Kapcsolat

Autómárkák & Design

BMW Z E89 Z4 RoadsterAC Schnitzer Tuning

Az AC Schnitzer optikai tuningjának Z4-es BMW-kre szánt első eleme a krómozott hűtőráccsal kialakított első légterelő elem, mellyel az E89-es Roadster megjelenése még izmosabb és sportosabb lesz.

Az oldalsó tuningelem - a beépített légbefúvókkal ellátott sárvédő - tökéletes hűtést biztosít az első fékeknek. Az AC Schnitzer krómozott oldalsó légterelő eleme optimalizálja a roadster oldalvonalát és egyben dinamikus megjelenést nyújt a BMW-nek.

Az AC Schnitzer mérnökei nagy hangsúlyt fektettek a Z4-es hátsó felének kialakítására, hiszen ez az a része a BMW-nek, amit a többi sofőr a motortuning miatt a leggyakrabban látni fog. Az ide illeszkedő kétrészes hátsó spoiler impozáns megjelenésével harmonikusan illeszkedik az autó designjába.
Márka Sorozat Típus Teljesítmény Teljesítmény (tuning) Nyomaték Nyomaték (tuning)
BMW Z4-es sorozat
BMW Z4-es 20i 184 LE 218 LE 270 NM 320 NM
BMW Z4-es 28i 245 LE 294 LE 350 NM 410 NM
BMW Z4-es 35i 306 LE 360 LE 400 NM 520 NM
BMW Z4-es 35is 340 LE 380 LE 450 NM 520 NM

A motor tuningnak és a teljesítmény növelésének nagy hagyománya van az AC Schnitzernél. A biztonság érdekében, a motor teljesítményének végsőkig való növelése helyett annak stabil működésében hiszünk, mellyel hosszabb élettartamot garantálhatunk a motornak. Számos dízelmotor teljesítménynövelésének célja, hogy a lóerők helyett inkább a nyomatékot fokozza, hiszen ez az, amit érezhetünk akkor is, amikor egy kigyorsításnál „beletapadunk” az ülésbe.

A BMW E89 Z4 kötelező tuningjának kell lennie az AC Schnitzer Racing felfüggesztésének. A felfüggesztés magassága állítható és folyamatosan tökéletes rugózást ad a Roadster számára. Az általa lehetséges 25 mm-es ültetés olyan gyorsulást tesz lehetővé, ami megkérdőjelezi a természet törvényeit.

A sport futóművön kívül cégünknél lehetősége van csupán egyedi rugók beszerzésére is.
Teljesítmény növeléssel vagy anélkül is a BMW Z4 kötelező tuningeleme az AC Schnitzer hangtompítóval szerelt sport hátsódob, mely kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A kipufogórendszer másik eleme a krómozott Racing kipufogóvég. Letisztult formájával vizuálisan illeszkedik a BMW külső vonalvezetésébe.

Az E89 Z4 Roadster BMW-hez is elérhetők már az állítható hangzású kipufogó hanggenerátorjaink. Bővebben a hanggenerátor oldalunkon tájékozódhat.
A tuning BMW Z4 belső terének sportos hangulatát az AC Schnitzer szénszálas belső kárpitjai az alumínium pedál és lábtartó szett az egyedi sebességváltó gombok és kézifék fogantyúk valamint a légzsákkal szerelt sportkormány teremtik meg. A designt a cég logójával ellátott velúr szőnyeg teszi teljessé.

Az egyedi felfüggesztés mellet a Z4-es BMW E89 Roadster tuningjának elengedhetetlen részei az alu- és könnyűfém felnik. A Z4-eshez tökéletesen illeszkedik az aacheni cég IV-es típusú 18”-os felnije. A már megszokott VI-es típusú felni kapható mind 17”, 18” és 19”-os méretben is. Az AC Schnitzer felnijeiről már első ránézésre is a magas szakértelem tükröződik.

A gumik közül az AC Schnitzer a magas teljesítményű Michelin és Continental abroncsokat ajánlja.

Kérje egyedi árajánlatunkat!