Kapcsolat

AC Schnitzer BMW M2 Competition tuning!

2019. április 18.
BMW M2 Competition tuning – AC Schnitzer

A BMW M2-es legújabb változata az M2 Competition az M4-esből már ismert biturbo motor segítségével az egyik legkitűnőbb tuning alapot szolgáltatja kategóriájában. Az AC Schnitzer BMW tuningcég most egy átfogó programot kínál azoknak, akik még tovább szeretnék fejleszteni autójukat és akár még a versenypályára is kimerészkednének.


AC Schnitzer garanciális motortuning:
Az új, kimondottan a BMW M2 Competition-höz fejlesztett motortuning úgy emeli meg az autó teljesítményét 500 LE/ 650 NM-re, hogy az autó élettartamára nincs negatív hatással, nem jelentkezik semmilyen hibajelzés. Nagyobb teljesítmény és forgatónyomaték, kisebb fogyasztás, változatlan károsanyag kibocsátás. Németországban ez az egyetlen olyan motortuning, amelynek értékesítését BMW márkaképviseleteknél is engedélyezik.


AC Schnitzer kipufogórendszer:
A gyári autónak talán a kipufogója a legnagyobb gyengéje. Az új részecskeszűrős rendszer miatt eltűnt a sportos hangzás. Ezen segít most az AC Schnitzer. A hátsó sportdob segítségével lényegesen mélyebb, erősebb hangzású kipufogóhoz juthatunk. Az AC Schnitzer sportkipufogó a gyárival megegyező módon hangolható, kapcsolható. Mérete sokkal kisebb, így optikailag is sokkal jobban mutat az autó hátulról, mint az ormótlan nagy gyári dobbal.

AC Schnitzer sportfutómű:
Nem csak sportrugókat, de akár komplett, állítható sportfutóművet is találunk az AC Schnitzer kínálatában az M2 Competition-höz. Az AC Schnitzer saját tesztautója több versenypályán is rekorddöntésre készül köridőben, amelynél a legnagyobb hangsúlyt az új fejlesztésű sportfutóművük kapja.

AC Schnitzer alufelnik:
Akár az AC1, akár az új AC3 Forged remekül kiegészíti a BMW M2 Competition optikáját. Az M-es BMW-khez fejlesztett AC3 Forged Ultralight felni nem csak szép, de súlyát tekintve még a gyári kovácsolt felniknél is lényegesen könnyebb – azonos szilárdság mellett-, így járulva hozzá a még jobb teljesítményleadáshoz és kanyarstabilizációhoz.AC Schnitzer optikai tuning:
Egyedi megjelenés, aerodinamikailag optimalizált kiegészítő spoilerek. Az autó első lökhárítóját kiegészítő alsó koptató toldat mind egyenesben, mind kanyarban stabilabbá, kiszámíthatóbbá teszi az autót. A hátsó carbon spoilerrel és a carbon diffuzorral együttműködve jelentős leszorító erőt hoz létre az autón. Az AC Schnitzer autókra jellemző tető spoiler pedig az M2 Competition számára is kötelező elem.


További információkért keresse értékesítő kollégáinkat: BMW M2 Competition- AC Schnitzer tuning

 


további hírek

2019. augusztus 14. (G05) BMW X5 tuning - AC Schnitzer A legújabb (G05) BMW X5-öst alakította át az aacheni AC Schnitzer BMW tuningcég. A markáns optikai kiegészítő ... 2019. augusztus 07. Tesla Model 3 tuning - Novitec Tesla tuning Magyarországon: a Tesla tuning kicsit furán hangozhat, de mégis egyre nagyobb igény ... 2019. július 25. Akrapovic sportkipufogó - Toyota Supra (A90) Az Akrapovic legújabb fejlesztése egy régi ikon, a Toyota Supra újkori reinkarnációjához az (A90) Toyota Supra-hoz ... 2019. április 18. AC Schnitzer BMW M2 Competition tuning! BMW M2 Competition tuning – AC Schnitzer A BMW M2-es legújabb változata az M2 Competition az M4-esből már ismert ... 2019. január 23. Novitec Rosso Ferrari 812 Superfast tuning Novitec Rosso Ferrar 812 Superfast tuning A Ferrari legújabb csúcsmodelljének a 812Superfast-nak tuning átiratát ... 2019. január 08. Akrapovic sportkipufogó - BMW M2 Competition Akrapovic sportkipufogó – BMW M2 Competition A szlovén kipufogóspecialista- sok ügyfél panaszkodását meghallgatva, ... 2018. november 27. AC Schnitzer tuning - az új BMW 8-as széria AC Schnitzer BMW 8 tuning A nyolcas szám az élet minden területén az erőt, tökéletes állóképességet, ... 2018. november 22. AC Schnitzer BMW X2 tuning AC Schnitzer X2 BMW tuning   Új mérce a vezetés élményében – minőség és érzelemgazdagság: AC Schnitzer BMW ... 2018. október 01. (G20) Az új BMW 3-as széria! Kiszivárogtak az első képek a vadonatúj G20 BMW 3-as szériáról. Bár a BMW csak a Paris Motor Show 2018-on fogja ... 2018. június 29. AC Schnitzer F90 BMW M5 tuning kiegészítők A legújabb AC Schnitzer fejlesztés, amely egyből a leggyorsabb limousine címet is magához ragadta a híres ... 2018. június 22. Akrapovic kipufogórendszer - W213 Mercedes-AMG E63/ E63S Az Akrapovic kipufogóspecilaista már sokszor bizonyította, hogy a gyári Mercedes-AMG hangzást még tovább lehet ... 2018. május 31. Akrapovic kipufogórendszer- Mercedes G500 A Mercedes G63 AMG-re fejlesztett titán kipufogórendszer sikerein felbuzdulva tovább bővíti modellkínálatát az ...

Forgalmazott márkáink