Kapcsolat

Autómárkák & Design

BMW tuning

Tegye egyedivé BMW-jét a PREMIUM CAR DESIGN Kft.-nál forgalmazott tuning BMW alkatrészekkel. A gyárival megegyező minőségű optikai kiegészítők, spoilerek, kipufogórendszerek, ültetőrugók és felnigarnitúrák még különlegesebbé teszik autóját.

Típus: Karosszéria: Tuningcég:

BMW Tuning: Teljesítmény és Stílus Fokozása


BMW Garanciális Motortuning

A BMW prémium autó, és ennek megfelelően prémium motortuningot érdemel. Fontos elkerülni a „sufnituningot”, mivel a BMW gyári diagnosztikai rendszere könnyen kimutatja a motortuningot, még akkor is, ha visszaírják a gyári programot, ami garanciavesztéssel járhat. Ezért válasszon olyan motortuningot, amely garanciát nyújt!


Amikor egy új BMW tuningolásáról van szó, nem csak a nagyobb teljesítmény elérése a cél, hanem az is, hogy ezt biztonságosan, az autó élettartamát megőrizve érjük el. Partnerünk, az AC Schnitzer tuningcég, számos BMW motortípushoz kínál teljesítménynövelő opciókat, miközben garanciát vállal mind a termékekre, mind az autó hajtásláncára. Az AC Schnitzer garanciális BMW motortuninggal Ön biztos lehet benne, hogy autója jó kezekben van.


Tuning Típusok

A kínálatunkban megtalálhatók a chiptuningok, tuningboxok és komplett motorátépítések.

Chiptuning

A chiptuning során a BMW központi vezérlőegysége kap egy optimalizált motorvezérlő szoftvert. Ennek eredményeképpen nagyobb teljesítmény és forgatónyomaték érhető el, miközben csökken a fogyasztás. Partnereink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a motorvezérlők biztonságos átírásában, és minden turbómotoros BMW-hez kínálnak chiptuningot, legyen szó benzines vagy dízel változatról.

 

A BMW Chiptuning Folyamata

A tuning elvégzése egy munkanapot vesz igénybe, és két teszt előzi meg, amelyek célja a rejtett hibák kiszűrése, amelyek meggátolhatnák a motortuning megfelelő működését.

Első Teszt

Professzionális diagnosztikai eszközzel kiolvassuk az autó hibatárolóját, amely olyan hibákat is jelezhet, amelyeket az autó saját menürendszere nem mutat meg.

Második Teszt

Egy másik számítógép segítségével menet közben vizsgáljuk az autót. Ellenőrizzük a töltőnyomást, kipufogógáz hőmérsékletét, befecskendezést és más paramétereket, amelyek az autó aktuális állapotát mutatják.

Első Teljesítménymérés

A második teszt során lemérjük az autó gyári teljesítményét, hogy később lássuk az értékek pontos változását.

ECU Kiolvasása és Tuningprogram Beírása

Ha az autó mindkét tesztet sikeresen teljesítette, alkalmas a motortuningra. Kiolvassuk a vezérlést, amelyet elküldünk egy BMW tuningra specializálódott partnerünknek (pl. AC Schnitzer). Az ECU tárolja az autó gyári programját, amely helyére egy optimalizált motorvezérlő szoftver kerül.

Második Teljesítménymérés

Az új tuningprogrammal újra lemérjük az autó teljesítményét, így Ön is meggyőződhet a többletteljesítmény mértékéről.

Diagnosztikai Teszt

A második teljesítménymérés után végzünk egy végső diagnosztikai tesztet, hogy biztosítsuk, minden hibátlanul működik.


 

BMW Tuningbox

A tuningprogram egy külső dobozban tárolódik, amely a kábelkötegen keresztül csatlakozik az autó gyári szenzoraihoz. A központi ECU nem kerül átírásra. A legtöbb dízel és benzines BMW típushoz elérhető. Újdonság: Kapcsolható, állítható teljesítményszintű változat is elérhető, amely lehetővé teszi az Eco, Sport és Sport Plus beállítások közötti választást, akár telefonos applikáció segítségével is.


