Kapcsolat

RaceChip GTS Black bemutató, ha egy testre szabható chiptuningot szeretnénk

2021. május 27.
A teljesítménynövelő megoldások kapcsán a chiptuning mindig is a legjobb alternatívát jelentette az autótulajdonosok számára. A kategórián belül hatalmas fejlődés ment végbe az elmúlt években, aminek köszönhetően egyre több gyártónak sikerült bebiztosítania helyzetét a piacon. Ennek köszönhetően ma már nemcsak a teljesítménynövelés tekintetében hatalmas a verseny, hanem a biztonságos, alaposan letesztelt megoldások terén egyaránt jelentős a rivalizálás. Ebben a közegben abszolút az élmezőnyben szerepel a német RaceChip csapata, akik több mint egy évtizede biztosítanak minőségi chiptuningot a felső- és luxuskategóriás autótulajok számára.

 
Általában a RaceChip-ről
 
A német RaceChip vállalat alapítása Manuel Götz nevéhez köthető, aki 2008-ban tette le motortuningra fókuszáló termékének alapjait, azóta pedig folyamatos fejlesztések és innovatív megoldások révén sikerült megmaradnia a szegmens élmezőnyében. A RaceChip név alatt elérhető termékcsaládjukkal kimagasló figyelmet szentelnek a biztonság mellett arra, hogy minden egyedi igényt ki tudjanak elégíteni a szabad beállítási lehetőségekkel, miközben évről-évre növekszik a támogatott járművek mennyisége is.Jelenleg mintegy 60 gyártó, összesen több mint 3000 modelljének kínálnak teljesítménynövelő megoldásokat, és a világ minden táján, összesen 135 országban érhető el az általuk kínált technológia. A RaceChip-nek jelenleg több mint félmillió elégedett felhasználója van, és a vállalat szerint évente legalább 100 ezer fővel növekszik az elégedett chiptuning-birtokosok száma. A Made in Germany felirat nem árul zsákbamacskát, valóban egy a németekre jellemző precizitással és minőséggel ellátott termékről van szó, ami legutóbbi termékükről, a GTS Black-ről is elmondható.

 Mindent a RaceChip GTS Black-ről
 
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a RaceChip rendszeres időközönként előrukkol olyan frissített termékekkel is, melyek egy már bejáratott és megbízható technológiát emelnek magasabb szintekre. Pontosan ez a helyzet a GTS Black chiptuning eszközzel, mely egy kimagasló minőségű termék – a hagyományos GTS újgenerációs változata –, amit eleve a nagy teljesítményű autókhoz álmodtak meg, hogy még több lóerőt és nyomatékot lehessen elszabadítani belőlük a használat során.
 
A RaceChip GTS Black egy teljesen megbízható külső hardver, mely korszerű szoftverekkel és ultramodern technológiával képes arra, hogy az autó gyári értékeinek módosításával, de még maximálisan biztonságos keretek között szabadítsa fel a gépkocsi elfojtott teljesítményét. Ebben a tuningelemben minden megtalálható, amire egy sebességmániásnak csak szüksége van, szabadon állítható teljesítmény egy mobilos applikációval, átprogramozási lehetőség autócsere esetén, valamint egy speciális biztonsági rendszer, ami figyeli a motor hőfokát, hogy a szerkezet csak akkor adjon extra teljesítményt, ha már üzemmelegek az alkatrészek, így biztosítva, hogy semmi kár ne keletkezhessen az autóban.


 
Hogy mégis mekkora teljesítményt lehet kicsikarni a GTS Black bekötését követően az autóból? A gyártó egy Porsche Panamera 4S Diesel típushoz csatlakoztatta a terméket, és azt tapasztalta, hogy a teljesítmény terén a 422 lóerőt a versenychip +84 lóerővel, a 850Nm nyomatékot pedig +100 Nm-rel tudta növelni. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy az autó a korábbi 4,2 másodperces gyorsulási idejét (0-ról 100 km/h-s sebességre) 3,6 másodpercre tudták csökkenteni! Átlagosan tehát 30 százalékkal jobb teljesítmény nyerhető a chip segítségével, ami ráadásul 15 százalékos üzemanyag-megtakarítást eredményezhet.
 
