Kapcsolat

Akrapovic sportkipufogó - BMW M2 Competition

2019. január 8.
Akrapovic sportkipufogó – BMW M2 Competition

A szlovén kipufogóspecialista- sok ügyfél panaszkodását meghallgatva, miszerint szeretett BMW M2 Competition autójuknak nincs elég sportos hangja a gyári kipufogóval- egy teljesen új titán kipufogórendszer fejlesztése mellett döntött. Igazán nagy kihívást az jelentett, hogy az M2 Competition gyárilag már részecskeszűrővel van felszerelve és ez a katalizátorokkal együttvéve teljesen szétrombolja a hangot.
A fejlesztés eredménye viszont vitathatatlan. Az Akrapovic mérnökei rögtön két opcióval is jelentkeztek. A Slip-On Line variáció a kipufogó hátsó traktusát érinti, itt egy lényegesen szebb hátsó dobot találunk (45%-kal kisebb súly), amely hangját négy carbon végen keresztül engedi szabadjára. Már itt is hallható a sokkal teltebb, mélyebb hanghatás, amely a középső és felső tartományokban még nagyobb különbséget szavatol a gyári variációhoz képest. Akinek ez sem lenne elég, az választhatja az Akrapovic Evolution Line variációt is – természetesen ez is titán- ahol közvetlenül a katalizátortól végig cserélődik a rendszer. A kipufogószelepek nyitott állapotában itt még egy lapáttal rátesz az Akrapovic és a versenyautókéhoz hasonló hangélménnyel találkozhatunk. A szelepek bezárásakor természetesen ebben az esetben is egy szolid sportdobként funkcionál, elhalkul, hogy ne zavarja az utazást.
Akrapovic Sound Kit: Kapcsolható hangzás gombnyomásra. A Sound Kit távirányítóval bármikor felülbírálhatjuk a szelepek nyitási- zárási folyamatait és mi határozhatjuk meg, hogy mikor legyen hangosabb vagy éppen halkabb Akrapovic kipufogórendszerünk.
Akrapovic carbon diffuzor: Az Akrapovic mindig nagy hangsúlyt fektetett a prémium szintű megjelenésre. A carbon kipufogóvégekkel felvértezett titán rendszerünket és autónk hátulját a kizárólag a BMW M2 Competition-hoz tervezett carbon diffuzorral tehetjük még különlegesebbé. Ehhez illeszkedik tökéletesen design-ban az Akrapovic carbon tükörborításai.

 


további hírek

2019. augusztus 14. (G05) BMW X5 tuning - AC Schnitzer A legújabb (G05) BMW X5-öst alakította át az aacheni AC Schnitzer BMW tuningcég. A markáns optikai kiegészítő ... 2019. augusztus 07. Tesla Model 3 tuning - Novitec Tesla tuning Magyarországon: a Tesla tuning kicsit furán hangozhat, de mégis egyre nagyobb igény ... 2019. július 25. Akrapovic sportkipufogó - Toyota Supra (A90) Az Akrapovic legújabb fejlesztése egy régi ikon, a Toyota Supra újkori reinkarnációjához az (A90) Toyota Supra-hoz ... 2019. április 18. AC Schnitzer BMW M2 Competition tuning! BMW M2 Competition tuning – AC Schnitzer A BMW M2-es legújabb változata az M2 Competition az M4-esből már ismert ... 2019. január 23. Novitec Rosso Ferrari 812 Superfast tuning Novitec Rosso Ferrar 812 Superfast tuning A Ferrari legújabb csúcsmodelljének a 812Superfast-nak tuning átiratát ... 2019. január 08. Akrapovic sportkipufogó - BMW M2 Competition Akrapovic sportkipufogó – BMW M2 Competition A szlovén kipufogóspecialista- sok ügyfél panaszkodását meghallgatva, ... 2018. november 27. AC Schnitzer tuning - az új BMW 8-as széria AC Schnitzer BMW 8 tuning A nyolcas szám az élet minden területén az erőt, tökéletes állóképességet, ... 2018. november 22. AC Schnitzer BMW X2 tuning AC Schnitzer X2 BMW tuning   Új mérce a vezetés élményében – minőség és érzelemgazdagság: AC Schnitzer BMW ... 2018. október 01. (G20) Az új BMW 3-as széria! Kiszivárogtak az első képek a vadonatúj G20 BMW 3-as szériáról. Bár a BMW csak a Paris Motor Show 2018-on fogja ... 2018. június 29. AC Schnitzer F90 BMW M5 tuning kiegészítők A legújabb AC Schnitzer fejlesztés, amely egyből a leggyorsabb limousine címet is magához ragadta a híres ... 2018. június 22. Akrapovic kipufogórendszer - W213 Mercedes-AMG E63/ E63S Az Akrapovic kipufogóspecilaista már sokszor bizonyította, hogy a gyári Mercedes-AMG hangzást még tovább lehet ... 2018. május 31. Akrapovic kipufogórendszer- Mercedes G500 A Mercedes G63 AMG-re fejlesztett titán kipufogórendszer sikerein felbuzdulva tovább bővíti modellkínálatát az ...

Forgalmazott márkáink