 

Komplett Motorátépítések

Turbók beszerelése és kompresszor csomagok alkalmazása a motor teljesítményének növelése érdekében.


 

BMW Futómű Tuning

Nem találja elég sportosnak a gyári futóművet? Termékeink között megtalálhatóak a sportrugók és a komplett állítható sportfutóművek is. Ültetőrugóink a gyári lengéscsillapítókhoz lettek fejlesztve, így költséghatékonyan tehetjük sportosabbá BMW-nk karakterisztikáját. Különböző állítható sportfutóművek is elérhetők, amelyek javítják az autó stabilitását és kanyarodási képességeit, miközben a vezetési komfort sem csökken.
A nagyobb, légrugóval felszerelt modellek (BMW 7, BMW X5, BMW X6) tulajdonosainak sem kell lemondani a sportos futóműről. Egy speciális ültetőmodul segítségével légrugójuk telefonos applikációval állíthatóvá válik, így akár milliméterenként szabályozhatják autójuk hasmagasságát az első és a hátsó tengelynél. Az alacsonyabb hasmagasság nem csak a kanyarokban javítja a stabilitást, hanem a kigyorsításoknál és fékezéseknél is kedvező hatással van, mivel nem engedi billegni az autót.

 

BMW Optikai Tuning

A BMW design filozófiája a sportosság és az elegancia tökéletes ötvözete. Az általunk forgalmazott tuningcégek optikai termékei ehhez a design vonalhoz igazodnak. A kisebb optikai tuning alkatrészektől kezdve a komplett widebody átépítésekig széles választékot kínálunk. Tuning alkatrészeink minősége megegyezik a gyári alkatrészekkel, vagy még annál is jobbak. Az optikai elemek összeszerelését szervizünk több mint 15 év szakmai tapasztalattal végzi.
Az optikai tuning kiegészítő alkatrészeken túl nagy népszerűségnek örvend karbonozási szolgáltatásunk is. Ezzel az eljárással bármilyen elemet eredeti szénszállal tudunk borítani, amely jelentősen sportosabb megjelenést biztosít az autónak.

 

BMW Karosszéria Fóliázás

Unja már autója régi színét? Szeretné feldobni BMW-jét? Bemutatótermünkben több száz szín közül választhatja ki az egyéniségének leginkább megfelelő karosszéria fóliát. Partnereink, az Avery Dennison Supreme, 3M és az Oracle, kimondottan autófóliázásra fejlesztett fóliákat kínálnak, amelyek akár 10 évig is problémamentesen, színüket megőrizve használhatók. Legyen szó fényes, matt vagy szatén színekről, nálunk biztosan talál megfelelő opciót.
Nem csak a fólia minősége fontos, hanem a fóliázás precizitása és professzionális kivitelezése is. Külön figyelmet fordítunk a fóliázás során szükséges alkatrészek leszerelésére és visszaszerelésére. Minden munkafolyamatot BMW minőségben végzünk el.
Autófóliázás szolgáltatásunkkal kapcsolatban itt tájékozódhat bővebben: https://www.premiumcardesign.hu/auto-foliazas-1087.html


 

BMW Sport Kipufogórendszerek

Sportos Hangzás és Kipufogórendszerek

Napjainkban egyre nagyobb kihívást jelent autónk sportos hangzásának elérése. Az egyre szigorodó európai uniós szabályozások miatt az autókban egyre több katalizátor és részecskeszűrő található. A turbómotorokra jellemző sajátosságok sem segítik a kívánt sportos hangzás elérését.
Szerencsére van megoldás! Cégünk, a PREMIUM CAR DESIGN, Magyarországon egyedülálló, széles modellválasztékkal várja a BMW márka tulajdonosait. Kínálatunkban megtalálhatók a hátsó sportdobok, teljes kipufogórendszerek (rozsdamentes acélból és titánból), sportkatalizátorok és leömlők is. Partnereink mind a tuning kipufogórendszerek gyártásának csúcsát képviselik: Akrapovic, Capristo, Supersprint, Remus, AC Schnitzer.


