A piacon egyedülálló módon, akár 30%-os teljesítménynövekedést is garantálni tudnak. Fő szakterületük a benzines turbo és diesel motorok tuningolása. Még az olyan ritkább és igazán különleges modellekre is kínál a Hofele opciókat, mint az Audi R8 vagy az új RS4/ RS6.
 

Hofele-Design futómű tuning:

Sportosabb vezethetőség, biztonságosabb úttartás, ezt garantálja a Hofele-Design lengéscsillapítói és sportrugói segítségével. A 30mm-t ültető rugók az autók optikáján, összképén is sokat javítanak és légellenállási tényezőjükben is fontos szerepet játszanak. Első és összkerék hajtású modellekhez is elérhető!
 

Hofele-Design belső design:

A Hofele-Design ezen a téren sem éri be kevesebbel, mint hogy a legjobb legyen. Az alumínium sportpedálok és lábtartók mellett vaskosabb, ergonómiailag újraformált sportkormánnyal, kibővített mérőműszerekkel és exkluzív bőrkárpitozással várja az ügyfeleket. Igazi Hofele specialitás a legfinomabb Nappa bőr két színárnyalatának mesteri fokú összekombinálása.
 

Hofele-Design alufelnik:

A legkisebb Auditól egészen az R8-ig minden típusra kínál a Hofele-Design különleges felnigarnitúrákat, akár peremes vagy perem nélküli, fekete, ezüst vagy más egyedi színekben. Elérhető méretek: 16”-tól 22”-ig. A folyamatosan megújuló raktárkészlet biztosítja, hogy Ön minél gyorsabban új felnijeihez jusson.