Kapcsolat

AC Schnitzer BMW M2 Competition tuning!

2019. April 18.
BMW M2 Competition tuning – AC Schnitzer

A BMW M2-es legújabb változata az M2 Competition az M4-esből már ismert biturbo motor segítségével az egyik legkitűnőbb tuning alapot szolgáltatja kategóriájában. Az AC Schnitzer BMW tuningcég most egy átfogó programot kínál azoknak, akik még tovább szeretnék fejleszteni autójukat és akár még a versenypályára is kimerészkednének.


AC Schnitzer garanciális motortuning:
Az új, kimondottan a BMW M2 Competition-höz fejlesztett motortuning úgy emeli meg az autó teljesítményét 500 LE/ 650 NM-re, hogy az autó élettartamára nincs negatív hatással, nem jelentkezik semmilyen hibajelzés. Nagyobb teljesítmény és forgatónyomaték, kisebb fogyasztás, változatlan károsanyag kibocsátás. Németországban ez az egyetlen olyan motortuning, amelynek értékesítését BMW márkaképviseleteknél is engedélyezik.


AC Schnitzer kipufogórendszer:
A gyári autónak talán a kipufogója a legnagyobb gyengéje. Az új részecskeszűrős rendszer miatt eltűnt a sportos hangzás. Ezen segít most az AC Schnitzer. A hátsó sportdob segítségével lényegesen mélyebb, erősebb hangzású kipufogóhoz juthatunk. Az AC Schnitzer sportkipufogó a gyárival megegyező módon hangolható, kapcsolható. Mérete sokkal kisebb, így optikailag is sokkal jobban mutat az autó hátulról, mint az ormótlan nagy gyári dobbal.

AC Schnitzer sportfutómű:
Nem csak sportrugókat, de akár komplett, állítható sportfutóművet is találunk az AC Schnitzer kínálatában az M2 Competition-höz. Az AC Schnitzer saját tesztautója több versenypályán is rekorddöntésre készül köridőben, amelynél a legnagyobb hangsúlyt az új fejlesztésű sportfutóművük kapja.

AC Schnitzer alufelnik:
Akár az AC1, akár az új AC3 Forged remekül kiegészíti a BMW M2 Competition optikáját. Az M-es BMW-khez fejlesztett AC3 Forged Ultralight felni nem csak szép, de súlyát tekintve még a gyári kovácsolt felniknél is lényegesen könnyebb – azonos szilárdság mellett-, így járulva hozzá a még jobb teljesítményleadáshoz és kanyarstabilizációhoz.AC Schnitzer optikai tuning:
Egyedi megjelenés, aerodinamikailag optimalizált kiegészítő spoilerek. Az autó első lökhárítóját kiegészítő alsó koptató toldat mind egyenesben, mind kanyarban stabilabbá, kiszámíthatóbbá teszi az autót. A hátsó carbon spoilerrel és a carbon diffuzorral együttműködve jelentős leszorító erőt hoz létre az autón. Az AC Schnitzer autókra jellemző tető spoiler pedig az M2 Competition számára is kötelező elem.


További információkért keresse értékesítő kollégáinkat: BMW M2 Competition- AC Schnitzer tuning

 


további hírek

2020. may 29. A professzionális motortuning lehetőségei Még a prémium kategóriás személyautók többségére is jellemző, hogy olyan paraméterekkel gördülnek le a ... 2020. may 27. Porsche 992 Techart: még több erő, még sportosabb megjelenés egy csomagban! Egy rendkívül átfogó tuningcsomagot tett elérhetővé a Porsche 911 legújabb generációjához a Techart, mely ... 2020. march 20. Hanggenerátor - minden amit 2020-ban tudni kell Általános problémának tekinthető a mai nagy teljesítményű gépjárművek többségénél, hogy bár gázadásra jól ... 2020. january 21. BMW X3M tuning - AC Schnitzer Nem tétlenkedik az AC Schnitzer és az eddigi egyik legérdekesebb M-es BMW-t vették kezelésbe. Az új BMW ... 2019. november 08. Mercedes-AMG A35 Akrapovic sportkipufogóval Immár a legújabb Mercedes A-osztály AMG verziója (A35 AMG) is ellátható egy professzionális, titánium ... 2019. october 28. (G20) BMW 3-as tuning - AC Schnitzer A legújabb BMW 3-as széria AC Schnitzer verziója igazán látványosra sikeredett. Az új - szélcsatornában tesztelt - ... 2019. august 14. (G05) BMW X5 tuning - AC Schnitzer A legújabb (G05) BMW X5-öst alakította át az aacheni AC Schnitzer BMW tuningcég. A markáns optikai kiegészítő ... 2019. august 07. Tesla Model 3 tuning - Novitec Tesla tuning Magyarországon: a Tesla tuning kicsit furán hangozhat, de mégis egyre nagyobb igény ... 2019. july 25. Akrapovic sportkipufogó - Toyota Supra (A90) Az Akrapovic legújabb fejlesztése egy régi ikon, a Toyota Supra újkori reinkarnációjához az (A90) Toyota Supra-hoz ... 2019. april 18. AC Schnitzer BMW M2 Competition tuning! BMW M2 Competition tuning – AC Schnitzer A BMW M2-es legújabb változata az M2 Competition az M4-esből már ismert ... 2019. january 23. Novitec Rosso Ferrari 812 Superfast tuning Novitec Rosso Ferrar 812 Superfast tuning A Ferrari legújabb csúcsmodelljének a 812Superfast-nak tuning átiratát ... 2019. january 08. Akrapovic sportkipufogó - BMW M2 Competition Akrapovic sportkipufogó – BMW M2 Competition A szlovén kipufogóspecialista- sok ügyfél panaszkodását meghallgatva, ...