 

Állítható Hangzású BMW Sportkipufogók

Nem szeretné, hogy kipufogója mindig hangos legyen? Termékeink között olyan állítható hangzású sportkipufogókat is talál, amelyek a doboknál elhelyezett szelepek segítségével könnyedén, gombnyomásra teljesen elhalkíthatók vagy éppen teljesen hangosra vehetők. Így nem kell kompromisszumot kötnie, mindig az adott helyzethez igazíthatja sportkipufogóját.


 

BMW Hanggenerátor

Adjon V6/V8/V10/V12-es sporthangzást BMW gépjárművének PREMIUM Hanggenerátorunk segítségével. A hátsó dob közelében felszerelt hanggenerátor minden 2005 után gyártott BMW esetében könnyedén beszerelhető. Minden gyári marad, nem kell semmit megbontani, Önnek csak a hanggenerátor által előállított sporthangot kell élveznie.

Hogyan Működik a Hanggenerátor?

Az autó CAN-bus rendszerén keresztül leolvasott fordulatszámjel hatására a generátor megszólal és előállít egy sportkipufogónak megfelelő hangzást. Egy magyar nyelvű telefonos applikáció segítségével Ön választhat különböző V6/V8/V10/V12-es hangzások között, amelyek finomhangolhatók a hangerő, hangkarakterisztika és beindítási hang szerint. A hangot különböző visszadurrogási effektekkel is fűszerezhetjük.

Jobb, mint a Gyári!

A BMW évek óta alkalmazza ezt a technológiát az X5, X6, X7 dízel motoros modelleiben, valamint az i8 típusnál. Itt egy generátor állítja elő a benzines V8-asok sporthangzását. A gyári változat viszont csak egy hanggal lett leprogramozva. Ezzel szemben a PREMIUM Hanggenerátor 11 különböző motorhangot tud, lényegesen több beállítási lehetőséggel és nagyobb hangerővel. Természetesen a gyári generátort is tudjuk továbbfejleszteni, így például egy X6-os is ugyanúgy állíthatóvá válik és lényegesen erősebb hangon tud megszólalni. Fontos, hogy a telefonos applikáció mellett termékünk az autó saját rendszeréről is tökéletesen működik, így ai Idrive-on belül külön hangot állíthat be az egyes módozatokra (pl. Comfort, Dynamic stb.).
További információk a Hanggenerátor termékről: https://www.premiumcardesign.hu/kipufogo-rendszerek-dieselhangmodul-1120.html

 

BMW Tuningfelni

Az autó tuning egyik legfontosabb eleme egy szép felni, hiszen talán ez járul leginkább hozzá a sportos, elegáns vagy éppen a kettő ötvözetének megjelenéséhez.
Több mint 10 felnigyártó céggel ápolunk közeli kapcsolatot, így több száz különböző felni közül választhatja ki az Ön BMW gépjárművéhez leginkább megfelelőt. Méretskála szerint 17”-tól egészen 24”-ig választhat felnijeink közül, színben az ezüst, fekete, antracit, bicolor variációkon túl akár egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani.


A gyártók között olyan neves márkákat találunk, mint a Vossen Wheels, Hamann, Veemann Wheels, Motec Wheels, AC Schnitzer, AC Schnitzer, RH Alurad.
Kínálatunkról itt tájékozódhat: https://www.premiumcardesign.hu/felnik.html
*Az AC Schnitzer motortuningok garanciafeltételeivel kapcsolatban érdeklődjön értékesítő kollégáinknál itt: AC Schnitzer motortuning - Kapcsolat.
 
