Kapcsolat

(G20) BMW 3-as tuning - AC Schnitzer

2019. October 28.
A legújabb BMW 3-as széria AC Schnitzer verziója igazán látványosra sikeredett. Az új - szélcsatornában tesztelt - optikai elemek nem csak szépek, de a megfelelő leszorítóerő termelésében is akítvan részt vesznek. Az első lökhárító a G30 5-ös BMW AC Schnitzer eleméhez hasonló toldattal egészülhet ki, amelyet egy koptató elem köt össze. Az autó eleje az új alkatrész hatására lényegesen stabilabbá válik. Új tető és hátsó spoiler termel a nagysebességű egyenesekben megfelelő mértékű leszorítóerőt az autó hátulján. Az optikát az AC Schnitzer küszöbtoldatok teszik teljessé. Természetesen ehhez a típushoz is kapható az AC Schnitzer legsikeresebb felnije az AC1 (19" és 20" méretekben, bicolor és antrazit színekben).
Az AC Schnitzer tuningrepertoárja nem ér véget csak a látványnál, a technikába is belemennek. Új négy véges kipufogórendszer biztosítja a gyáriénál lényegesen mélyebb, erőteljes hangzást, új ültetőrugó szett támogatja a sportosabb vezetési élményt. 2020 első félévében jönnek a Magyarországon egyedülálló módon garanciális motortuningok is, amelyekkel biztonságosan növelhetjük szeretett új 3-as BMW-nk teljesítményét.
A képeken látható átalakítások bármilyen M-csomagos (G20) 3-as BMW-nél elvégezhetőek, motorváltozattól függetlenül (kipufogórendszer csak egyes típusoknál)!
További információkért keressen bennünket itt: KAPCSOLAT- AC SCHNITZER

további hírek

2021. june 04. PowerControl chiptuning: német precizitás akár 30 százalékos teljesítménynövekedéssel A minőségi és biztonságos motortuning világában a DTE Systems neve hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem ... 2021. may 27. RaceChip GTS Black bemutató, ha egy testre szabható chiptuningot szeretnénk A teljesítménynövelő megoldások kapcsán a chiptuning mindig is a legjobb alternatívát jelentette az ... 2020. june 16. Akrapovic újdonságok - 2020 Ezek az Akrapovic legfontosabb 2020-as újdonságai   A szlovén Akrapovic a korábbi évekhez hasonlóan idén is ... 2020. june 04. V8-as sporthangzás egy dízelautónak? A prémium hanggenerátorral segíthetünk! Kifejezetten gyakori probléma ügyfeleink között, hogy egy papíron erőteljes, lóerőben és nyomatékban gazdag ... 2020. june 02. A Brabus tuningcsomagjával 365 lóerőt adhatunk egy Mercedes AMG A35-nek A Brabus tuningcsomagjával 365 lóerőt adhatunk egy Mercedes AMG A35-nek   Tavaly decemberben a Brabus egy átfogó ... 2020. may 29. A professzionális motortuning lehetőségei Még a prémium kategóriás személyautók többségére is jellemző, hogy olyan paraméterekkel gördülnek le a ... 2020. may 27. Porsche 992 Techart: még több erő, még sportosabb megjelenés egy csomagban! Egy rendkívül átfogó tuningcsomagot tett elérhetővé a Porsche 911 legújabb generációjához a Techart, mely ... 2020. march 20. Hanggenerátor - minden amit 2020-ban tudni kell Általános problémának tekinthető a mai nagy teljesítményű gépjárművek többségénél, hogy bár gázadásra jól ... 2020. january 21. BMW X3M tuning - AC Schnitzer Nem tétlenkedik az AC Schnitzer és az eddigi egyik legérdekesebb M-es BMW-t vették kezelésbe. Az új BMW ... 2019. november 08. Mercedes-AMG A35 Akrapovic sportkipufogóval Immár a legújabb Mercedes A-osztály AMG verziója (A35 AMG) is ellátható egy professzionális, titánium ... 2019. october 28. (G20) BMW 3-as tuning - AC Schnitzer A legújabb BMW 3-as széria AC Schnitzer verziója igazán látványosra sikeredett. Az új - szélcsatornában tesztelt - ... 2019. august 14. (G05) BMW X5 tuning - AC Schnitzer A legújabb (G05) BMW X5-öst alakította át az aacheni AC Schnitzer BMW tuningcég. A markáns optikai kiegészítő ...