Kapcsolat

(G87) BMW M2 tuningmegoldások

2023. szeptember 27.
G87 BMW M2 tuning megoldások: +36 30/952-7506 , info@premiumcardesign.hu
A cikkben szereplő alkatrészek megvásárolhatóak cégünknél!


Az elkövetkező időszak egyik legjobb tuningalapját szolgáló autója egyeértelműen a G87 BMW M2-es típus lesz. Már az előző generációban is nagy potenciál rejlett, a mostaniról pedig egyetértenek a tuningcégek abban, hogy brutális mértékben fejleszthető. Nem csak az utcákon fogjuk látni az új G87 BMW M2-es, hanem jópárral a versenypályán is találozhatunk majd.Az elérhető tuning opciók még csak korlátozottan állnak rendelkezésünkre, de azért már most is jó pár alkatrész közül választhatunk, nem is olyan soká pedig komplett átépítő csomagok közül választhatunk majd.
Mi az ami már most elérhető és mi az amire már csak egy kicsit kell várnunk?

G87 BMW M2 OPTIKAI TUNING LEHETŐSÉGEK

AC Schnitzer optikai tuning G87 BMW M2:
Az AC Schnitzer, mint a legismertebb BMW tuning specialista, természetesen az első pillanattól kezdve nekifogott a G87 M2-es aerodinamikai fejlesztéséhez. Nem csak a látványról van szó, valóban minden elem besegít az autó jobb aerodinamikai értékeibe, nagyobb leszorítóerőt termel és stabilabbá teszi a kocsit. A prototipusok számtalan kört tettek meg a Nürburgringen és Spa-ban is, hogy a leghatékonyabb elemeket fejleszthessék a leendő tulajdonosok számára.


Maxton Design optikai tuning G87 BMW M2:
Az álltalában agresszív, kimondottan versenyautós design-t preferáló ügyfelekre vadászó Maxton Design rengeteg optikai elemvariációval várja a leendő vásárlókat. Itt aztán tényleg mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő optikai tuningot. Csak az első lökhárító koptató elemből öt különböző változat közül vbálaszthatunk, de például küszöbtoldatból is négyféle variácó van és akár még a tetőre is instalálhatunk légterelő elemeket.  


G87 BMW M2 SPORTFUTÓMŰ

AC Schnitzer sportfutómű G87 BMW M2:
Optimalizált futómű magasság, még több vezetési élmény! Az AC Schnitzer a világon az egyik elsőként kínál futómű tuningot az új G87 BMW M2-eshez. Az egyedi fejlesztésű ültetőrugó szett a gyári lengéscsillapítokhoz lett kitalálva, lényegesen nagyobb stabilitást és kanyargyorsulási tulajdonságot nyújtva az eredeti beállításokhoz képest. A 2-2,5 cm-es mértékű ültetés úgy rendelkezik lényegesen dinamikusabb tulajdonságokkal, hogy az autó normál használatánál megtapasztalt kényelmi faktorát nem rontja. Természetesen az AC Schnitzer ültetőrugó szettje homologizált és TÜV miősítéssel rendelkezik.


KW sportfutómű G87 BMW M2:
A német KW Suspensions futómű specialista is nagyon készült a G87 BMW M2 érkezésére. Az előző generációhoz rengeteget adtak el állítható futóművükből, amelyeket sikerrel használtak ügyfeleika legkülönfélébb versenypályákon. A KW ne mcsa kültetőrugókat, hanem komplett sportfutóműveket is kínál az új típushoz. Jobb lassító és gyorsító képesség és kanyarban nagyfokú stabilítás jellemzi a KW futóművel felszerelt M-es BMW-ket. Választható állítható magasságú és keménységű futóművek: KW V3 Clubsport, KW V4 Clubsport
 


