Kapcsolat

ISPIRI Wheels Magyarország- PREMIUM CAR DESIGN

2017. november 8.
PREMIUM CAR DESIGN az ISPIRI Wheels kizárólagos magyarországi forgalmazója
 
ISPIRI Wheels felnik
Az Ispiri Wheels a Veemann gyártó luxusmárkája. Egyedülálló design és a legmagasabb szintű technológia jellemzi felnijeit, amelyekben az Ispiri-Veemann tervezőmérnökeinek, hosszú évek alatt megszerzett tudásának legjava van benne. Kiemelkedő design és felületkezelés, az Ispiri-nél csak a képzelet szab határt. Három különböző formavilág és stílus (FFR széria, CSR széria és ISR széria) fedi le a gyártó modellpalettáját. Elérhető méretek: 19”, 20” és 21”.
Az Ispiri felnik teljes modellpalettáját itt találja: ISPIRI WHEELS
 

Ispiri Wheels FFR széria:
Stílus nagy teljesítményű autókhoz szabva a legfejlettebb áramlási technológiával. A Flow-Form készítési módnak köszönhetően a hagyományos felnikhez képest jelentősen kisebb súly, viszont lényegesen erősebb, strapabíróbb felniszerkezet jellemzi az FFR szériát. MotionCast eljárással állítják elő, amely szavatolja a kiváló öntvényt, sűrűbb ötvözetet eredményez minimalizálva a szennyeződéseket és a légzárakat. Hat különböző forma: FFR1, FFR1D, FFR5, FFR6, FFR7, FFR8. Két választható mély konkávitással: Performance Concave, Deep Concave


Ispiri Wheels CSR széria:
A 80-as évek erőtől duzzadó vérbeli versenyautói (Porsche Le Mans Race, Lancia Group B) adták az ihletet a CSR széria felnijeinek kifejlesztéséhez. Ezeknél a versenyautóknál az első felniken található fedlap segített a fékrendszer megfelelő hűtésében. Ez az egyedi beállítás véletlenül létrehozott egy egyedi stílust, amit a mai napig sokan csodálnak. Ennek szellemében, de ma már inkább csak a látványos design érdekében terveződött a CSR széria, amely a teljesen egyedülálló X2 szisztémát is hatékonyan hasznosítja. Az X2 szisztéma szerint az első és a hátsó felni designban eltérő, de mégis tökéletesen passzolnak egymáshoz.


Ispiri ISR széria:
Letisztult, de mégis sportos design jellemzi az ISR széria felnijeit, amelyek a MotionCast technológiának köszönhetően könnyebbek, viszont erősebbek a hagyományos öntvényekkel szemben. Mély konkáv tulajdonságának köszönhetően optikailag jelentősen szélesebbnek hat, mint amilyen valójában. Három különböző szín szavatolja, hogy tökéletesen illeszkedjen bármilyen színű autó design összképébe.

További információkért keresse értékesítő kollégáinkat: KAPCSOLAT
 


további hírek

2019. április 18. AC Schnitzer BMW M2 Competition tuning! BMW M2 Competition tuning – AC Schnitzer A BMW M2-es legújabb változata az M2 Competition az M4-esből már ismert ... 2019. január 23. Novitec Rosso Ferrari 812 Superfast tuning Novitec Rosso Ferrar 812 Superfast tuning A Ferrari legújabb csúcsmodelljének a 812Superfast-nak tuning átiratát ... 2019. január 08. Akrapovic sportkipufogó - BMW M2 Competition Akrapovic sportkipufogó – BMW M2 Competition A szlovén kipufogóspecialista- sok ügyfél panaszkodását meghallgatva, ... 2018. november 27. AC Schnitzer tuning - az új BMW 8-as széria AC Schnitzer BMW 8 tuning A nyolcas szám az élet minden területén az erőt, tökéletes állóképességet, ... 2018. november 22. AC Schnitzer BMW X2 tuning AC Schnitzer X2 BMW tuning   Új mérce a vezetés élményében – minőség és érzelemgazdagság: AC Schnitzer BMW ... 2018. október 01. (G20) Az új BMW 3-as széria! Kiszivárogtak az első képek a vadonatúj G20 BMW 3-as szériáról. Bár a BMW csak a Paris Motor Show 2018-on fogja ... 2018. június 29. AC Schnitzer F90 BMW M5 tuning kiegészítők A legújabb AC Schnitzer fejlesztés, amely egyből a leggyorsabb limousine címet is magához ragadta a híres ... 2018. június 22. Akrapovic kipufogórendszer - W213 Mercedes-AMG E63/ E63S Az Akrapovic kipufogóspecilaista már sokszor bizonyította, hogy a gyári Mercedes-AMG hangzást még tovább lehet ... 2018. május 31. Akrapovic kipufogórendszer- Mercedes G500 A Mercedes G63 AMG-re fejlesztett titán kipufogórendszer sikerein felbuzdulva tovább bővíti modellkínálatát az ... 2018. április 13. AC Schnitzer felnik az új (F90) BMW M5 típushoz Az AC Schnitzer nem tétlenkedett és rögtön nekilátott az új F90 BMW M5 Limousine tuningátiratának fejlesztéséhez. ... 2018. február 14. Három új luxusfelnivel bővíti kínálatát az ISPIRI Wheels Az ISPIRI Wheels tovább bővíti kínálatát a Flow-Form technológiás felnik területén. A Flow-Form technológiának ... 2017. december 04. Az új AC Schnitzer AC3 Forged felni. 300 garnitúrára limitálva! Az új AC Schnitzer AC3 kovácsolt felni. 300 garnitúrára limitálva!   A felnik nem csak fizikailag, hanem ...

Forgalmazott márkáink