Kapcsolat

Akrapovic sportkipufogó - BMW M2 Competition

2019. január 8.
Akrapovic sportkipufogó – BMW M2 Competition

A szlovén kipufogóspecialista- sok ügyfél panaszkodását meghallgatva, miszerint szeretett BMW M2 Competition autójuknak nincs elég sportos hangja a gyári kipufogóval- egy teljesen új titán kipufogórendszer fejlesztése mellett döntött. Igazán nagy kihívást az jelentett, hogy az M2 Competition gyárilag már részecskeszűrővel van felszerelve és ez a katalizátorokkal együttvéve teljesen szétrombolja a hangot.
A fejlesztés eredménye viszont vitathatatlan. Az Akrapovic mérnökei rögtön két opcióval is jelentkeztek. A Slip-On Line variáció a kipufogó hátsó traktusát érinti, itt egy lényegesen szebb hátsó dobot találunk (45%-kal kisebb súly), amely hangját négy carbon végen keresztül engedi szabadjára. Már itt is hallható a sokkal teltebb, mélyebb hanghatás, amely a középső és felső tartományokban még nagyobb különbséget szavatol a gyári variációhoz képest. Akinek ez sem lenne elég, az választhatja az Akrapovic Evolution Line variációt is – természetesen ez is titán- ahol közvetlenül a katalizátortól végig cserélődik a rendszer. A kipufogószelepek nyitott állapotában itt még egy lapáttal rátesz az Akrapovic és a versenyautókéhoz hasonló hangélménnyel találkozhatunk. A szelepek bezárásakor természetesen ebben az esetben is egy szolid sportdobként funkcionál, elhalkul, hogy ne zavarja az utazást.
Akrapovic Sound Kit: Kapcsolható hangzás gombnyomásra. A Sound Kit távirányítóval bármikor felülbírálhatjuk a szelepek nyitási- zárási folyamatait és mi határozhatjuk meg, hogy mikor legyen hangosabb vagy éppen halkabb Akrapovic kipufogórendszerünk.
Akrapovic carbon diffuzor: Az Akrapovic mindig nagy hangsúlyt fektetett a prémium szintű megjelenésre. A carbon kipufogóvégekkel felvértezett titán rendszerünket és autónk hátulját a kizárólag a BMW M2 Competition-hoz tervezett carbon diffuzorral tehetjük még különlegesebbé. Ehhez illeszkedik tökéletesen design-ban az Akrapovic carbon tükörborításai.

 


további hírek

2019. április 18. AC Schnitzer BMW M2 Competition tuning! BMW M2 Competition tuning – AC Schnitzer A BMW M2-es legújabb változata az M2 Competition az M4-esből már ismert ... 2019. január 23. Novitec Rosso Ferrari 812 Superfast tuning Novitec Rosso Ferrar 812 Superfast tuning A Ferrari legújabb csúcsmodelljének a 812Superfast-nak tuning átiratát ... 2019. január 08. Akrapovic sportkipufogó - BMW M2 Competition Akrapovic sportkipufogó – BMW M2 Competition A szlovén kipufogóspecialista- sok ügyfél panaszkodását meghallgatva, ... 2018. november 27. AC Schnitzer tuning - az új BMW 8-as széria AC Schnitzer BMW 8 tuning A nyolcas szám az élet minden területén az erőt, tökéletes állóképességet, ... 2018. november 22. AC Schnitzer BMW X2 tuning AC Schnitzer X2 BMW tuning   Új mérce a vezetés élményében – minőség és érzelemgazdagság: AC Schnitzer BMW ... 2018. október 01. (G20) Az új BMW 3-as széria! Kiszivárogtak az első képek a vadonatúj G20 BMW 3-as szériáról. Bár a BMW csak a Paris Motor Show 2018-on fogja ... 2018. június 29. AC Schnitzer F90 BMW M5 tuning kiegészítők A legújabb AC Schnitzer fejlesztés, amely egyből a leggyorsabb limousine címet is magához ragadta a híres ... 2018. június 22. Akrapovic kipufogórendszer - W213 Mercedes-AMG E63/ E63S Az Akrapovic kipufogóspecilaista már sokszor bizonyította, hogy a gyári Mercedes-AMG hangzást még tovább lehet ... 2018. május 31. Akrapovic kipufogórendszer- Mercedes G500 A Mercedes G63 AMG-re fejlesztett titán kipufogórendszer sikerein felbuzdulva tovább bővíti modellkínálatát az ... 2018. április 13. AC Schnitzer felnik az új (F90) BMW M5 típushoz Az AC Schnitzer nem tétlenkedett és rögtön nekilátott az új F90 BMW M5 Limousine tuningátiratának fejlesztéséhez. ... 2018. február 14. Három új luxusfelnivel bővíti kínálatát az ISPIRI Wheels Az ISPIRI Wheels tovább bővíti kínálatát a Flow-Form technológiás felnik területén. A Flow-Form technológiának ... 2017. december 04. Az új AC Schnitzer AC3 Forged felni. 300 garnitúrára limitálva! Az új AC Schnitzer AC3 kovácsolt felni. 300 garnitúrára limitálva!   A felnik nem csak fizikailag, hanem ...

Forgalmazott márkáink