Kapcsolat

Autómárkák & Design

MERCEDES-BENZ

Az igényes tuning, „nemesítés” lehetősége még egy olyan patináns, konzervatív márkánál is létjogosultságú, mint a Mercedes-Benz. 

Típus: Karosszéria: Tuningcég:

További MERCEDES-BENZ információk


A PREMIUM CAR DESIGN a legnevesebb Mercedes tuningcégekkel együttdolgozva kínálja a motorteljesítmény növelés, sportfutómű, sportkipufogó rendszer, egyedi könnyűfém garnitúra, külső- és belső optikai átalakítás lehetőségét. A BRABUS, VAETH, és Prior-Design átépítő csomagjai az abszolút csúcskategóriát képviselik.
BRABUS:

Ma már számtalan tuningcég kínál különböző kiegészítőket a csillagos márka modelljei számára, de a PREMIUM CAR DESIGN megpróbálta kiválasztani a legjobbakat ügyfelei számára. A BRABUS Mercedes tuning évtizedek óta a csúcsot képviseli, akár Mercedes motortuningról, futóműtuningról, kipufogó rendszerről, avagy karosszéria átépítésekről beszélünk. A TÜV által bevizsgált termékek minősége és pontossága a gyári elemekkel megegyező színvonalú, így nem kell attól tartani, hogy elrondítják az autó összképét vagy nehezen felszerelhetőek lennének.
 

Mercedes-Benz motortuning: A BRABUS két különböző variációt kínál a Mercedes motorok tuningolására. A legtöbb esetben egyszerűen a vezérlőelektronika módosításával elérhetjük a kívánt plusz teljesítményt. A BRABUS által fejlesztett tuning boxokra a gyártó akár nyolc év teljeskörű garanciát is vállal. Nem csak az autó teljesítménye nő, hanem a gázreakció is rövidebb lesz, valamint a váltó programozásra kerül, hogy elbírja a nagyobb nyomatékot.

A motortuningolás másik módja, amiben a BRABUS évtizedek óta élen jár, a hengerűrtartalom megnövelése. Ezt az eljárást csak speciális esetekben, az egyébként is nagy lökettérfogatú benzines motorok esetében használják ( pl:V8-500-as sorozat, V12-600-as sorozat).
 

Mercedes-Benz futóműtuning: A Mercedes tulajdonosok számára mindig is nagyon fontos szempont volt a kényelem és, hogy autójukkal úgy tudjanak hosszabb távokat is megtenni, hogy közben ne fáradjanak el. A BRABUS által fejlesztett futómű alkatrészek feladata nem kisebb, minthogy sportosságot csempésszen az autó futóművébe úgy, hogy az ne menjen az előbb említett kényelem rovására. A különböző karakterisztikájú BRABUS ültetőrugók és lengéscsillapítók segítségével mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő futómű beállítást úgy, hogy közben autója optikailag is sokkal egységesebb képet mutat. Az autó érezhetően stabilabb lesz és kanyarban lényegesen kisebb belengés érezhető a karosszérián.
 

BRABUS kipufogótuning, kipufogó rendszerek: A BRABUS szinte minden létező Mercedes-Benz típushoz kínál sportkipufogó- rendszert vagy dobot. A markánsabb, mélyebb hang minden BRABUS kipufogó sajátossága.  Minden egyes kipufogódobból és rendszerből kétféle változat létezik: 1. Sport változat: csak kis mértékben hangosabb, mint a gyári rendszer, de jellegzetes BRABUS hangja van, 2. Export „RACING” változat: lényegesen erősebb, mélyebb BRABUS hangzás. Azoknak az ügyfeleknek, akiknek a hang nem számít, csak azt szeretnék, hogy optikailag szebb legyen autójuk, a BRABUS krómozott és gravírozott logoval ellátott kipufogó végeket ajánljuk.
 

Mercedes-Benz külső-, és belső optikai tuning, átépítés: Az optikai elemek fejlesztésénél a BRABUS nagy hangsúlyt fektet arra, hogy úgy módosítsa az autók külsejét, hogy azok a sportosabb kinézet mellett is az igazi Mercedes eleganciát sugallják. Nem a brutális kinézet a fontos, hanem hogy a sport és az elegancia tökéletes ötvözete tükröződjön az autón. A PU-RIM-ből és Karbonból készült kiegészítő elemek mindegyike TÜV minősítéssel rendelkezik és hajlékonyságának köszönhetően könnyedén és pontosan felszerelhetők az autóra.

A belső tér tuningolásánál tényleg csak a képzelet szab határt, ha a BRABUS nevét említjük. A kisebb módosító elemektől (alumínium pedálok, BRABUS váltógomb, BRABUS sportkormány) egészen az egyedileg kiválasztott teljes belső bőrkárpitozásig minden lehetséges.
 

Mercedes-Benz tuning felnik: A BRABUS 11 különböző modellel várja a felnik szerelmeseit. A modellpalettán találhatunk Monoblock vagy többrészes felnit, peremes vagy nem peremes változatokat, sűrű küllős vagy éppen ötágú BRABUS felnit. A speciális kovácsolási és marási eljárásoknak köszönhetően a BRABUS felnik szilárdsága még a gyári felnikénél is nagyobb, miközben súlyúk jelentősen kisebb azokénál. További információkért kérem, keresse értékesítő kollégáinkat a PREMIUM CAR DESIGN-nál.