Hogy lehet kevesebb üzemanyag-fogyasztás, ha nagyobb a teljesítmény? A gyártó tesztjei alapján úgy, hogy mivel a GTS Black növeli a nyomatékot és a hatékonyságot az adott fordulatszám mellett, ezért gyakrabban lehet magasabb fokozaton haladni az autóval, és eleve kevesebb sebváltásra van szükség, ami a fogyasztás tekintetében pozitív tulajdonság.


Az eszközhöz ráadásul opcionálisan egy okostelefonos applikáció is elérhető, aminek köszönhetően a versenychipet lehetőségünk nyílik Android- és iOS-alapú készülékekről irányítani. Szabadon kalibrálhatjuk például, hogy mennyi extra teljesítményt szabadítson fel a motorból, aminek köszönhetően nem kell mindig maximális lóerőn hajtanunk az autót, hiszen városi használat esetén ennek nincs sok értelme. Választhatunk előre programozott módok között, miközben az automatikus frissítéseknek köszönhetően folyamatos finomhangolás, új lehetőségek és állandó támogatás vár ránk RaceChip XLR integrációval, illetve speciális szolgáltatásokkal karöltve.

További információkért keresse értékesítő kollégáinkat itt: KAPCSOLAT


további hírek

2024. május 31. BMW XM (G09) - Akrapovic sportkipufogó Új Dimenzió a Hangzásban: Az Akrapovič Legújabb Titánium Kipufogórendszere a BMW XM-hez   Az Akrapovič új ... 2024. január 26. G60 / G61 BMW 5 tuning - AC Schnitzer felnigarnitúrák Szinte azonnal, miután megjelent az új G60/ G61 BMW 5-ös széria, az AC Schnitzer jelezte komplett tuningprogrammal fog ... 2023. október 04. G87 BMW M2 Coupé REMUS sportkipufogó A REMUS is szolídnak ítélte az új G87 BMW M2 Coupé hangját és gyorsan kezelésbe is vette a vadonatúj típust. Annak ... 2023. szeptember 27. (G87) BMW M2 tuningmegoldások G87 BMW M2 tuning megoldások: +36 30/952-7506 , info@premiumcardesign.hu A cikkben szereplő alkatrészek ... 2023. szeptember 22. (G87) BMW M2 Coupé sportkipufogó megoldás! Az új G87 BMW M2 szinte még csak most jelent meg, de a legnagyobb kipufogó gyártók máris kínálnak hozzájuk tuning ... 2023. szeptember 19. REMUS kipufogók REMUS SPORTKIPUFOGÓK a PREMIUM CAR DESIGN-nál!   A REMUS a világ egyik vezető sportkipufogó gyártója. 1990-ben ... 2023. június 22. Akrapovic újdonságok 2023 Partnerünk, a szlovén Akrapovic 2023-ban is rengeteg újdonsággal készült. A már több, mint 1800 főt fogalkoztató ... 2021. október 19. BMW M4 G82 tuning az AC Schnitzer-től Nem kérdés, hogy az M-es jelzéssel ellátott autók fejlesztése jelenti a legnagyobb kihívást tuning szempontjából, ... 2021. szeptember 27. 2021 Mercedes S-Class (W223) tuning a Brabus-tól és a Mansory-tól Ismét kitett magáért a Mercedes, akik a legújabb S-osztállyal újabb szintre emelték a luxuskategóriás ... 2021. szeptember 15. Akrapovic újdonságok 2021 első felében A szlovén Akrapovič a tuning kipufogók világában az egyik legismertebb gyártó, akik 1990 óta biztosítanak elragadó ... 2021. június 04. PowerControl chiptuning: német precizitás akár 30 százalékos teljesítménynövekedéssel A minőségi és biztonságos motortuning világában a DTE Systems neve hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem ... 2021. május 27. RaceChip GTS Black bemutató, ha egy testre szabható chiptuningot szeretnénk A teljesítménynövelő megoldások kapcsán a chiptuning mindig is a legjobb alternatívát jelentette az ...