G87 BMW M2 KIPUFOGÓRENDSZEREK

Akrapovic sportkipufogó G87 BMW M2:
A sportkipufogók világában egyértelműen az Akrapovic számít a legnagyobb névnek. Köszönheti ezt annak az egyedülállő technológiának és anygahasználatnak, amellyel fejleszti rendszereit. Nem véletlenül választotta BMW Motorsport is technológiai partnerének az elmúlt években a legkülönfélébb versenysport sorozatokban. Ma már ők gyártják a Bentley, Lamborghini és egyes Porsche típusok gyári sportkiupufogóját is. Utcai termékeik gyártásakor, ugyanazt a titán ötvözetet használják, mint amit a versenyautóknál is. Minden titán és carbon elem házon belül készül.A G87 BMW M2 esetében több opció közül is választhatnak azok, akik sportosabb hangzást szeretnének és ne mérik be a gyárival.
Az Akrapovic Slip-On Line OPF-back rendszer pontosan és gyorsan telepíthető titán kipufogó, dupla szeleppel és egyedi carbon végekkel. Mélyebb, erőteljesebb hangzás jellemzi használatával az autót. Használata nem igényel programozást, nem jár garancia vesztéssel. Kiegészíthető az Akrapovic Sound Kit szelepvezérlővel is, amllyel mi magunk tudjuk szabályozni, hogy kipufogónk mikor legyen halkabb vagy hangosabb.Az Akrapovic Evolution Line rendszert a gyártó azoknak ajánlja, akik tuningoltatni szeretnék autójukat, még több hangra és még nagyobb teljesítményre vágynak. Ebben az esetben nem csak a hátsó része cserélődik a kipufogónak, hanem a középső is, kiiktatva a két hátsó katalizátort és a részecskeszűrőt. Telepítéséhez a ECU programizására van szükség. Az Akrapovic Evolution Line sport kipufogórendszer használatával 18 LE/ 22 NM erőtöbblethez jutunk.Természetesen arra is kínál megfelelő opciót az Akrapovic, ha a leömlőt is cserélni szeretnénk. Rögtön kétféle változat is elérhető, egy teljesen üres és egy sportkatalizátoros.REMUS sportkipufogó G87 BMW M2:
A REMUS is egyedülálló kínálattal rendelkezik, ha a G87 BMW M2-ről van szó. Négy különböző opciót is kínálnak a minél sportosabb hangatás érdekében. Az első lépés a REMUS Axle-Back sportkipufogó, amely, mint a neve is mutatja a hátsó tengely mögötti rész cseréjét jelenti. Ez a változat homologizált, programozás nélkül, könnyen felszerelve használható.


Ha eggyel tovább megyünk, választhatjuk a REMUS GPF-back változatot, amely a részecskeszűrő mögötti teljes rendszert lefedi. Még öblösebb, basszusosabb hang jellemzi. Az igazi versenyautós hangokat keresők számára a legjobb választás a REMUS CAT-Back rendszer, amelynél a hátsó katalizátorok mellett az OPF is kiiktatódik és nagyszerű tuningolási lehetőséget is megnyit, ha a teljesítmény többlet is számít.


Azoknak, akik a teljes rendszert cserélni szeretnék és a teljes tuning potenciált ki szeretnék használni, valamint javarészt versenypályán használják autójukat, a REMUS Racing Downpipe Back lesz a megfelelő választás. Bármelyik variációt is választanánk, a lényegesen jobb hanghatás mellett a nagyobb teljesítmény is garantált. Kipufogóvégben választhatunk króm, fekete vagy akár karbon variációt is. Minden típus speciális kipufogószeleppel van ellátva, amelyen keresztül szabályozhatjuk REMUS kipufogónk hangját.

Supersprint sportkipufogó G87 BMW M2:
Olaszország legnagyobb after sales kipufogógyártója, a Supersprint is kezelésbe vette a G87 BMW M2 típust és elkészítette saját tuningkipufogóját. Számos alkatrész közül választhatunk a Downpipe-tól egészen a hátsó dobig. A rozsdamentes acélból készülő elemek szigorú ellenörzésen mennek keresztül, hogy szavatolják a gyári kipufogónál jobb teljesítménykifejtést és a Supersprintre jellemző érces, vad hangzást. Legyen szó akár a Twin pipe részről vagy éppen a J pipe-ról a Supersprint a legkülönfélébb megoldásokat kínálja a G87 BMW M2 tulajdonosoknak.Eisenmann sportkipufogó G87 BMW M2:
Hosszú múltra tekint vissza az Eisenmann is, ha az M-es BMW-k tuning kipufogójáról van szó. Méltán szerezett magának nevet ebben a szegmensben, elég csak az E60 BMW M5 V10 vagy az E92 BMW M3-ra gondolni. Erős, mély hangzás jellemzi a frissen bemutatott G87 BMW M2 sportkipufogót is, amely szelepes technológiával és négy 110 mm-es végződéssel érkezik. 
AC Schnitzer sportkipufogó G87 BMW M2: Fejlesztés alatt, hamarosan rendelhető.
 

G87 BMW M2 MOTORTUNING

AC Schnitzer G87 BMW M2 motortuning: Garanciális motortuning fejlesztés alatt. További információk hamarosan.


