Kapcsolat

Akrapovic kipufogórendszer a Mercedes G63 AMG típushoz

2017. november 17.
Az Akrapovic Evolution-Line kipufogórendszere a Mercedes G63 AMG-hez az első megmérettetés a nagy teljesítményű off-road autók piacán. A kipufogórendszer anyaga az Akrapovicnál megszokott titán ötvözet, amellyel jelentős súlyt takaríthatunk meg az eredeti kipufogóhoz képest. A könnyen felszerelhető rendszer tökéletesen illeszkedik a Mercedes G63 AMG-hez, egyedi design megoldásaival pedig még egyedibbé varázsolja a típus optikailag. Az Akrapovic tervezőmérnökei a kipufogóban elhelyezett szelepekkel mozgathatóságával érték el, hogy kedvünkre váltogathassunk halk és mély, dörgős kipufogóhangok között. A gyáriénál jobb kipufogógáz áramlásnak köszönhetően nagyobb teljesítménnyel (+11 LE) és jobb nyomatékkal (+19 NM) számolhatunk, ha az Akrapovic titán kipufogórendszerét használjuk.
Akrapovic Sound Kit: Opcionálisan rendelhető tartozék a Mercedes-Benz G63 AMG Akrapovic kipufogórendszerhez. Egy távirányító segítségével bármikor felülbírálhatjuk a kipufogóban elhelyezett szelepek nyitását, zárását. Így akkor is élvezhetjük a markánsabb kipufogóhangot, amikor az autó még nem nyitná el a szelepeket.
Ha még tovább akarjuk fokozni a hangerőt, akkor az Akrapovic által tervezett speciális leömlőszett segítségével ezt is megtehetjük.

További információkért és ártervezetért keresse a PREMIUM CAR DESIGN-t, az Akrapovic kipufogórendszerek magyarországi importőrét itt: KAPCSOLAT


 


további hírek

2017. december 04. Az új AC Schnitzer AC3 Forged felni. 300 garnitúrára limitálva! Az új AC Schnitzer AC3 kovácsolt felni. 300 garnitúrára limitálva!   A felnik nem csak fizikailag, hanem ... 2017. november 17. Akrapovic kipufogórendszer a Mercedes G63 AMG típushoz Az Akrapovic Evolution-Line kipufogórendszere a Mercedes G63 AMG-hez az első megmérettetés a nagy teljesítményű ... 2017. november 08. ISPIRI Wheels Magyarország- PREMIUM CAR DESIGN PREMIUM CAR DESIGN az ISPIRI Wheels kizárólagos magyarországi forgalmazója   ISPIRI Wheels felnik Az Ispiri ... 2017. november 08. Veemann Magyarország- PREMIUM CAR DESIGN PREMIUM CAR DESIGN- A Veemann felnik kizárólagos magyarországi importőre   VEEMANN Felnik Két új márkával ... 2017. szeptember 13. BRABUS W213 Mercedes-AMG E63 S 4Matic+ 88 lóerő többletteljesítménnyel számolhatunk, ha a BRABUS új motortuningját választjuk a szintén új W213 ... 2017. augusztus 15. BMW 5 (G30,G31)- AC Schnitzer-teljes tuningprogram AC Schnitzer BMW 5 (G30, G31) tuning   Az AC Schnitzer évtizedek óta nyújt egyedi tuning opciókat a BMW márka ... 2017. június 09. AC Schnitzer tuning- Jaguar F-Pace AC Schnitzer Jaguar F-Pace Az AC Schnitzer saját fejlesztésű tuning elemei segítségével most megmutatja, hogyan lehet ... 2017. május 25. AC Schnitzer tuning- Az új (G30) BMW 5-ös típushoz! Megérkezett a BMW 5-ös legújabb generációja a G30. Az AC Schnitzer már meg is kezdte a BMW G30 tuning alkatrészeinek ... 2016. augusztus 12. Mustang tuning- PREMIUM CAR DESIGN Amerika egyik legismertebb sportkocsijához, a Mustanghoz is kínál mostantól cégünk átfogó tuning programot. ... 2016. június 07. Novitec Rosso Ferrari 488 GTB A Novitec Rosso márka jelentése mára egybeforrt az igényes, tökéletes minőségű Ferrari tuninggal. Ezt a ... 2016. június 02. Akrapovic kipufogó rendszer az új Ferrari 488 GTB-hez! ​ Az új fejlesztésű Akrapovic Slip-On Line kipufogó rendszer igazi különlegesség. Az ... 2016. május 02. Prior-Design optikai tuning (Audi A6 Avant /RS6) A Widebody csomagok szakértője a Prior-Design már számtalan modellen bemutatta egyedülálló szakmai hozzáértését, ...

Forgalmazott márkáink