Kapcsolat

Akrapovic kipufogórendszer a Mercedes G63 AMG típushoz

2017. november 17.
Az Akrapovic Evolution-Line kipufogórendszere a Mercedes G63 AMG-hez az első megmérettetés a nagy teljesítményű off-road autók piacán. A kipufogórendszer anyaga az Akrapovicnál megszokott titán ötvözet, amellyel jelentős súlyt takaríthatunk meg az eredeti kipufogóhoz képest. A könnyen felszerelhető rendszer tökéletesen illeszkedik a Mercedes G63 AMG-hez, egyedi design megoldásaival pedig még egyedibbé varázsolja a típus optikailag. Az Akrapovic tervezőmérnökei a kipufogóban elhelyezett szelepekkel mozgathatóságával érték el, hogy kedvünkre váltogathassunk halk és mély, dörgős kipufogóhangok között. A gyáriénál jobb kipufogógáz áramlásnak köszönhetően nagyobb teljesítménnyel (+11 LE) és jobb nyomatékkal (+19 NM) számolhatunk, ha az Akrapovic titán kipufogórendszerét használjuk.
Akrapovic Sound Kit: Opcionálisan rendelhető tartozék a Mercedes-Benz G63 AMG Akrapovic kipufogórendszerhez. Egy távirányító segítségével bármikor felülbírálhatjuk a kipufogóban elhelyezett szelepek nyitását, zárását. Így akkor is élvezhetjük a markánsabb kipufogóhangot, amikor az autó még nem nyitná el a szelepeket.
Ha még tovább akarjuk fokozni a hangerőt, akkor az Akrapovic által tervezett speciális leömlőszett segítségével ezt is megtehetjük.

További információkért és ártervezetért keresse a PREMIUM CAR DESIGN-t, az Akrapovic kipufogórendszerek magyarországi importőrét itt: KAPCSOLAT


 


további hírek

2018. április 13. AC Schnitzer felnik az új (F90) BMW M5 típushoz Az AC Schnitzer nem tétlenkedett és rögtön nekilátott az új F90 BMW M5 Limousine tuningátiratának fejlesztéséhez. ... 2018. február 14. Három új luxusfelnivel bővíti kínálatát az ISPIRI Wheels Az ISPIRI Wheels tovább bővíti kínálatát a Flow-Form technológiás felnik területén. A Flow-Form technológiának ... 2017. december 04. Az új AC Schnitzer AC3 Forged felni. 300 garnitúrára limitálva! Az új AC Schnitzer AC3 kovácsolt felni. 300 garnitúrára limitálva!   A felnik nem csak fizikailag, hanem ... 2017. november 17. Akrapovic kipufogórendszer a Mercedes G63 AMG típushoz Az Akrapovic Evolution-Line kipufogórendszere a Mercedes G63 AMG-hez az első megmérettetés a nagy teljesítményű ... 2017. november 08. ISPIRI Wheels Magyarország- PREMIUM CAR DESIGN PREMIUM CAR DESIGN az ISPIRI Wheels kizárólagos magyarországi forgalmazója   ISPIRI Wheels felnik Az Ispiri ... 2017. november 08. Veemann Magyarország- PREMIUM CAR DESIGN PREMIUM CAR DESIGN- A Veemann felnik kizárólagos magyarországi importőre   VEEMANN Felnik Két új márkával ... 2017. szeptember 13. BRABUS W213 Mercedes-AMG E63 S 4Matic+ 88 lóerő többletteljesítménnyel számolhatunk, ha a BRABUS új motortuningját választjuk a szintén új W213 ... 2017. augusztus 15. BMW 5 (G30,G31)- AC Schnitzer-teljes tuningprogram AC Schnitzer BMW 5 (G30, G31) tuning   Az AC Schnitzer évtizedek óta nyújt egyedi tuning opciókat a BMW márka ... 2017. június 09. AC Schnitzer tuning- Jaguar F-Pace AC Schnitzer Jaguar F-Pace Az AC Schnitzer saját fejlesztésű tuning elemei segítségével most megmutatja, hogyan lehet ... 2017. május 25. AC Schnitzer tuning- Az új (G30) BMW 5-ös típushoz! Megérkezett a BMW 5-ös legújabb generációja a G30. Az AC Schnitzer már meg is kezdte a BMW G30 tuning alkatrészeinek ... 2016. augusztus 12. Mustang tuning- PREMIUM CAR DESIGN Amerika egyik legismertebb sportkocsijához, a Mustanghoz is kínál mostantól cégünk átfogó tuning programot. ... 2016. június 07. Novitec Rosso Ferrari 488 GTB A Novitec Rosso márka jelentése mára egybeforrt az igényes, tökéletes minőségű Ferrari tuninggal. Ezt a ...

Forgalmazott márkáink