Kapcsolat

EISENMANN kipufogó rendszerek

2012. June 4.

EISENMANN kipufogó rendszerek- elhivatottság évtizedek óta!

Mára már több évtizedes tapasztalat áll az Eisenmann GmbH vállalat mögött, aki még a 80-as években kezdte el fejleszteni első tuning kipufogóit. Az elmúlt több, mint 20 év tapasztalata, kemény fejlesztő munkája meghozta a megérdemelt eredményeket és ma már többek között a Porsche AG fő kipufogó beszállítója az Eisenmann GmbH.  Legyen szó akár Audi-ról, Mercedes-ről, BMW-ről vagy Porsche-ról, az EISENMANN által gyártott tuning kipufogók mindig felismerhetőek öblös, markáns hangjukról. Minden egyes kipufogó a legfejlettebb technológiával és kézzel készül, ezzel szavatolható az egyedülálló minőség és az összetéveszthetetlen hangzás.

Minden autótípushoz kétféle EISENMANN kipufogódobot vagy rendszert választhatunk. Amíg a SPORT dobok és rendszerek csak kis mértékben térnek el a gyári hangzástól és inkább a designt szolgálják, addig a RACE jelzésű kipufogó dobok és rendszerek hangzása még az ínyenceket is a versenypályára varázsolja gondolatban.

Igazi különlegességek az INCONEL nevű tuningdobok, amelyek súlya akár 40%-kal is kisebb lehet, mint a gyáriaké és ellenállnak az 1200 fokos hőmérsékletnek is! Igazi versenytechnológiáról van itt szó!

(Pl: BMW E92 M3 gyári: 20kg / EISENMANN 12kg)

A könyebb választás érdekében hallgassa meg az EISENMANN kipufogó rendszereket: TERMÉKEK / Kipufogórendszerek menüben vagy akár élőben budapesti bemutatótermünkben.további hírek

2021. june 04. PowerControl chiptuning: német precizitás akár 30 százalékos teljesítménynövekedéssel A minőségi és biztonságos motortuning világában a DTE Systems neve hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem ... 2021. may 27. RaceChip GTS Black bemutató, ha egy testre szabható chiptuningot szeretnénk A teljesítménynövelő megoldások kapcsán a chiptuning mindig is a legjobb alternatívát jelentette az ... 2020. june 16. Akrapovic újdonságok - 2020 Ezek az Akrapovic legfontosabb 2020-as újdonságai   A szlovén Akrapovic a korábbi évekhez hasonlóan idén is ... 2020. june 04. V8-as sporthangzás egy dízelautónak? A prémium hanggenerátorral segíthetünk! Kifejezetten gyakori probléma ügyfeleink között, hogy egy papíron erőteljes, lóerőben és nyomatékban gazdag ... 2020. june 02. A Brabus tuningcsomagjával 365 lóerőt adhatunk egy Mercedes AMG A35-nek A Brabus tuningcsomagjával 365 lóerőt adhatunk egy Mercedes AMG A35-nek   Tavaly decemberben a Brabus egy átfogó ... 2020. may 29. A professzionális motortuning lehetőségei Még a prémium kategóriás személyautók többségére is jellemző, hogy olyan paraméterekkel gördülnek le a ... 2020. may 27. Porsche 992 Techart: még több erő, még sportosabb megjelenés egy csomagban! Egy rendkívül átfogó tuningcsomagot tett elérhetővé a Porsche 911 legújabb generációjához a Techart, mely ... 2020. march 20. Hanggenerátor - minden amit 2020-ban tudni kell Általános problémának tekinthető a mai nagy teljesítményű gépjárművek többségénél, hogy bár gázadásra jól ... 2020. january 21. BMW X3M tuning - AC Schnitzer Nem tétlenkedik az AC Schnitzer és az eddigi egyik legérdekesebb M-es BMW-t vették kezelésbe. Az új BMW ... 2019. november 08. Mercedes-AMG A35 Akrapovic sportkipufogóval Immár a legújabb Mercedes A-osztály AMG verziója (A35 AMG) is ellátható egy professzionális, titánium ... 2019. october 28. (G20) BMW 3-as tuning - AC Schnitzer A legújabb BMW 3-as széria AC Schnitzer verziója igazán látványosra sikeredett. Az új - szélcsatornában tesztelt - ... 2019. august 14. (G05) BMW X5 tuning - AC Schnitzer A legújabb (G05) BMW X5-öst alakította át az aacheni AC Schnitzer BMW tuningcég. A markáns optikai kiegészítő ...