Kapcsolat

Akrapovic sportkipufogó - BMW M2 Competition

2019. January 8.
Akrapovic sportkipufogó – BMW M2 Competition

A szlovén kipufogóspecialista- sok ügyfél panaszkodását meghallgatva, miszerint szeretett BMW M2 Competition autójuknak nincs elég sportos hangja a gyári kipufogóval- egy teljesen új titán kipufogórendszer fejlesztése mellett döntött. Igazán nagy kihívást az jelentett, hogy az M2 Competition gyárilag már részecskeszűrővel van felszerelve és ez a katalizátorokkal együttvéve teljesen szétrombolja a hangot.
A fejlesztés eredménye viszont vitathatatlan. Az Akrapovic mérnökei rögtön két opcióval is jelentkeztek. A Slip-On Line variáció a kipufogó hátsó traktusát érinti, itt egy lényegesen szebb hátsó dobot találunk (45%-kal kisebb súly), amely hangját négy carbon végen keresztül engedi szabadjára. Már itt is hallható a sokkal teltebb, mélyebb hanghatás, amely a középső és felső tartományokban még nagyobb különbséget szavatol a gyári variációhoz képest. Akinek ez sem lenne elég, az választhatja az Akrapovic Evolution Line variációt is – természetesen ez is titán- ahol közvetlenül a katalizátortól végig cserélődik a rendszer. A kipufogószelepek nyitott állapotában itt még egy lapáttal rátesz az Akrapovic és a versenyautókéhoz hasonló hangélménnyel találkozhatunk. A szelepek bezárásakor természetesen ebben az esetben is egy szolid sportdobként funkcionál, elhalkul, hogy ne zavarja az utazást.
Akrapovic Sound Kit: Kapcsolható hangzás gombnyomásra. A Sound Kit távirányítóval bármikor felülbírálhatjuk a szelepek nyitási- zárási folyamatait és mi határozhatjuk meg, hogy mikor legyen hangosabb vagy éppen halkabb Akrapovic kipufogórendszerünk.
Akrapovic carbon diffuzor: Az Akrapovic mindig nagy hangsúlyt fektetett a prémium szintű megjelenésre. A carbon kipufogóvégekkel felvértezett titán rendszerünket és autónk hátulját a kizárólag a BMW M2 Competition-hoz tervezett carbon diffuzorral tehetjük még különlegesebbé. Ehhez illeszkedik tökéletesen design-ban az Akrapovic carbon tükörborításai.

 


további hírek

2020. may 29. A professzionális motortuning lehetőségei Még a prémium kategóriás személyautók többségére is jellemző, hogy olyan paraméterekkel gördülnek le a ... 2020. may 27. Porsche 992 Techart: még több erő, még sportosabb megjelenés egy csomagban! Egy rendkívül átfogó tuningcsomagot tett elérhetővé a Porsche 911 legújabb generációjához a Techart, mely ... 2020. march 20. Hanggenerátor - minden amit 2020-ban tudni kell Általános problémának tekinthető a mai nagy teljesítményű gépjárművek többségénél, hogy bár gázadásra jól ... 2020. january 21. BMW X3M tuning - AC Schnitzer Nem tétlenkedik az AC Schnitzer és az eddigi egyik legérdekesebb M-es BMW-t vették kezelésbe. Az új BMW ... 2019. november 08. Mercedes-AMG A35 Akrapovic sportkipufogóval Immár a legújabb Mercedes A-osztály AMG verziója (A35 AMG) is ellátható egy professzionális, titánium ... 2019. october 28. (G20) BMW 3-as tuning - AC Schnitzer A legújabb BMW 3-as széria AC Schnitzer verziója igazán látványosra sikeredett. Az új - szélcsatornában tesztelt - ... 2019. august 14. (G05) BMW X5 tuning - AC Schnitzer A legújabb (G05) BMW X5-öst alakította át az aacheni AC Schnitzer BMW tuningcég. A markáns optikai kiegészítő ... 2019. august 07. Tesla Model 3 tuning - Novitec Tesla tuning Magyarországon: a Tesla tuning kicsit furán hangozhat, de mégis egyre nagyobb igény ... 2019. july 25. Akrapovic sportkipufogó - Toyota Supra (A90) Az Akrapovic legújabb fejlesztése egy régi ikon, a Toyota Supra újkori reinkarnációjához az (A90) Toyota Supra-hoz ... 2019. april 18. AC Schnitzer BMW M2 Competition tuning! BMW M2 Competition tuning – AC Schnitzer A BMW M2-es legújabb változata az M2 Competition az M4-esből már ismert ... 2019. january 23. Novitec Rosso Ferrari 812 Superfast tuning Novitec Rosso Ferrar 812 Superfast tuning A Ferrari legújabb csúcsmodelljének a 812Superfast-nak tuning átiratát ... 2019. january 08. Akrapovic sportkipufogó - BMW M2 Competition Akrapovic sportkipufogó – BMW M2 Competition A szlovén kipufogóspecialista- sok ügyfél panaszkodását meghallgatva, ...