 
AC Schnitzer BMW Tuning:
A BMW mindig is az autóipar egyik ikonikus márkája volt, melyet a sportos dizájn és a kiváló teljesítmény jellemzett. Azok számára, akik még magasabb szintre szeretnék emelni járművük stílusát és teljesítményét, a tuning jelenti az ideális megoldást. A prémium autók világában a tuning nem csupán esztétikai átalakítást jelent, hanem a jármű teljesítményének és vezetési élményének javítását is.
 

Miért érdemes tuningolni a BMW-t?
A BMW járművek alapvetően kiválóan vannak megtervezve, de a tuningolás lehetőséget nyújt arra, hogy a tulajdonosok még inkább személyre szabják autóikat. A tuning révén nem csak a jármű kinézete változhat meg radikálisan, hanem a motor teljesítménye, a futómű, és a kipufogórendszer is jelentősen javulhat.
 
AC Schnitzer: A BMW Tuning Királya
Az AC Schnitzer a BMW tuning piac egyik legelismertebb neve. Az 1987-ben alapított német cég specializálódott a BMW és MINI autók teljesítményének fokozására és esztétikai átalakítására. Az AC Schnitzer által kínált tuning csomagok széles választékot kínálnak a motor tuningtól kezdve a futómű optimalizálásáig, és a belső tér személyre szabásáig.


 
Motor és Teljesítmény
Az AC Schnitzer motor tuningjai a teljesítmény jelentős növekedését eredményezik. A cég kifejezetten a BMW motorjaira fejlesztett chiptuningokat kínál, melyek akár 20-30%-os teljesítménynövekedést is elérhetnek. Az AC Schnitzer által kínált kipufogórendszerek nemcsak a motor hangzását javítják, hanem a teljesítmény növekedéséhez is hozzájárulnak.
 
Futómű és Vezetési Élmény
A futómű tuning szintén kulcsfontosságú a vezetési élmény javításában. Az AC Schnitzer sportfutóművei és rugói javítják az autó stabilitását és kanyarodási képességeit, miközben a vezetési komfort sem csökken. Az optimalizált futóművek segítségével a BMW még dinamikusabb és élvezetesebb vezetési élményt nyújt.
 
Esztétikai Átalakítások
Az AC Schnitzer nem csak a teljesítményre koncentrál, hanem az autó megjelenésére is. Az aerodinamikai kiegészítők, mint például a spoilerek, diffúzorok és szárnyak, nem csak sportosabbá teszik az autó kinézetét, hanem a légellenállást is csökkentik. Emellett a belső tér személyre szabásához kínált prémium minőségű kiegészítők, mint a sportkormányok, ülések és alumínium pedálok, még luxusabbá teszik a vezetési élményt.
 
Tuning Lehetőségek a Premium Car Design-nál
A Premium Car Design az autótuning szerelmeseinek paradicsoma. Náluk szinte minden tuning márka és termék beszerezhető, így garantáltan megtalálható az a megoldás, amely a legjobban illik a tulajdonos egyéni elképzeléseihez és igényeihez. Az üzlet kapcsolatban áll a legelismertebb tuning cégekkel, mint például a Hamann, a G-Power, az AC Schnitzer, és a Manhart, így a legmagasabb minőségű tuning alkatrészek és kiegészítők elérhetőek számukra.
 
Hamann: Teljesítmény és Dizájn
A Hamann a BMW tuning egyik másik nagy neve, amely a teljesítmény és a dizájn terén is kiváló megoldásokat kínál. A Hamann által kínált tuning csomagok között találhatók motoroptimalizálási megoldások, aerodinamikai kiegészítők és egyedi belső tér átalakítások is, melyek mind a legmagasabb színvonalat képviselik.
 
G-Power: Maximális Teljesítmény
A G-Power szintén a prémium tuning márkák sorát gazdagítja, és kifejezetten a motor teljesítményének maximalizálására specializálódott. A G-Power által kínált kompresszorok és egyedi motorvezérlési megoldások révén a BMW-k teljesítménye drámai mértékben növelhető, ami valódi versenyautós élményt biztosít a mindennapi használat során is.
 