G87 BMW M2 FELNIGARNITÚRÁK
 
Legtöbb partnerünk kínál majd külön a G87 BMW M2-re specializált, egyedi felnigarnitúrát. Néhányan még tesztelik ezt az új típust, néhányan pedig már most is rendelhetővé tették termékeiket.
AC Schnitzer felnigarnitúrák G87 BMW M2: Az AC Schnitzer például ezen a típuson mutatta be az új AC Schnitzer AC4 Forged Techgold felniszettjét, amely elöl 20" méretben, hátul pedig 20" vagy 21" méretekben is megvásárolható. A kovácsolt. ultralight felni a gyáriénál kisebb súllyal járul hozzá a jobb köridők eléréséhez. Természetesen rendelhető az évek óta jól ismert AC1-es típus is.Vossen felnigarnitúrák G87 BMW M2: A teljes HF széria mellett a lényegesen egyedibb Vossen Forged felniket is le tudjuk majd gyártatni a G87 BMW M2 számára, úgy hogy az az autóhoz a legtökéletesebben paszoljon méretben, színben és formában.


G87 BMW M2 BELSŐ OPTIKAI KIEGÉSZÍTŐK

AC Schnitzer belső optikai kiegészítők G87 BMW M2:
Az autónk külseje melett a belsőt is sportosabbá tehetjük az AC Schnitzer kiegészítőivel. Új, ergonómiailag átformált, vastagabb sportkormány, könnyebben kezelhető, AC Schnitzer emblémávla ellátott váltoevezők és alimínum pedálszett felel a sportosabb összhatásért.Carlex Design belső optikai kiegészítők G87 BMW M2:
A Carlex Design Európában egyedülálló módon készít egyedi bőrbelsőket. A bőrszínek és varrásminták szinte végtelen variációjával várja lengyel parnerünk azokat az ügyfeleket akik a legjobb minőségű bőrbelsőket preferelják. Egyedi tervezés az ügyfél elképzelései alapján.További információkért G87 BMW M2 tuningolásával kapcsolatban keressen bennünket: +36 30/952-7506 vagy info@premiumcardesign.hu


további hírek

2024. január 26. G60 / G61 BMW 5 tuning - AC Schnitzer felnigarnitúrák Szinte azonnal, miután megjelent az új G60/ G61 BMW 5-ös széria, az AC Schnitzer jelezte komplett tuningprogrammal fog ... 2023. október 04. G87 BMW M2 Coupé REMUS sportkipufogó A REMUS is szolídnak ítélte az új G87 BMW M2 Coupé hangját és gyorsan kezelésbe is vette a vadonatúj típust. Annak ... 2023. szeptember 27. (G87) BMW M2 tuningmegoldások G87 BMW M2 tuning megoldások: +36 30/952-7506 , info@premiumcardesign.hu A cikkben szereplő alkatrészek ... 2023. szeptember 22. (G87) BMW M2 Coupé sportkipufogó megoldás! Az új G87 BMW M2 szinte még csak most jelent meg, de a legnagyobb kipufogó gyártók máris kínálnak hozzájuk tuning ... 2023. szeptember 19. REMUS kipufogók REMUS SPORTKIPUFOGÓK a PREMIUM CAR DESIGN-nál!   A REMUS a világ egyik vezető sportkipufogó gyártója. 1990-ben ... 2023. június 22. Akrapovic újdonságok 2023 Partnerünk, a szlovén Akrapovic 2023-ban is rengeteg újdonsággal készült. A már több, mint 1800 főt fogalkoztató ... 2021. október 19. BMW M4 G82 tuning az AC Schnitzer-től Nem kérdés, hogy az M-es jelzéssel ellátott autók fejlesztése jelenti a legnagyobb kihívást tuning szempontjából, ... 2021. szeptember 27. 2021 Mercedes S-Class (W223) tuning a Brabus-tól és a Mansory-tól Ismét kitett magáért a Mercedes, akik a legújabb S-osztállyal újabb szintre emelték a luxuskategóriás ... 2021. szeptember 15. Akrapovic újdonságok 2021 első felében A szlovén Akrapovič a tuning kipufogók világában az egyik legismertebb gyártó, akik 1990 óta biztosítanak elragadó ... 2021. június 04. PowerControl chiptuning: német precizitás akár 30 százalékos teljesítménynövekedéssel A minőségi és biztonságos motortuning világában a DTE Systems neve hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem ... 2021. május 27. RaceChip GTS Black bemutató, ha egy testre szabható chiptuningot szeretnénk A teljesítménynövelő megoldások kapcsán a chiptuning mindig is a legjobb alternatívát jelentette az ... 2020. június 16. Akrapovic újdonságok - 2020 Ezek az Akrapovic legfontosabb 2020-as újdonságai   A szlovén Akrapovic a korábbi évekhez hasonlóan idén is ...