Kapcsolat

Autómárkák & Design

BMW tuning

Tegye egyedivé BMW-jét a PREMIUM CAR DESIGN Kft.-nál forgalmazott tuning BMW alkatrészekkel. A gyárival megegyező minőségű optikai kiegészítők, spoilerek, kipufogórendszerek, ültetőrugók és felnigarnitúrák még különlegesebbé teszik autóját.

Típus: Karosszéria: Tuningcég:

További BMW információk

BMW optikai tuning: az egyedileg tervezett BMW optikai tuning elemek segítenek Önnek, hogy stílusának leginkább megfelelően alakíthassa autóját. A szélcsatornákban fejlesztett tuning lökhárítók, tuning lökhárító toldatok és spoilerek még jobban kiemelik az autó markáns karakterét.

BMW motortuning: a német Nordschleife versenypályán tesztelt teljesítménynövelő csomagok amellett, hogy 20-30% plussz teljesítményhez juttatják az autót, az üzemanyag hatékonyabb felhasználásával még a fogyasztást is csökkentik. Magyarországon egyedülálló módon motortuningjaink szerződéses garanciával és egyedi certifikáttal rendelkeznek.

BMW futómű tuning: a sportos vezetési élmény elengedhetetlen feltétele egy tökéletes sportfutómű. A tuning BMW rugók és lengéscsillapítók hozzájárulnak az autó biztosabb kanyarvételéhez, gyorsabb kanyarsebességéhez és egyenesfutásához, valamint tovább javítják a légellenállási együtthatót. Tuning ültető szettek: 15m-től 50mm-ig!

BMW tuning kipufogóvégek és kipufogó rendszerek: az egyedileg, kézzel készített kipufogó rendszerek markáns hangzásukkal a legszebb hangokat csalják elő autójából. Míg nagyobb gázállásra erőteljes, öblös hangot hallatnak, addig autópálya tempónál elhalkulnak, hogy ne zavarják az Ön utazását. Sport kipufogó rendszerek diesel motoros autókhoz is!

BMW tuning felni: egy jól megválasztott felnivel az egész autó teljesen új karaktert kaphat. A PREMIUM CAR Design Kft.-nál kínált felnik 16”-tól 24”-ig megtalálhatóak, legyen szó peremes, króm, matt fekete vagy éppen ultrakönnyű tuning felniről. A gyári felnikénél mérsékeltebb súly szavatolja, hogy még nagyobb felni méretnél sem romlik az autó menetkomfortja és javul erőkifejtése. A futómű a csökkentett rugózatlan tömeg miatt kisebb terhelést kap.