Manhart: Innováció és Kiválóság
A Manhart a BMW tuning egyik vezető innovátora, amely a teljesítmény és az esztétikai tuning terén is úttörő megoldásokat kínál. A Manhart által kínált tuning csomagok révén a BMW-k még sportosabbak és egyedibbek lehetnek, a motoroptimalizálástól a karosszéria átalakításokig.
 
Egyedi Megoldások és Márkák Ötvözése
A Premium Car Design-nál minden egyedi elképzelés megvalósítható. Az üzlet számos felnigyártó céggel áll kapcsolatban, így a tulajdonosok a legkülönfélébb dizájnok és méretek közül választhatnak. Emellett lehetőség van különböző kipufogórendszerek közül is választani, amelyek mind a teljesítményt, mind a hangzást javítják. Az egyedi tuning lehetőségeknek köszönhetően minden BMW tulajdonos garantáltan megtalálja azt a megoldást, amely tökéletesen illik az egyéni ízléséhez és igényeihez.
 
Összegzés
A BMW tuning egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a tulajdonosok még inkább kiemeljék autójuk egyediségét és teljesítményét. Az AC Schnitzer, Hamann, G-Power és Manhart, mint a tuning piac vezető szereplői, kiváló minőségű termékeket és megoldásokat kínálnak mindazok számára, akik a legjobbat szeretnék kihozni járművükből. A Premium Car Design segítségével pedig szinte minden egyedi elképzelés megvalósítható, legyen szó motor teljesítményének növeléséről, futómű optimalizálásáról, vagy esztétikai átalakításokról. A különböző márkák termékeinek kombinálásával és a széles választékú felnigyártók és kipufogórendszerek révén a lehetőségek szinte végtelenek, és csak a tulajdonos fantáziája szabhat határt.
 


További BMW információk

BMW optikai tuning: az egyedileg tervezett BMW optikai tuning elemek segítenek Önnek, hogy stílusának leginkább megfelelően alakíthassa autóját. A szélcsatornákban fejlesztett tuning lökhárítók, tuning lökhárító toldatok és spoilerek még jobban kiemelik az autó markáns karakterét.

BMW motortuning: a német Nordschleife versenypályán tesztelt teljesítménynövelő csomagok amellett, hogy 20-30% plussz teljesítményhez juttatják az autót, az üzemanyag hatékonyabb felhasználásával még a fogyasztást is csökkentik. Magyarországon egyedülálló módon motortuningjaink szerződéses garanciával és egyedi certifikáttal rendelkeznek.

BMW futómű tuning: a sportos vezetési élmény elengedhetetlen feltétele egy tökéletes sportfutómű. A tuning BMW rugók és lengéscsillapítók hozzájárulnak az autó biztosabb kanyarvételéhez, gyorsabb kanyarsebességéhez és egyenesfutásához, valamint tovább javítják a légellenállási együtthatót. Tuning ültető szettek: 15m-től 50mm-ig!

BMW tuning kipufogóvégek és kipufogó rendszerek: az egyedileg, kézzel készített kipufogó rendszerek markáns hangzásukkal a legszebb hangokat csalják elő autójából. Míg nagyobb gázállásra erőteljes, öblös hangot hallatnak, addig autópálya tempónál elhalkulnak, hogy ne zavarják az Ön utazását. Sport kipufogó rendszerek diesel motoros autókhoz is!

BMW tuning felni: egy jól megválasztott felnivel az egész autó teljesen új karaktert kaphat. A PREMIUM CAR Design Kft.-nál kínált felnik 16”-tól 24”-ig megtalálhatóak, legyen szó peremes, króm, matt fekete vagy éppen ultrakönnyű tuning felniről. A gyári felnikénél mérsékeltebb súly szavatolja, hogy még nagyobb felni méretnél sem romlik az autó menetkomfortja és javul erőkifejtése. A futómű a csökkentett rugózatlan tömeg miatt kisebb terhelést kap.