Kapcsolat

AC Schnitzer tuning- Jaguar F-Pace

2017. június 9.
AC Schnitzer Jaguar F-Pace

Az AC Schnitzer saját fejlesztésű tuning elemei segítségével most megmutatja, hogyan lehet a sorozatgyártású Jaguar F-Pace típust igazi vadmacskává varázsolni.
A motorsportból átvett alkatrészek, technológiai eljárások segítségével az AC Schnitzer már több, mint 30 éve nyújt kiváló tuning opciókat a BMW, MINI és Range Rover tulajdonosok számára. A Jaguar is nagy múltra tekint vissza, ha motorsportról van szó, így kézenfekvő volt, hogy az AC Schnitzer a Jaguar márka egyik legsikeresebb és legújabb típusa tuningolása mellett döntött. Az AC Schnitzer ezzel a típussal is bebizonyította, hogy tökéletesen kombinálható az elegancia a sportos életérzéssel.
Jaguar F-Pace AC Schnitzer kipufogórendszer:
Lélegzetelállító kipufogóhang tör elő az AC Schnitzer 4 végződéses rozsdamentes acél kipufogó dobokból, legyen szó akár a 2.0d vagy a 3.0d motorváltozatokról. Az ügyfél választhat, hogy króm vagy matt fekete kipufogó végekkel szeretné egyedibbé tenni autóját.
A kipufogóhang még erőteljesebbé válik, ha az AC Schnitzer által kifejlesztette hangmodult (Diesel Active Sound) használjuk. Ebben az esetben 6 különböző hangszín közül választhatunk, amelyet egy távirányító segítségével tudunk szabályozni.

Jaguar F-Pace AC Schnitzer ültetőszett:
Még nagyobb stabilitás és sportosabb optika. Az AC Schnitzer a híres Nürburgring versenypályán fejlesztette ki sportrugóit a Jaguar F-Pace számára. 20-25 mm ültetéssel számolhatunk az első és a hátsó tengelyen egyaránt. A rugók tökéletesen kompatibilisek a gyári lengéscsillapítókkal.

Jaguar F-Pace AC Schnitzer aerodinamika csomag:
Most még sportosabb kinézet jellemezheti a Jaguar F-Pace-t, ha az AC Schnitzer optikai csomagjával szereljük fel. Az első lökhárító toldat markáns kinézetet kölcsönöz és jelentősen besegít a leszorítóerő termelésében, csakúgy, mint az AC Schnitzer hátsó tetőspoiler. Mindkét optikai kiegészítő elem használható a R-Sport, S, Pure, Prestige és Portfolio modellek esetében is.


Jaguar F-Pace AC Schnitzer belső optikai kiegészítők:
A megfelelő belső tuning kiegészítőkkel még exkluzívabb tehetjük autónkat. Ebben segítenek az AC Schnitzer logoval ellátott velour szőnyegek és az egyedi AC Schnitzer kulcstartó elem.
Jaguar F-Pace AC Schnitzer felnigarnitúra:
Teljesen újonnan tervezett felnigarnitúra kizárólag az első AC Schnitzer Jaguar-hoz. Az AC Schnitzer AC2 22” felnigarnitúra (Méret: 9x22”, Gumiméret: 265/40 R22) 2017 szeptemberétől megrendelhető a PREMIUM CAR DESGN-tól, az AC Schnitzer magyarországi importőrétől.


További információkért kérem keresse értékesítő kollégáinkat: Kapcsolat


további hírek

2019. január 08. Akrapovic sportkipufogó - BMW M2 Competition Akrapovic sportkipufogó – BMW M2 Competition A szlovén kipufogóspecialista- sok ügyfél panaszkodását meghallgatva, ... 2018. november 27. AC Schnitzer tuning - az új BMW 8-as széria AC Schnitzer BMW 8 tuning A nyolcas szám az élet minden területén az erőt, tökéletes állóképességet, ... 2018. november 22. AC Schnitzer BMW X2 tuning AC Schnitzer X2 BMW tuning   Új mérce a vezetés élményében – minőség és érzelemgazdagság: AC Schnitzer BMW ... 2018. október 01. (G20) Az új BMW 3-as széria! Kiszivárogtak az első képek a vadonatúj G20 BMW 3-as szériáról. Bár a BMW csak a Paris Motor Show 2018-on fogja ... 2018. június 29. AC Schnitzer F90 BMW M5 tuning kiegészítők A legújabb AC Schnitzer fejlesztés, amely egyből a leggyorsabb limousine címet is magához ragadta a híres ... 2018. június 22. Akrapovic kipufogórendszer - W213 Mercedes-AMG E63/ E63S Az Akrapovic kipufogóspecilaista már sokszor bizonyította, hogy a gyári Mercedes-AMG hangzást még tovább lehet ... 2018. május 31. Akrapovic kipufogórendszer- Mercedes G500 A Mercedes G63 AMG-re fejlesztett titán kipufogórendszer sikerein felbuzdulva tovább bővíti modellkínálatát az ... 2018. április 13. AC Schnitzer felnik az új (F90) BMW M5 típushoz Az AC Schnitzer nem tétlenkedett és rögtön nekilátott az új F90 BMW M5 Limousine tuningátiratának fejlesztéséhez. ... 2018. február 14. Három új luxusfelnivel bővíti kínálatát az ISPIRI Wheels Az ISPIRI Wheels tovább bővíti kínálatát a Flow-Form technológiás felnik területén. A Flow-Form technológiának ... 2017. december 04. Az új AC Schnitzer AC3 Forged felni. 300 garnitúrára limitálva! Az új AC Schnitzer AC3 kovácsolt felni. 300 garnitúrára limitálva!   A felnik nem csak fizikailag, hanem ... 2017. november 17. Akrapovic kipufogórendszer a Mercedes G63 AMG típushoz Az Akrapovic Evolution-Line kipufogórendszere a Mercedes G63 AMG-hez az első megmérettetés a nagy teljesítményű ... 2017. november 08. ISPIRI Wheels Magyarország- PREMIUM CAR DESIGN PREMIUM CAR DESIGN az ISPIRI Wheels kizárólagos magyarországi forgalmazója   ISPIRI Wheels felnik Az Ispiri ...

Forgalmazott márkáink